Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tresnickalll já tam tu jakoby modřinu mám taky, byla tam i u prvního - u mě to s čárou nemá nic společnýho, je to prosvítající žíla, co se točí okolo pupíku ![]()
jinak tohle těhotenství se mi linea ani neobtěžovala udělat
už sem 33tt a zatím nic..
@misa5504 Mě po druhém porodu nezmizela vůbec
Teda zesvětlala (ani v těhotenství nebyla vyloženě „negra“), ale pořád ji tam mám. Teď jsem těhotná potřetí, tak se jen zas maličko zvýrazňuje, tak jsem zvědavá, jak moc zmizí tentokrát.
Mne se vytvorila poradne az posledni mesic a ted 6 meaicu po porodu ji mam porad
i kdyz trochu svetlejsi
@maxadel takze chces rict ze je to normalni mit tam jakoby modrinu? A ja se tady cely den strachuju co to je
@tresnickalll tak každá to asi nemá ale já jo, už po druhý a ničemu to teda fakt nevadí
prostě žíla… ale neviděla sem tu tvojí
ale řekla bych že to bude to samé. U prvního, když sem to břicho neměla ještě tak „flexibilní“
tak sem to měla o dost víc modrý(asi jak ta kůže víc pnula) a taky sem tomu říkala modřina. Tentokrát to prosvítá víc zlehka a je vidět jak se okolo toho pupku točí žíla…
Jsem těhotná poprvé a všimla jsem si jí minulý týden, tj. ve 23tt (čekáme dvojčátka). Nejdřív jsem si myslela, že mám jen otlačený šev z legín. Ale je tam pořád a dneska jsem tam zjistila, co to je
Tak uvidíme, jestli bude postupně tmavnout.
Měla jsem v prvním těhu a teď ve druhém 32. týden ještě nemám
![]()
Mě až v šestinedělí, a ted 5. měsíců po začíná konečně mizet