Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pudlík TÉMĚŘ chlupy nepouští, ale je velmi náročný na péči o srst. Musí se každý den česat, jinak se mu udělají rychle dredy.
Stejně tak jorkšír - po něm jsem snad nenašla jediný chlup.
Jednoho jsem hlídala a chlupy nepouštěl. Ale je pravda, že byl u kadeřníka snad častěji než jeho panička 🙂
@Markéta188 píše: Více
U pudla je nutno srst trimovat a u jokšíra ji lze udržovat krátkou stříháním, je totak?
@Ahep píše: Více
S pudlíkem až tak zkušenost nemám. Měli jsme ho v dočasné péči.
Jorkšíra jsem měla jako mladá holka. Ačkoliv jim srst roste rychle, tak se zase tolik nekudlí, mají srst podobnou vlasům, takže se hezky češe i stříhá a lze je stříhat jakkoliv.
@Ahep píše: Více
Pudl se netrimuje, ma kudrnatou srst. Obecne se trimuji drsnosrsta plemena.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
nenepouští. Ale musíš se o něj starat a chodit na stříhání a úpravu srsti. Taky ho koupat. Jinak smrdí. ![]()
Samozřejmě, každý pes pouští chlupy, proto patří na zahradu do boudy, rozhodně ne do bytu a už vůbec ne do postele
Jen se to vrátilo po banánové stopce. Už zas píše nesmysly. Týden banánové léčby bylo málo.
Zdravím, ráda bych se zeptala zda pudlik pouští chlupy?
Máme v plánu si pořídit trpasličího pudlika, ale jelikož příteli dost vadí chlupy všude, tak si raději zjišťuji jak to je, jestli opravdu nelíná vůbec..pár chlupů by přežil, ale kavalír od známých pouští chlupy neskutečně, to člověk odchází obalený a není to zrovna něco extra příjemného 🙈
Prosím o anonym, rodina zatím neví, že přemýšlíme o pejskovi a mám tu sestru a nechci to zatím úplně šířit, dokud to není oficiální.
Děkuji a přeji hezký večer 🌟