Líčíte se decentně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
11.6.22 11:37

Já když už se líčím, tak decentně. Velmi lehká vrstva makeupu na zmatení, pudr, občas rozjasňovač. Linka a řasenka. Obočí mám hezké svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
11.6.22 11:49

Také mám hezké své obočí a vždy upravené, ale zkuste to ;)) doporučila mi to vizážistka u svatby, i ta nenápadná úprava stínem udělá hodně.

• Citovat
  • Upravit
3958
11.6.22 11:57

@mackA159 tohle, co popisuješ v úvodním příspěvku, je za mě decentní líčení :)
Já se líčím jak kdy, do práce nebo někam do společnosti (na oslavu, do kina s kamarádkou, do restaurace…) se líčím: make up, pudr, bronzr, tvářenka, obočí, stíny, řasenka, rtěnka). Jinak v běžné dny na rodičovské se buď nelíčím, nebo si udělám decentní líčení zmiňované ve tvém příspěvku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.6.22 11:58

Používám stíny, řasenku a lehce upravím obočí. Makeup na sobě nesnesu a popravdě se mi ani na ženách nelíbí. Většina z nich s tím neumí zacházet, udělaly by líp, kdyby ho vynechyly.

• Citovat
  • Upravit
14105
11.6.22 12:13

Nelíčím se vůbec. Nevypadám nijak lépe a navíc mě to nebaví dávat každý večer dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.6.22 12:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
11.6.22 12:21

Delam si rasy, stíny, obočí si chodím delat, aby bylo hezky přirozene upravené, dávám si korektor, highlighter, lesk či jemnou rasenku. Připadám si tak akorat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
11.6.22 12:35

Makeup, pudr, tvarenka, ocni stiny a řasenka. Když někam jdu dám třeba i rtěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.6.22 12:37
@Ou píše:
Inu klasicá mužská póza, kdy mají na něco názor - hlavně přirozeně a jemně a vůbec netuší o čem vlastně mluví. Ale rozhodně to hodnotí.

Ve výsledku ti chtěl říct, že ti to sluší, ale zjevně to dopadlo tak, že tě to zmátlo.

To je pěkný :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.6.22 12:39

Já používám pouze BB krém a řasenku. :palec: Když se hodně rozšoupnu, tak někdy stíny, někdy linky (ne oboje najednou) a někdy trochu pudru a perliček na tváře. :mrgreen: Myslím, že je to decentní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.6.22 16:03

Mě baví, když v nějakém článku se vychvalují celebrity, jak jsou odvážné a hodily někam svoje nenalíčené fotky… přitom ve většině případů je jasně vidět, že mají na obličeji přesně to, čemu se říká decentní líčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.6.22 18:52
@nikdy niikdyy píše:
Mě baví, když v nějakém článku se vychvalují celebrity, jak jsou odvážné a hodily někam svoje nenalíčené fotky… přitom ve většině případů je jasně vidět, že mají na obličeji přesně to, čemu se říká decentní líčení

Anebo filtr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.6.22 19:24
@Wani píše:
Anebo filtr. :lol:

ideálně obojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.6.22 20:21

Já jako nelíčící se žena, bych už i tvé líčení nazvala jako výrazné, ale třeba jen podle tvého popisu. :nevim:

Příspěvek upraven 11.06.22 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13195
11.6.22 20:37

Líčím se tak, abych se cítila dobře… Co si myslí ostatní je fuk…
Mně se teda nelíbí solarkově oranžový obličej, žluté peroxidem odbarvené přesušené vlasy, nalepené řasy tak dlouhé, že se dají sčesat za ucho a výrazné kačeří pysky…no a je spousta holek, která se líbí sama sobě právě takhle… takže každého věc… hlavně ať je ta dotyčná spokojená sama se sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí