Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat na názor, pro jaké jméno byste byli, příp. proč. Rozhodujeme se mezi jmény Linda a Adéla.
Linda:
Výhody:
Nevýhody:
Adéla:
Výhody:
Nevýhody:
Děkuji za názory.
Za mě Adéla. Mě se třeba líbí jména Viktorka a Amálka (viktorie, Amálie) no taky nevím co bych vybrala, a pro kluka už vubec, ale na to mam ještě čas ![]()
Líbí se mi víc Adéla, a to z toho důvodu, že je tam víc variant oslovení. Ale Lindě klidně můžete podle mě říkat i Lili atd., záleží na vás. Znám jen jednu Lindu a tu lidi oslovují Lindo, Lindi, jiné oslovení jsem neslyšela.
Mi se líbí Linda, Adéla je pěkné ale je jich tooooooooooolik…
Z tveho popisu mi prijde, ze se ti vic libi Linda, tak jdi do ni! Jak ji budete rikat zkracene, je uz na vas. Navic je to jmeno mezinarodni a jednoznacne ve vyslovnosti, takze pokud bude v budoucnu cestovat, tak ji to nikdo nebude komolit. Navic je fajn, ze nebude mit dalsich x jmenovkyn ve tride. Znami taky dali sve male jmeno Linda a zkrcene ji rikaji Lindi nebo Lindo, nic jineho. Za me, jdi do jmena, ktere se TOBE vic libi, obe jsou hezka ![]()
Linda. Jak jí budeš říkat, je úplně jedno, je to tvoje věc.
Víc se mi líbí Linda. Mám neteř Lindu, říkáme jí Lindi, Lindičko, myslím, že není potřeba, aby jméno mělo 10 různých zdrobnělin. Adéla je také hezké, ale hodně časté.
Za me Adelku, ale pokud se nemuzete rozhodnout, vyberete uplne jine, my jsme se shodli na jednom jmene hned na poprve, meli jsme jasno uz pred otehotnenim, jak klucici tak holcici jmeno