Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
FRAM,na bambusove jsem prisla az po techto,kamaradka si je nemuze vynachvalit (KIKKO) a jsou bezva,akorat skoda ze nemaji mensi rozmer a jsou tak drahe…ale kdybych vedela jak dopadnu,tak budu chtit ty klasicke pevne jak psala monca a nebo tyhle bambusky…
Monny89 píše:
radi - to jsou jen kecy… jsou to všechno umělotiny dneska.. není nad starou klasiku
Myslím, že přeháníš. Nikdo si netroufne napsat bavla a dělat umělotinu u dětského zboží. Určitě ne takový velkovýrobce.
Alpaka píše:Monny89 píše:Myslím, že přeháníš. Nikdo si netroufne napsat bavla a dělat umělotinu u dětského zboží. Určitě ne takový velkovýrobce.
radi - to jsou jen kecy… jsou to všechno umělotiny dneska.. není nad starou klasiku
ano to bylo bráno s nadsázkou..
ale pokud to má být kvalitní plena tak se ti s ní po vyprání asi nestane to, co psala zakladatelka ![]()
radi, aha ty to máš jen na otírání, já myslela že na látkování
Ale i tak mi to asi nepřijde moc kvalitní ![]()
Tak já Libštátské pleny mám a vyvářela jsem je na 90 už mnohokrát. Nepáře se mi zatím ani jedna a to už je používám na druhé dítě, zajímavé ![]()
Estrea-jako vazne,pliny jsem mela originalne zabalane,takze k nejake vymene nemohlo dojit… a prislo mi jak je ta strana obsita,tak jak kdyby nevydrzely ty nite,tak jsou mista kde to nedrzi a nebo couhlaji cntimetrove nite ![]()
Příspěvek upraven 06.05.11 v 18:20
monyyy,jojo,ja latkovat nebudu,nerada peru,natoz zehlim,tak budu neekologicka pohodlna matka ![]()
RadanaH píše:
monyyy,jojo,ja latkovat nebudu,nerada peru,natoz zehlim,tak budu neekologicka pohodlna matka
nemáš se za co stydět, každý má jiné gusto ![]()
radi jeste delaji osusky, ted nevim presne rozmer, metr na 90cm nebo tak nejak.. ty ja si nastrihala na mensi a obsila a pouzivala na utirani a tak ruzne jak bylo treba.
pleny od hyblera jsou jedny z nejhorsich, co najdes.. ty se i rozpadaj ![]()
jestli ty libstaty nechces, zkus je strelit na mmb nebo na nejake latkovaci diskuzi. ja je taky prodala dal, kdyz uz jsme je prestali pouzivat..
jinka FRAM dobry tip s tim nastrihanim a zapositim,jen nemam stroj a ani kamaradky v okoli
holky diky ![]()
gabi.design píše:
Já jsem dostala plenky od tchýně, 30 let staré, po příteli a jsou jako nové. Vyprala jsme se, vyžehlila a to je fakt ta stará česká kvalita, která nejde s těma dnešníma absolutně srovnat. To jsou dneska opravdu hadry na dvě věci.
taky ty starý??
![]()
Ahoj,díky za da info. Chystala jsem se na nákup libštátských a hyblerových plen,tak raději kouknu jinde.
holky ty stary teda zavidim,ja si je jeste pamatuji od mladsich rodinnych clenu,takove latkove zlato a doslova ![]()
RadanaH píše:
nerada peru,natoz zehlim
Plínky na zadeček se dneska už žehlit nemusí, resp. u většiny ani nesmí. Ale to jen tak, nemám nic proti používání jednorázovek. Jen mě prostě tenhle názor „dostává“. ![]()
Jinak v libštátských jsem odlátkovala první dítě a až na jednu roztrženou jsou OK. Kupovala jsem je teda v roce 2007, možná se zhoršily. ![]()