Liposukce stehen v Praze

Anonymní
12.12.11 21:32

Liposukce stehen v Praze

Ahoj holky, prosím o radu-jsem poměrně štíhlá, jen ten zadek a stehna jsou vzhledem k mé postavě nesouměrné, jsem prostě typická „hruška“, už od dětství. Rozhodla jsem se podstoupit lipsukci stehen, poradíte kde v Praze je na klinice dobrý poměr cena/kvalita? Jaké máte zkušenosti s tumescentní liposukcí?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
316
12.12.11 22:02

Byla jsem u MUDr. Zdeněk Pros na liposukci stehen (boků), výsledek předčil moje očekávání. Měla jsem přesně stejný problém jako ty. Jenom cena byla už tehdy masakr (2008), teď to asi nebude o nic lepší, ale i tak jej doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 08:01

AHoj Girly, moc diky za doporuceni. Kolik si platila, jestli se muzu zeptat? A byla to jen lokalni anestezie nebo celkova?

• Citovat
  • Upravit
316
13.12.11 12:29

Platila jsem necelých 40 tis. Kč (za velkou plochu, nechávala jsem si udělat obě stehna z vnější strany a horní část zadku), ale teď jsem koukala např. na nemocnici ve Vysokém nad Jizerou a ty mají opravdu ceny lidové, holt to není Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.7.17 12:31

Ahoj, obnovuji diskuzi.
Jsem 161/59kg, 40+. Zhubla jsem 13 kg, ted nosím vel. 36-38, což jsem spokojená.
Jen ty stehna, hlavně vnitřní. Nedaří se mi je zpevnit, tak přemýšlím nad liposukci.

Prosim o vaše doporučení v okolí Prahy a veškeré zkušenosti s jednotlivými metodami.

Všem předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 12:55

Ja byla kdysi v laserplastic na slim lipo, taky vnitrni stehna. Jen lokalni anesteze, ale trochu to bolelo. Spokojena s vysledkem jsem a nelituju. Mozna uz maji za ta leta zas o neco lepsi postupy.

• Citovat
  • Upravit
1238
23.7.17 13:34
@Anonymní píše:
Ja byla kdysi v laserplastic na slim lipo, taky vnitrni stehna. Jen lokalni anesteze, ale trochu to bolelo. Spokojena s vysledkem jsem a nelituju. Mozna uz maji za ta leta zas o neco lepsi postupy.

Slim lipo jsem si našla a docela mě to zaujalo, tak díky za zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty