Jaké jméno k příjmení Rendl - Rendlová?

5.4.16 10:43

Jaké jméno k přijmení Rendl- Rendlová?

Ahoj vsem, s manzelem cekame prvni miminko. Ma se sice narodit az za par mesicu ale uz ted hledame to spravne jmeno. Nevime jestli to bude holcicka nebo chlapecek chceme se nechat prekvapit :) me se moc nelibi ceska jmena..jen nektera a pritel zase nechce zadne extra zahranicni…oboum se nam ale libi Samuel.. Uz si nevim moc rady ty jmena co se mi libi mi moc nesedi k nasemu prijmeji…poradite nejake pekne jmeno pro chlapecka a holcicku s prijmenim Rendl - Rendlova…? Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1912
5.4.16 10:50

U holčičky Stela nebo Zora a u kluka Denis nebo Martin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
5.4.16 10:52

Ahoj, šla bych vylučovaci metodou, ne jméno s R, Ř, asi bych i vyloučila D (např. David…). Můžete si dovolit i delší jméno. Je to velmi subjektivní, přeji hodne zdaru. My jsme obrátili kalendář asi 10×, původně vybrané jméno stejne padlo a pak jsme zvolili jméno, o kterém jsme předním ani neuvazovali. Pro me jsou top klucici jména Tomas, Jan, a nas Dominik. U holčičky Zuzanka nebo Mariana.

• Citovat
  • Upravit
5.4.16 11:05

@allluck Zora Rendlova mi prijde takove tvrde :D a Denise uz v rodine mame :/
@Marie432875 me se moc libi Jan a Dominik

je hodne klucicich jmen ktera se mi libi ale pro holcicku opravdu snad ani jedno :D mozna je to i tim ze oba chceme moc kluka :D kalendar prohlizime pomalu kazdy den a jmena co se nam libi se bud nehodej nebo jich ma uz hodne deti…tak se v tom porad tak placame dokola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.4.16 11:18

Mně teda jméno končíčí L, LA mi přijde na zlomení jazyka. Samuel Rendl je dost sebevražda pro dítě na výslovnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.4.16 11:19

Mně by se líbilo Jakub Rendl - Kuba Rendl je moc pěkné. Ale na vás asi moc obyč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.16 11:21

@sovicka1 to me taky, jen rikam ze je to jedine jmeno na kterem jsme se schodli :nevim:

Příspěvek upraven 05.04.16 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.16 11:25

@sovicka1 je pravda ze treba jeste rok zpatky jsem na jmeno Jakub byla alergicka ani nevim proc :D ale ted mi uz nezni tak moc hrozne jako driv :D pritel by chtel aby se kluk jmenoval po nem - Jiri coz ja jsem proti ne ze bych byla proti Jirikum ale to jmeno mi leze krkem uz tim ze ho v rodine mame minimalne 5× :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.4.16 11:32

Tomáš /Aleš, Nela/Vanda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.16 11:36

@fretka1980 Tomas se mi taky libi ale jmenuje se tak muj bratr tak mi to prijde divne :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
5.4.16 11:45

Sofie a Leoš.

• Citovat
  • Upravit
80
5.4.16 11:55
@sunshinegirl píše:
Sofie a Leoš.

to se mi taky líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
5.4.16 11:55

Mě by se líbíla k Vašemu příjmení Anna a pro kluka třeba Michal. :kytka: Šťasťnou ruku při výběru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
5.4.16 12:34

Za mě Karel Rendl - ale to proto, že to mám spojené se známým šumavským pekařem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
5.4.16 15:36

Edita Rendlová, Nikola Rendlová, Kamila Rendlová, Aneta Rendlová, Elena Rendlová,… Z klučičích se mi taky líbí Jakub Rendl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze