Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
už několikátý den procházím možnosti ubytování v Lignanu a na většinu míst jsem nebyla schopná nikde sehnat nějaké recenze od hostů. Fotky můžou být dost zavádějící a každý trošku šikovný fotograf i z kůči na fotkách udělá pěkný byteček. Navíc ty fotky můžou být 5 - 8 let staré a ty apartmány můžou být už vybydlené a v příšerném stavu. Procházím snad vše, recenze jsou velká výjimka. Prosím, můžete mně napsat, kde jste byly/i spokojené/í?
Moje představa ideálu:
Moc prosím, pokud jste byly/i v něčem splňujícím, nebo alespoň částečně splňujícím a to ubytování bylo co k čemu, dejte mně tip.
Předem moc děkuji!
Je zrovna letos jedem do Lignana Pineta a máme zaplacenou vilku v piniovém háji..jedem tam teda ale poprvé tak recenzi neposkytnu, ale snad budem spokojení..
@smurfka píše:
Je zrovna letos jedem do Lignana Pineta a máme zaplacenou vilku v piniovém háji..jedem tam teda ale poprvé tak recenzi neposkytnu, ale snad budem spokojení..
A co jste zvolili? Držím palce, ať se Vám dovolená vydaří ![]()
Já jsem pročítala i diskusi, kde píšeš, ale konkrétní recenze ubytování jsem moc nenašla, proto zakládám nové vlákno, kdyby náhodou někdo poradil.
@KatkaX já bych se těch jednech fotek nebála..Mi byli minulý rok v Eraclea Mare a právě jsem tam narazili na ty vilky v háječku…a byli super..letos jsem je hledala na netu a taky je u nich jen jedna fotka z venku..ale přitom teda byli všechny obsazené, takže taková hruza to být asi nemuže..
Jedeme sem - je teda větší protože jedeme dvě rodiny spolu..
https://www.bungalow.net/…1005028.html
abych řekla pravdu, na ubytování nejsme nějak extra nároční, stejně trávíme den u moře a na to přespání to vzdycky jde..
My tedy nechcem do Lignana, jedem jinam, ale nicméně, my to našli loni na Itálieonline a tam je fajn, že si můžeš přepnout umístění na mapě na satelitní mapu, tam je pak dobré, že si prohlídneš celé to okolí a ještě si můžeš změřit pravítkem na obrazovce vzdálenost a pak spočítat podle měřítka mapy. Tím zjistíš, jaká je skutečná vzdálenost a jak dlouhá je pláž a kolik řad lehátek tam je…
@alisekR na italieonline.it jsem hledala. Ale já bych prostě ráda recenzi, samozřejmě na mapy koukám, ale mně jde i o to, abychom neměli nějakou hnusárnu zavšivenou. Máme jedno dítě malé, čili to nebude o tom vypadnout na celý den, ale ten odpolední spánek se někdo bude muset zdržovat u apartmánu, takže pro nás to není jen o přespání a navíc z principu se mně nechce dát nemalé peníze za to, že to pak vevnitř bude hrozný. Nehledám luxus ani přepych, ale jde mně o nějaký běžný standard. Přece jenom na něco recenze byly a docela jsem se toho zalekla objednat něco jen tak naslepo.
Minuly rok jsme byli taky naslepo v tom _Eraclea a apartmán krásný, velký, čistý..akorát teda v centru městečka a přímo pod náma hospoda..ale pulroční to brala celkem v pohodě..ta padla za vlast jak zabitá..i dopo spaní dávala..
@KatkaX a koukala si sem? dost lidí tam píše že jezdí s malými dětmi..tak třeba ti někdo dá kontakt na něco fajn.. ( diskuze na emimi Lignano Sabbiadoro - zkušenosti )
@smurfka píše:
@KatkaX a koukala si sem? dost lidí tam píše že jezdí s malými dětmi..tak třeba ti někdo dá kontakt na něco fajn.. ( diskuze na emimi Lignano Sabbiadoro - zkušenosti )
Ano, koukala, ale nakonec jsem radši založila novou diskusi, než abych zmiňovala každého, kdo tam napsal. Jo a děkuji za odkaz na to ubytování, co jste zvolili. Našla jsem tam pár pěkných (podle fotek). Víš jak, já už bych měla něco odbouchnutýho už před týdnem
, ale muž chce něco prověřenýho, takže lítám už týden a hledám na booking.com a všude možně jinde recenze
Naposílala jsem mu pár odkazů z těch stránek od Tebe, tak uvidíme. Jsou tam hodně příznivé ceny, třeba ho to zlomí k nějakému risku. Já už bych chtěla mít něco rezervovanýho, protože to straně rychle mizí. Já tohle vůbec neznám. Před druhým dítkem jsme jezdili s cestovkama last nebo superlast minute a vloni jsme asi týden před odjezdem vybrali něco v Chorvatsku. Předloni jsme právě na Itálii koukali asi týden před dovolenou a zjistili jsme, že jsou volné už jenom apartmány 35 tisíc a dražší. Prostě pro mě naprosto nová zkušenost, že když si chceš vybírat, tak musíš půl roku dopředu.
@KatkaX jj ten bungalow.net je v pohodě..má taky agenturu přímo v Lignanu takže super. Právě že mi s tou rodinou máme volný společný jen jeden týden, tak jsme museli najít něco kde ten týden ještě není obsazený, což byla lahoda teda..navíc aby nám vyhovovala skladba pokoje tzn nechtěla jsem patrovky pro děti - jsou ještě malé, což taky moc tech ubytek nemá..
![]()
@KatkaX Jo, na itáliionline jsou recence taky, asi né u všeho, ale když zaroluješ dolů pod mapy, tak tam jsou.. A ano Itálii, musíš řešit včas, jinak pak už nic není ani nemají žádné slev na poslední chvíli, to jsem zjistili v loni, že chorvatkso bychom pořídili za super cenu dva dni před odjezdem a Itálie ani ťuk, ale mi loni kupovali už radši v únoru a bylo to super.
@alisekR píše:
@KatkaX Jo, na itáliionline jsou recence taky, asi né u všeho, ale když zaroluješ dolů pod mapy, tak tam jsou.. A ano Itálii, musíš řešit včas, jinak pak už nic není ani nemají žádné slev na poslední chvíli, to jsem zjistili v loni, že chorvatkso bychom pořídili za super cenu dva dni před odjezdem a Itálie ani ťuk, ale mi loni kupovali už radši v únoru a bylo to super.
No právě! A já si letos usmyslela Itálii a muž se cuká už jenom to zaplatit takhle dopředu. Bojí se, že pak děti onemocní, nebo cokoliv jiného, prostě se bojí takhle půl roku předem, zvlášť když to 15 let děláme jinak ![]()
@KatkaX Koukni na vila Michelle. Byli jsme tam par let zpet a dostacujici. Na jake stranky koukas? My jezdime pres tamni agenturu agenzia-lignano.it Fotky odpovidaji. Uz tam maji i videa.
@Nikolacek děkuji, koukla jsem na odkaz, dvě by snad přicházely v úvahu, ta Michelle je pro nás zbytečně velká. Ale ty videa jsou dobrý, díky ![]()