Přechod k jinému dětskému lékaři

3684
12.12.11 10:31

Přechod k jinému dětskému lékaři

Ahoj
Před pár dnama jsem zakládala diskuzi ohledně mojí holčičky že ležela v nemocnici s Bronchititdou a bohužel sama :,(
Takže to ve finále dopadlo tak že jsem přestoupila k jinému dětskému lékaři. Terezce v nemocnici dávaly inhalovat Berudual a měla jen plínky přes postýlku vlhčené,to bylo celé jejich léčení za které jsem platila 1000 kč a ještě tam maličká musela být sama,jelikož se neměl kdo postarat o mé dvě holky doma.
Volala jsem naší paní doktorce,jestli by bylo možné dát mi holčičku už domu,že to co jí tam dělají mohu i já doma a budem klidné obě dvě(já i Terezka)Paní doktorka mi řekla že Berodual doma podávat nemohu a že náhubek pro kojence stojí i s foukačkou 3 500 kč,tak jsem to tedy respektovala,po 12 dnech mi maličkou propustily domu s tím že jí tam vyléčily i zánět v očičku který měla od narození a mudr ho přehlédla,musela mít ATB do očička. Po dvou dnech doma mi maminka řekla že mluvila se svým známín dětským doktorem,který nechápe proč byla Terezka hospitalizována,když neměla ani horečky nic,jen musela inhalovat. A že takový průběh Bronchitidi léči ambulantně,dnes jśem u něj byla po prvé a mlhu říct že jsem velice spokojená,Terezce napsal inhalace,ale jen preventivě,poslechový nález má výborný,ale kašel zůstal,napsal mi i domu pro jistotu Berudual a foukačku na recept,o kterých mi Mudr tvrdila že to nejde dávat domu. A jen čas ukáže jestli bude astmatička nebo ne.
Píšu sem ten příspěvěk aby ste viděli že každá doktorka nebo doktor prostě nejsou výborní. Terezka je spokojená a je hlavně zdravá a doma.
ps: k paní doktorce jsem chodila i já jako miminko a mé děti tam chodily 8 let a teď tohle :?:
Všem vám přeji krásné prožití vánočních svátků a zdravé dětičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
12.12.11 10:33

a ta foukačka nestála ani korunu a berudual s ještě jedním sprejem 80 kč :) A ne 3 500 kč :))Jinak pan doktor ke kterému jsem přstoupila dělal primáře na oddělenmí kde maličká ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.12.11 10:57

To je dobrá zpráva… Tak snad už bude malá OK a do nemocnice nebude muset.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
12.12.11 11:07

Je to bohužel dneska tak, nelze věřit jedinému doktorovi, je potřeba hledat, zjišťovat a ověřovat :( . Akorát teda nechápu, že když ten nový dr. je primář v té nemocnici, proč Terezku neposlal domů už dřív? Vždyť o tom přece rozhodují v nemocnici a ne vaše dětská dr., ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
12.12.11 11:21
AnastazieB píše:
Je to bohužel dneska tak, nelze věřit jedinému doktorovi, je potřeba hledat, zjišťovat a ověřovat :( . Akorát teda nechápu, že když ten nový dr. je primář v té nemocnici, proč Terezku neposlal domů už dřív? Vždyť o tom přece rozhodují v nemocnici a ne vaše dětská dr., ne?

Oprava: Byl tam primářem Před 2 rokama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
12.12.11 12:07

Já jsem s holkama taky přešla k jiné lékařce, když jim byl rok!!! Nemá cenu někde zůstávat jen ze zvyku - byla to také moje dětská! Jde o naše děti a vyplatí se neriskovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
12.12.11 12:26
Carrinka píše:
Já jsem s holkama taky přešla k jiné lékařce, když jim byl rok!!! Nemá cenu někde zůstávat jen ze zvyku - byla to také moje dětská! Jde o naše děti a vyplatí se neriskovat!

Jj,přesně,byla jsem u ní jen zvyku. A jak říkáš pro své děti chcem jen to nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
29.4.13 08:22

Ahoj nechci zbytečně zakládat novou diskuzi, ale chci se zeptat, přešla jsem k jiné zubné lékařce, s tou předešlou jsem měla samé probllémy. K nové jsem objednaná v červnu a teď přemýšlím, jestli se musím té staré omluvit, že jsem jako přešla k jiné? Moc se mi do toho nechce, protože je arogantní a nechci aby na mě zbytečně ječela, ale zase se mi to zdá jako slušnost. Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
24292
29.4.13 08:29

@Jessie8951 nemusíš jí říkat vůbec nic. Dokumentaci si můžou vyřídat samy mezi sebou nebo event. o ni napíšeš a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
29.4.13 08:52
@danyk píše:
@Jessie8951 nemusíš jí říkat vůbec nic. Dokumentaci si můžou vyřídat samy mezi sebou nebo event. o ni napíšeš a je to.

Děkuji :) Takže nebudu vypadat jak nevychovanec? :)

• Citovat
  • Upravit
36556
29.4.13 08:55
@Jessie8951 píše:
Děkuji :) Takže nebudu vypadat jak nevychovanec? :)

Nikdy mě nenapadlo to řešit. Jsou to poskytovatelé služeb, ne kamarádi. Třeba, když jsem se stěhovala, normálně jsem změnila doktory a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.4.13 09:07

Pokud je to takova furie, tak ji nic rikat nemusis, ale my se prestehovali a az si najdem bydleni na stalo, tak obvolam nase minule doktory a reknu, ze jsme se prestehovali a ze mame ted doktory nove, ty a ty a ze je pozadaji o nase karty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.4.13 11:20

Já jsem taky přešla moje dr šla do penze a s panem doktorem jsem si nepadla do oka. Mimčo jsem chtěla mít u nové a šlápla jsem totálně vedle. Ono to není lehké najít dobrého doktora zvlášť u dětí tak hledám a řeším to tak, že když dr řekne, že to nic není tak čekám do 17:00 a jedu na pohotovost byla jsem 2× a ještě jsem se nespletla, že jedu zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty