Líčíte se decentně?

mackA159
11.6.22 10:06

Líčíte se decentně ?

Ahoj! Včera u nás byl rodinný známý, který mi sdělil že se mu líbí ženy, které se líčí decentně jako já. Upřímně, co si pod tímto pojmem představite? Ja sama si nemyslím že se líčím decentně. Dávám si make up - barvu dle pleti a těla, aby nebyl vidět přechod. Obočí si vytvaruju tužkou, vybarvím lehce gelem. Žádný slimouše, jen vybarvené moje obočí. Dále si zvýrazním řasy řasenkou, více vrstev, a černou tužku na spodní linku. Vzhledem k tomu že bez líčidel mám oči menší, nevýrazné obočí, větší nos, tak je to pro me nutnost, a řekla bych že velka zmena o proti tomu když namalována nejsem. :lol: Tak jak se líčíte vy? Považujete se za více namalovanou? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
11.6.22 10:15

Ja se uz leta nelicim vubec a kdyz se rozsoupnu, tak si dam rasenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
11.6.22 10:17
@mackA159 píše:
Ahoj! Včera u nás byl rodinný známý, který mi sdělil že se mu líbí ženy, které se líčí decentně jako já. Upřímně, co si pod tímto pojmem představite? Ja sama si nemyslím že se líčím decentně. Dávám si make up - barvu dle pleti a těla, aby nebyl vidět přechod. Obočí si vytvaruju tužkou, vybarvím lehce gelem. Žádný slimouše, jen vybarvené moje obočí. Dále si zvýrazním řasy řasenkou, více vrstev, a černou tužku na spodní linku. Vzhledem k tomu že bez líčidel mám oči menší, nevýrazné obočí, větší nos, tak je to pro me nutnost, a řekla bych že velka zmena o proti tomu když namalována nejsem. :lol: Tak jak se líčíte vy? Považujete se za více namalovanou? :kytka:

ja určitě, hlavně oči…rasenka by mi nestačila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
11.6.22 10:18

@mackA159 taky mi jednou jeden kluk řekl, ze se mu libi jak se moc nelicim. Já měla plný make-up vc stinovani a rtenky :lol: aktuálně se skoro nelicim - konec těhotenství a začátky s miminem chodím přes den spát, tak at nemám opatlany polstar. Jinak se maluji tak středně. Sice komplet - podkladova báze, make up, stíny, tužka, řasenka atp no prace jak na kostele…ale zároveň decentne - hnede odstíny, žádné kourove líčení atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
11.6.22 10:25

Používám makeup a řasenku. Obočí mám výrazné přirozeně. Na oční stíny už jsem líná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.6.22 10:26

Inu klasicá mužská póza, kdy mají na něco názor - hlavně přirozeně a jemně a vůbec netuší o čem vlastně mluví. Ale rozhodně to hodnotí.

Ve výsledku ti chtěl říct, že ti to sluší, ale zjevně to dopadlo tak, že tě to zmátlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
11.6.22 10:26

Já používám jenom řasenku. Nic jiného na sobě nesnesu :) a kupodivu mě dost lidí chválí, že se nemaluju a sluší mi to. Ale musím říct, že když je hezky a vkusně namalovaná žena, tak se mi to líbí a umím pochválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
11.6.22 10:31

Já jsem na líčení líná, takže jo, líčím se decentně. :lol: Vrchol je, když použiju BB krém, pudr, stíny, řasenku. Ale moc často se nelíčím.

Ale myslím si, že od chlapů, kteří to až tak nepoznají, jak doopravdy nalíčená žena je, bych vyjádření, že jsem nalíčená decentně, brala spíš jako poklonu, že se umím nalíčit tak, že to vypadá dobře, ale ne zmalovaně. A taky tě asi úplně nenalíčenou nezná, tak nemá srovnání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.6.22 10:31

Ja se uz asi 3 roky nemaluju vubec. Zacalo to tim, ze jsem se nektere dny malovala a nektery ne az jsem prestala uplne :mrgreen: Ale to moje malovani byla rasenka :lol: makeup jsem pouzivala jen asi rok a pak spoustu let jen rasenku. Jedine co pouzivam je korektor na obcasne pupinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
11.6.22 10:33

Chlapi mají obecně problém rozpoznat namalovanou ženskou, pokud je to dobre udělané, a to i v případě vrstev mejkapu, rasenek, stínu atd. Ženská to pozná, chlap ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
11.6.22 10:37

Nepoužívám makeupu. Výjimečně řasenku.
To, že se miluješ decentně bych brala jako pochvalu toho, že když už se maluješ, tak ze sebe neděláš ruskou kraslici.

• Citovat
  • Upravit
53518
11.6.22 10:55
@mackA159 píše:
Ahoj! Včera u nás byl rodinný známý, který mi sdělil že se mu líbí ženy, které se líčí decentně jako já. Upřímně, co si pod tímto pojmem představite? Ja sama si nemyslím že se líčím decentně. Dávám si make up - barvu dle pleti a těla, aby nebyl vidět přechod. Obočí si vytvaruju tužkou, vybarvím lehce gelem. Žádný slimouše, jen vybarvené moje obočí. Dále si zvýrazním řasy řasenkou, více vrstev, a černou tužku na spodní linku. Vzhledem k tomu že bez líčidel mám oči menší, nevýrazné obočí, větší nos, tak je to pro me nutnost, a řekla bych že velka zmena o proti tomu když namalována nejsem. :lol: Tak jak se líčíte vy? Považujete se za více namalovanou? :kytka:

V diagramu jsi ta vlevo dole. A to je dobrý. Pochválil tě. Já se maluju jen velmi málo a nejsem v diagramu ta vpravo dole. Snesu řasenku a stíny, BB krém. Rtěnku mám, ale nepoužívám. Vyrůstající syn mi ji asi nevypatlá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.6.22 11:15

Jo. Mám teda vytetované horní i spodní linky (přiměřeně). Nejsou nijak extravagantní, ale jsou tam.
A jinak dávám pouze jemné pastelové stíny a řasenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.22 11:18

Ahoj, za mě se decentně nelíčíš, make up pro mě není decentní a to ani když je správně nanesený. Ale řekla bych, že většina lidí by to jako decentní brala. Já používám většinou jen řasenku, dřív jsem používala i make up atd., ale pak se mi to přestalo líbit a nelíbí se mi ani na ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
11.6.22 11:28

Já se lícím decentně, běžně mám každý den na opecovany xicht korektor pod oči, stínem na obočí sjednotím obočí, jeden druh třpytivých stínů, gelová linka na oko, řasenka, tvářenka a rozjasnovac na líčka.

Když se do toho pustím, je to opravdu o něčem jiném, tohle je jen abych mohla mezi lidi :)) a vizuálně je to nenápadné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml