Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím maminky, prosím nemáte doma některá regál na hračky z lidlu? Nemohla by jste mi změřit rozměry boxu prosím? ![]()
@SueSilent cca 25×20×10(11 i s dnem)
Je to spíš na drobnejsi hračky.
@Kamkam ještě taková blbá otázka, 25 je šířka a nebo hloubka?
myslíte že by se tam vešel i vyšší box?
Chtěla bych tam dát jiné boxy o rozměru š20 x d25 x v16. myslíte že se vejdou na výšku?
25 je hloubka. A ano, vešel by se tak o 5 cm vyšší box, ale do toho prostředního a sodního patra by se pak dost blbě zastrkával.
Ja už ty boxy právě mám, nevadí mi když by tam šly na těsno
jen se mi tam hodí barevně více..Tak snad je tam nacpu ![]()
@SueSilent akorát je budeš nerada vyndavat
Přijde mi, že to pak bude malinko nepraktický, ale nevím, třeba to půjde dobře.
Při nejhorším tam necháš původní a ty větší využiješ na něco jiného.
Tak uvidím až regál přijde v pondělí, doufám pujdou dobře vysouvat😁 5cm mi nepřijde hodně, ale vadí to asi vzadu a ne vepředu ![]()
Tak dle toho, co tam chceš dávat. Jestli to nacpeš Legem, tak by kostičky vypadávaly z těch nízkých, ale na běžný větší dětský kravinky - ty prostě můžou nahoru přečuhovat. Teď jsem to zkoušela přeměřovat a dle mého těch 16 cm prostě doprostřed a dolů nenacpeš, ale tak uvidíš, nemůže se stát nic horšího, než že tam zůstanou ty originální. Regál je fajn.
Dobrý den, měla bych zajem o úložný dětský box na hračky. Je na prodej prosím?
Ahoj, máme z bazaroveregaly několik kusů, pro malého jsme vzali do pokoje dřevěný na hračky, knížky apod, vše má ve dřevě, takže se to hodí. Jinak v garáži a ve špajzu máme klasické pozinkované na sezonní věci, apod.