Lístek na peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nic se neděje, lístek na peníze je stejně vždycky za minulý měsíc, tedy lístek za prosinec můžeš klidně odevzdat v lednu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anonymní -řekla bych, ještě že tak
, protože lékař ho má správně vystavovat max.3 dny před koncem měsíce - kdo ví, co tam máš za datum ![]()
já ho dostala 23. s razítkem lékaře 30.12. a půjdu tam po novém roce ![]()
takže je to vážně v klidu, já minulý odevzdávala až 8.
jsem na to úplně zapomněla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to jsem si myslela, ale tys to chtěla odevzdávat přece dříve než 30.
, takže by ti to moc nesedělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky prosímtě, chci se tě zeptat ohledně lístku na peníze, psala jsi že jsi ho odevzdala až 8. a ten měsíc ti přišla neschopenka? Marodím od půlky listopadu a ještě mi nepřišly žádné peníze…
děkuji moc za info
- Citovat
- Upravit
Lístek na peníze
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Zapomněla jsem si vyzvednout a tudíž odevzdat lístek na peníze za srpen a dnes je už září 17. Jdu dnes za paní dr. a pak na socku. Mám ale hrozný strach, abych vůbec peníze dostala. Prosím poraďte. DĚKUJI
- Citovat
- Upravit
Peníze dostaneš, ale budeš na ně déle čekat…nejspíš je dostaneš až v říjnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, jestli lístek na peníze mám odevzdat mému nadřízenému, nebo rovnou účetní?…A pokud ho odevzdám třeba 28.v měsíci, musim do kolonky ´datum´ vyplnit 28. a nebo napsat 31…?Nebo datum v tomto případě radši nevyplňovat? Dík za rady..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevíte někdo, jestli lístek na peníze mám odevzdat mému nadřízenému, nebo rovnou účetní?…A pokud ho odevzdám třeba 28.v měsíci, musim do kolonky ´datum´ vyplnit 28. a nebo napsat 31…?Nebo datum v tomto případě radši nevyplňovat? Dík za rady..
Datum tam být musí. a hlavně pokud lístek na peníze tiskne lékař, je na té přední strašně už předtisklé datum, čili zezadu musí být buď datum tisknutí nebo později. Odevzdává se rovnou účetní alespoň u nás
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jedna věc-tisknout papír na peníze se může max. 3 dny před koncem měsíce. Lékaři ho vydávají i dřív ale stejně tam je datum většinou k poslednímu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dva lístky na peníze?
Ahoj holky, známa mi dnes tvrdila že se zaměstnavateli odevzdávají dva lístky na peníze. Marodím první měsíc a prý by mel být jeden pro zaměstnavatele za 14 dní a pak druhý pro soc.? Máte s tím někdo zkušenosti? Já od doktora dostala pouze jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MájaMarket dostanes od dr jen jeden, posles do prace a ti to na socialku predaji
nikdy dr nedava dva…nespletla si to s neschopenkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MájaMarket jen se ti asi spatne vyjadrila mebo jste se spatne pochopili. Prvnich 14 dni nemoci hradi zamestnavatel. Takze po 14 dnech dostaneš prvni listek na penize a odevzdas ho v praci. Od 15 dne prebira uhradu sociálka a vzdy na konci kazdeho kalendarniho mesice dostaneš lístek na penizeme na jehoz zaklade sociálka vi, ze ti ma hradit nemocenskou. A i tento odevzdas v praci a vase mzdovka ho pak preda socialce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden se odevzdává po čtrnácti dnech (za tu dobu, co platí nemocenskou zaměstnavatel) a pak další vždy na přelomu měsíce (to vyplácí sociálka)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den prosím poraďte 22.12 jsem dostala lístek na peníze šla jsem ho odnést do práce ale už tam nikdo nebyl mají vánoční volno až do 4.1.co mám dělat děkuji