Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já když už se líčím, tak decentně. Velmi lehká vrstva makeupu na zmatení, pudr, občas rozjasňovač. Linka a řasenka. Obočí mám hezké svoje.
Také mám hezké své obočí a vždy upravené, ale zkuste to
doporučila mi to vizážistka u svatby, i ta nenápadná úprava stínem udělá hodně.
@mackA159 tohle, co popisuješ v úvodním příspěvku, je za mě decentní líčení ![]()
Já se líčím jak kdy, do práce nebo někam do společnosti (na oslavu, do kina s kamarádkou, do restaurace…) se líčím: make up, pudr, bronzr, tvářenka, obočí, stíny, řasenka, rtěnka). Jinak v běžné dny na rodičovské se buď nelíčím, nebo si udělám decentní líčení zmiňované ve tvém příspěvku ![]()
Používám stíny, řasenku a lehce upravím obočí. Makeup na sobě nesnesu a popravdě se mi ani na ženách nelíbí. Většina z nich s tím neumí zacházet, udělaly by líp, kdyby ho vynechyly.
Nelíčím se vůbec. Nevypadám nijak lépe a navíc mě to nebaví dávat každý večer dolů.
Delam si rasy, stíny, obočí si chodím delat, aby bylo hezky přirozene upravené, dávám si korektor, highlighter, lesk či jemnou rasenku. Připadám si tak akorat ![]()
Makeup, pudr, tvarenka, ocni stiny a řasenka. Když někam jdu dám třeba i rtěnku.
@Ou píše:
Inu klasicá mužská póza, kdy mají na něco názor - hlavně přirozeně a jemně a vůbec netuší o čem vlastně mluví. Ale rozhodně to hodnotí.Ve výsledku ti chtěl říct, že ti to sluší, ale zjevně to dopadlo tak, že tě to zmátlo.
To je pěkný
![]()
Já používám pouze BB krém a řasenku.
Když se hodně rozšoupnu, tak někdy stíny, někdy linky (ne oboje najednou) a někdy trochu pudru a perliček na tváře.
Myslím, že je to decentní ![]()
Mě baví, když v nějakém článku se vychvalují celebrity, jak jsou odvážné a hodily někam svoje nenalíčené fotky… přitom ve většině případů je jasně vidět, že mají na obličeji přesně to, čemu se říká decentní líčení
@nikdy niikdyy píše:
Mě baví, když v nějakém článku se vychvalují celebrity, jak jsou odvážné a hodily někam svoje nenalíčené fotky… přitom ve většině případů je jasně vidět, že mají na obličeji přesně to, čemu se říká decentní líčení
Anebo filtr. ![]()
Já jako nelíčící se žena, bych už i tvé líčení nazvala jako výrazné, ale třeba jen podle tvého popisu. ![]()
Příspěvek upraven 11.06.22 v 22:09
Líčím se tak, abych se cítila dobře… Co si myslí ostatní je fuk…
Mně se teda nelíbí solarkově oranžový obličej, žluté peroxidem odbarvené přesušené vlasy, nalepené řasy tak dlouhé, že se dají sčesat za ucho a výrazné kačeří pysky…no a je spousta holek, která se líbí sama sobě právě takhle… takže každého věc… hlavně ať je ta dotyčná spokojená sama se sebou ![]()