Líhnutí kuřátek

105
29.3.15 16:41

Líhnutí kuřátek

Ahoj. Nevíte někdo kde bych si mohla nechat vylíhnout kuřátka? Scháněla jsem slepičky araukana a nemužu v okolí sehnat :-/ akorát vajíčka k vylíhnutí..ale sama si je nevysedím :-D Okolí Hradce Králové, Dvora Králové nebo Nového Bydžova. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
29.3.15 16:45

@martaaL a kdes sehnala vejce? Já sehnala jen slepičky a vejce sehnat nemůžu. Bohužel jsme z daleka, my si líhneme sami.
Jinak jsem našla araukany tady .

• Citovat
  • Upravit
29
29.3.15 16:46

Mnoho zdaru

Ahoj tak to ti neporadím, jsem z Ostravy, ale zkus různé stránky jako Bazos.cz, sbazar, aukro, vím že slepičky, i už vylíhnutá malá kuřátka takhle nabízí na těhle serverech.

Zkus ale slepičku Hedvábničku. Ta je lepšíí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.3.15 16:49

@Billi Pelhřimov už je na mě docela dost daleko :( vajíčka si nechám poslat poštou..asi to není nejlepší ale nikde v okolí jsem nesehnala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.3.15 16:51

@aliczek koukala jsem všude možně po inzerátech ale tady jako naschvál nic není :? ta hedvábnička vypadá pěkně ale já to scháním pro maminu a ta chce jen ty Aurakany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.3.15 16:54

Co investovat di líhně? známej to měl a teda první pokus mu nevyšel, ale prej to funguje občas… a když máš možnost vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.3.15 16:56

@martaaL a vejce jsi sehnala kde? Loni jich bylo všude plno, ale letos nic.

@aliczek a nese taky modrozelená vejce :mrgreen:  ;)

• Citovat
  • Upravit
Billi
29.3.15 16:57

@Gosi pokud chce líhnout jednou za čas, tak se to nevyplatí. My líheň máme, ale líhneme si tak 3× do roka. Kohouty sníme, slepičky dáme po rodině a známých a část si necháme. Ale je to celkem drahá sranda a je s tím dost práce okolo.

• Citovat
  • Upravit
105
29.3.15 17:03

@Gosi Kvuli pár slepičkám se mi líhen kupovat nechce :? koukala jsem na ceny a moc by se mi to nevyplatilo :lol:
@Billi tak jsem volala mamině a prý nakonec sehnala v Bědunicích tak si pro ně dojede ale pořád nevím kde to nechat vylíhnout.. Je to u Městce Králové. Ale vím že jsem viděla víc inzerátu s tím že je pošlou poštou..kouknu kde to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.3.15 17:05

http://www.kozinec.com/…ce-zbarvene/ třeba tady ale předtím jsem koukala jěště uplně na jinej inzerát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.3.15 17:41

Nám se araukany nevylihli vlašky ano ale nám je někdo vozí ale nevím teď kdo to je musela bych se zeptat svého a ten ted není doma. Když tak napisu odkaz nebo sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.3.15 18:23

@stáťáva to budeš hodná. A odkud prosímtě jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.6.20 22:14

líhnutí kuřat

Tady mají líhně pro drobnochovatele tak se podívej. Mají tam líhně i pro drobnochovatele. https://www.bioska.cz/cze/produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.7.25 13:03

Ahoj, náhodou jsem na tohle starší vlákno narazil, když jsem hledal diskuse o líhnutí a shánění násadových vajec. Vím, že je to už pár let staré, ale kdyby to někdo v budoucnu četl a řešil podobný problém – třeba kde sehnat násadová vejce nebo vylíhnutá kuřátka z větších plemen slepic, tak mohu pomoci. Postavil jsem web na násadová vajíčka a vše s tím spojeným.

Tady je odkaz pro případ, že by se někomu hodil: 👉 https://nasadovky.cz

Ať se líhnutí daří a slepičky dělají radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
8.7.25 15:56
@marvays píše: Více

Jééé, slepice v teplákách :srdce: Brahmanky se mi strašně líběj, zatím mám jen hedvábničky, ale na tyhle jednou taky určitě dojde. Ukládám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný