Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj vsem, s manzelem cekame prvni miminko. Ma se sice narodit az za par mesicu ale uz ted hledame to spravne jmeno. Nevime jestli to bude holcicka nebo chlapecek chceme se nechat prekvapit
me se moc nelibi ceska jmena..jen nektera a pritel zase nechce zadne extra zahranicni…oboum se nam ale libi Samuel.. Uz si nevim moc rady ty jmena co se mi libi mi moc nesedi k nasemu prijmeji…poradite nejake pekne jmeno pro chlapecka a holcicku s prijmenim Rendl - Rendlova…? Moc dekuju
Ahoj, šla bych vylučovaci metodou, ne jméno s R, Ř, asi bych i vyloučila D (např. David…). Můžete si dovolit i delší jméno. Je to velmi subjektivní, přeji hodne zdaru. My jsme obrátili kalendář asi 10×, původně vybrané jméno stejne padlo a pak jsme zvolili jméno, o kterém jsme předním ani neuvazovali. Pro me jsou top klucici jména Tomas, Jan, a nas Dominik. U holčičky Zuzanka nebo Mariana.
@allluck Zora Rendlova mi prijde takove tvrde
a Denise uz v rodine mame :/
@Marie432875 me se moc libi Jan a Dominik
je hodne klucicich jmen ktera se mi libi ale pro holcicku opravdu snad ani jedno
mozna je to i tim ze oba chceme moc kluka
kalendar prohlizime pomalu kazdy den a jmena co se nam libi se bud nehodej nebo jich ma uz hodne deti…tak se v tom porad tak placame dokola ![]()
Mně teda jméno končíčí L, LA mi přijde na zlomení jazyka. Samuel Rendl je dost sebevražda pro dítě na výslovnost.
Mně by se líbilo Jakub Rendl - Kuba Rendl je moc pěkné. Ale na vás asi moc obyč ![]()
@sovicka1 to me taky, jen rikam ze je to jedine jmeno na kterem jsme se schodli ![]()
Příspěvek upraven 05.04.16 v 11:26
@sovicka1 je pravda ze treba jeste rok zpatky jsem na jmeno Jakub byla alergicka ani nevim proc
ale ted mi uz nezni tak moc hrozne jako driv
pritel by chtel aby se kluk jmenoval po nem - Jiri coz ja jsem proti ne ze bych byla proti Jirikum ale to jmeno mi leze krkem uz tim ze ho v rodine mame minimalne 5× ![]()
@fretka1980 Tomas se mi taky libi ale jmenuje se tak muj bratr tak mi to prijde divne
![]()
Mě by se líbíla k Vašemu příjmení Anna a pro kluka třeba Michal.
Šťasťnou ruku při výběru ![]()
Za mě Karel Rendl - ale to proto, že to mám spojené se známým šumavským pekařem ![]()
Edita Rendlová, Nikola Rendlová, Kamila Rendlová, Aneta Rendlová, Elena Rendlová,… Z klučičích se mi taky líbí Jakub Rendl ![]()