Lístek na peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.18 21:02

Marodím od 12.12. a dostala jsem pouze jeden s datem 31.12. který už jsem odevzdala a žádný jiný sem nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.1.18 21:50

@MájaMarket vic jich ani nedostanes ;) dava se vzdy jeden na konci mesice, driv ti ho dat nemuze…co bys potrebovala vic? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.18 12:15

@Kukacka123 V předchozích komentářích jsou taky názoru že se odevzdává jeden lístek za 14 dní co proplácí zaměstnavatel a druhý lístek který pak zaměstnavatel posílá na soc.? jelikož marodím od 12.12 a první sem tedy mela odevzdat 25.12. zaměstnavateli, ale byly svátky a v práci nikdo nebyl, takže jsem odevzdala ten jeden s datem 31.12. po svátcích 30.12. Kdy mám doložit ten druhý. Vůbec tomu nerozumím, když jsme se ptala lékaře co a kam mám vše dokládat tak mi řekl že se odevzdá pouze ta část neschopenky a lístek na peníze ke konci měsíce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.1.18 12:31

První po 14 dnech zaměstnavateli toznm. S datem 26.12 a druhy vždy na konci měsíce to znm. k 31.12 a ten už se má odevzdat na socialku, já to dávám zaměstnavateli a on to tam posila, další zádě na konci měsíce
Zaměstnavatel ti platí prvních čtrnáct dnů, proto ten první lístek doložit mu, a pak na konci každého měsíce se dává na socialku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.1.18 13:02

@MájaMarket ja dostala jen jeden listek, do prace posilala vzdy jen jeden listek a nikdy nebyl problem ;) zamestnavatel si to poresi sam, neboj…popripade tam zavolej, co vse potrebuji a je to nejjednodussi :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.19 21:22

A zezadu toho lístku je nějaké prohlášení že neberu důchod a jiné dávky, takže když jsem zaškrtla neberu a podepsala se s datumem, tak je to v pořádku? :D vůbec se v tom nevyznám a už jsem tam byla podruhé právě dopsat číslo účtu, neboť jsem na to poprvé zapomněla a všimla jsem si toho prohlášení, tak snad to mám dobře :/ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28.4.19 17:34

Na listku na peníze se nic jineho nevyplnuje. Jen podpis, datum a to prohlaseni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 08:57

Super, jako já dostala 3 lístky, 2 na peníze a jeden že nemocenská pokračuje i dále :D a tak jsem nevěděla jestli se vyplňuje všechno, díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat