Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
jsem ve 35týdnu a termín porodu mám 6.11
Chci se zeptat je tu někdo z Brna kdo bude rodit taky začatek listopadu? Jakou porodnici máte vybranou? A kde v Brně se daj sehnat hezký kojící podprsenky??? S tím mám trošku problém, díky Jana ![]()
Ahoj,já tedy termín mám až 18.11,ale vzhledem k tomu,že mě čeká nařízený císař tak myslím,že se termínem budu pohybovat někde kolem Tvého datumu
.Rodit budu v Bohunicích moje doktorka na císaře prý nikam jinam neposílá
,ale to mi nevadí ušetřila mi složité rozhodování
. Jinak podprsenky mají prý v Tescu,ale tam sem tedy osobně nebyla,ale kde sem koukala tak vedle prodejny koberců-Breno je velká prodejna pro maminky a tam si budu kupovat já
Ahoj Kamila ![]()
Tak to se tam možná potkáme
co jsem slyšela tak Bohunice jsou dobrý, už aby jsme to měli za sebou ![]()
A máš už nachystané všechny věci do porodnice???
Ahoj,bylo by fajn se tam potkat
jakmile budu vědět přesnější datum dám vědět
Do porodnice ještě nemám vůbec nic teď v říjnu budu dokupovat věci v lékárně a ostatní drobnosti a taky ty podprdy
pak si pomalu připravím tašku
jen váhám jestli si mám brát pantofle do sprchy každej říká na co,že tam je čisto tak nevím nechci si donést nějaký překvápko domů ![]()
Myslím že pantofle si můžeš určitě přibalit, já už mám tašku zabalenou tak ti když tak můžu poradit, kdybys potřebovala ![]()
A víš co to bude??? ![]()
Jé tak poradit si učitě nechám a budu ráda
já zatím nevím co vše si vzít.No tvrdí nám,že to bude holčička tak snad to bude pravda už mám pár růžových věcí,ale moc né mám ráda i ostatní barvy a nechávat holčičku jen v růžové mi příjde škoda
A co Vy nechali jste si říct co to bude?
Já si právě chci koupit takový ty gumový do té sprchy,zabere to v tašce málo místa tak si je vezmu případně je přítel pak odveze domů,když nebudou potřeba ![]()