Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
nevíte někdo, kde se v Brně dá koupit límec pro psa?? třeba nějaký chovatelský obchod?
díky.
U nas to prodavaji na veterine, takze zkusit se zeptat sveho veterinare
@MonikaKr dávají ho spíš u veta.. ale není to moc dobré, psy strašně trpí… my měli psa po operaci břicha a radši jsme ho hlídali, než mu dali límec
Máme taky od veterináře. A pes trpěl dokud si rozkousával ránu. Pak byl klidnej s límcem.
@sissi79 píše:
Límec ti prodá veterinář, stojí 60kč. o)
chjo, u nás je za 400.. zrovna ho máme na krku po operaci ![]()
@xsaleen píše:
@MonikaKr dávají ho spíš u veta.. ale není to moc dobré, psy strašně trpí… my měli psa po operaci břicha a radši jsme ho hlídali, než mu dali límec
jak ktery pes. Nase cuba tim netrpela, normalne se s tim i najedla a napila. Nevim co bysme bez toho delali, v noci bych ji neuhlidala. Mela asi sest operaci v jednom roce, takze zaplat panbuh za limec
@xsaleen píše:
My bychom našeho psa po operaci neuhlídali-protože měla operaci nohy s kovem v kosti. A nad kovem jen slabá kůže, takže veterinář říkal že stačí malá chvilka a rána by se rozpadla a nešla sešít.
A na límec si zvykla hodně rychle.
@Agáta13 píše:
chjo, u nás je za 400.. zrovna ho máme na krku po operaci
tak to vás veterinář pěkně natáhl..
my platili 60 s tím že ho máme pak vyhodit že se používaj jen jednou ![]()
Moje cuba byla s limcem strasne statecna. Vsechno zvladla vyborne. Byla vubec moc statecna…
Díky tedy, myslela jsem si to, že u veta, ale zkusila jsem to jestli to náhodou neni i někde ve městě
noo co se týče toho jestli pes trpí nebo ne.. myslím si, že je lepší, když chvíli bude trpět, že má něco na krku, než aby si ukousala celou pacinu :-/