Likegram, znáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Betyssek Neznám.
Provozuje firma založená v červnu tohoto roku se základním kapitálem 1.000,– korun z Teplic, která provozuje službu instamount.
Když ty dva sytémy porovnám, celkem jasně získám povědomí o tom byznysmodelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Funguje to!!
Zdravím všechny, dneska kolem třetí hodiny jsem se zaregistroval a momentálně 21:00 mám asi 50Kč. Myslím že tam nevyděláš desetitisíce, ale na ty dvě stovky což je minimální možná částka která se dá vybrat ti pár dnů stačit bude. Tady posílám odkaz
Edit adminem: smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Likegram nebrat! Je to šméčko na lidi jako prase. Jsem tam víc než 2 měsíce, přičemž jsem tam chodila dost často. Nejdřív to ze začátku fungovalo a pak těsně před 200 Kč se to zastavilo! Jsem vytočená. Teď už skoro měsíc jsem si nevydělala ani korunu
. Nebrat, nebrat, nebrat! ![]()
- Citovat
- Upravit
likegram
Ano, mám a jsem spokojená, sledují učty, a přidavam k sobě lidi nebo z nich mate 10 procent, takže za mě dobry,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Likegram nebrat! Je to šméčko na lidi jako prase. Jsem tam víc než 2 měsíce, přičemž jsem tam chodila dost často. Nejdřív to ze začátku fungovalo a pak těsně před 200 Kč se to zastavilo! Jsem vytočená. Teď už skoro měsíc jsem si nevydělala ani korunu. Nebrat, nebrat, nebrat!
musite si přidavat lidi jako na sledovaní a davat si i navrhovane lidi, pak budete mit pořad lidi na sledovaní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky v pohodě, zatím mi 1× vyplatili, teď už to jde pomaleji, jak je tam malo uctu. Ale v pohode
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Likegram nebrat! Je to šméčko na lidi jako prase. Jsem tam víc než 2 měsíce, přičemž jsem tam chodila dost často. Nejdřív to ze začátku fungovalo a pak těsně před 200 Kč se to zastavilo! Jsem vytočená. Teď už skoro měsíc jsem si nevydělala ani korunu. Nebrat, nebrat, nebrat!
[jakto?? Mě Teda jednou vyplatili a čekám teď jestli mi přijde výplata zítra nebo pozítří ale neřekla bych Teda že to je podvod no snad my to po druhé přijde z likegramu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit