Listopad 2011

18
26.9.11 15:40

Listopad 2011

Ahoj holky :)

jsem ve 35týdnu a termín porodu mám 6.11
Chci se zeptat je tu někdo z Brna kdo bude rodit taky začatek listopadu? Jakou porodnici máte vybranou? A kde v Brně se daj sehnat hezký kojící podprsenky??? S tím mám trošku problém, díky Jana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
26.9.11 19:29

Listopad 2011

Ahoj,já tedy termín mám až 18.11,ale vzhledem k tomu,že mě čeká nařízený císař tak myslím,že se termínem budu pohybovat někde kolem Tvého datumu :).Rodit budu v Bohunicích moje doktorka na císaře prý nikam jinam neposílá :) ,ale to mi nevadí ušetřila mi složité rozhodování :-) . Jinak podprsenky mají prý v Tescu,ale tam sem tedy osobně nebyla,ale kde sem koukala tak vedle prodejny koberců-Breno je velká prodejna pro maminky a tam si budu kupovat já :-) Ahoj Kamila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.9.11 11:50

Tak to se tam možná potkáme :) co jsem slyšela tak Bohunice jsou dobrý, už aby jsme to měli za sebou :lol:
A máš už nachystané všechny věci do porodnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.9.11 14:51

Ahoj,bylo by fajn se tam potkat :-) jakmile budu vědět přesnější datum dám vědět :-) Do porodnice ještě nemám vůbec nic teď v říjnu budu dokupovat věci v lékárně a ostatní drobnosti a taky ty podprdy :-) pak si pomalu připravím tašku :-) jen váhám jestli si mám brát pantofle do sprchy každej říká na co,že tam je čisto tak nevím nechci si donést nějaký překvápko domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.9.11 17:17

Myslím že pantofle si můžeš určitě přibalit, já už mám tašku zabalenou tak ti když tak můžu poradit, kdybys potřebovala :-D
A víš co to bude??? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.9.11 18:16

Jé tak poradit si učitě nechám a budu ráda :-) já zatím nevím co vše si vzít.No tvrdí nám,že to bude holčička tak snad to bude pravda už mám pár růžových věcí,ale moc né mám ráda i ostatní barvy a nechávat holčičku jen v růžové mi příjde škoda :lol: A co Vy nechali jste si říct co to bude?
Já si právě chci koupit takový ty gumový do té sprchy,zabere to v tašce málo místa tak si je vezmu případně je přítel pak odveze domů,když nebudou potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí