Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky jsem tu nova tak nevim zda tu nejake takove tema je.
Jsou tu nejake maminky s „cerstvymi“ miminky.
Me se Vasik narodil 13.8.
Ahoj.
Mám dojem, že tu diskuze je. Něco jako srpňátka 2011.
Zkus to najít ve vyhledávání.
Jinak já mám ještě čerstvějšího prcka z 29.8. ![]()
Ahoj, ta diskuze je rozjetá už dlouho a holky jsou zamčený. Nevím, jestli bychom se mezi nima ještě chytly. JInak jsme na tom naprosto stejně. Mě se narodil Vojtíšek taky 13.8.2011. Jak válčíte?
Ahojky zkusila jsem do jedne z tech skupin poslat zadost tak uvidim.
Jinak valcime jak se da. Mame tatinka na lodi takze jsem tu ted na ty 2 raubire sama. Docela zahul hlavne na psychiku. Jeste ze nam ve ctvrtek uz prijede.
A v kolik jste se narodili? my ve 22:56 a to jsem si myslela ze me tam nechaji trpet celou noc.
Tak to jsme starší. Vojtík vykouknul na svět v 04:59
A taky máme taťku trošku mimo. Sice ne tak daleko jako ty, ale chodí nám do práce od rána od 6 a vrací se v noci kolem 22 h, takže ho taky moc nevidíme. ![]()
Teda, to jste dobré, že to bez těch chlapů zvládáte.. ![]()
Můj manžel odchází v půl deváté a vrací se kolem šesté a i to mi přijde, jako dost pozdě.. ![]()
No někdy je to fakt na provaz. Starší dcera je ve 2.třídě a tak se doma fakt nenudím. Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli budíte děti na krmení, když vám dýl spinkají? Vojta je plně kojenej a dr. říká, že musí jíst min. 8×denně. Jenže on někdy usne až 2 hodiny po jídle a pak další 2-3h spí, takže ho vždycky po těch cca 4 h od krmení opatrně budím, abychom vůbec těch 8 dávek denně stihly. Myslíte, že je to ještě potřeba, když krásně přibírá nebo že ho už můžu nechat spát jak chce?
Opravuji hrubku - samozřejmě „stihli“
Nějak si nemůžu zvyknout na ten mužskej rod. Hi hi, dokonce mu někdy i v noci říkám Veru ![]()
Já teda nebudím, hlavně v noci ne. Ze začátku jsem si dle rad z porodnice řídila budíka. Ale jsem ráda, že se trochu prospím. On se stejně prcek budí sám, nejdéle po čtyřech hodinách.. A mně by nevadilo, kdyby vydržel i déle.. ![]()
Hm, zítra jdeme do poradny, tak se na to dr.zeptám. Já si právě taky myslím, že až bude mít hlad, tak se vzbudí, že jo? Jenže furt mám taky v hlavě to, aby přibíral, protože v porodnici chudák malej zhubnul skoro půl kila a od tý doby je to moje noční můra, že zase přestane přibírat. NO spíš je to v mý hlavě a potřebuju, aby mi to dr. potvrdil, že už ho budit nemusím.
Já jsem se dr. raději neptala, ještě by mi řekla, že budit musím ![]()
Ale mně v porodnici sice ze začátku zhubnul, ale než nás pustili, tak začal přibírat, tak to neřeším. Uvidíme na kontrole v šesti týdnech..
ahoj holky..my jsme se narodily 16.8 a docela vám to buzení závidím..Mě budí Matýsek pravidleně každé 2-3 hodiny v noci a to pak ještě hodinu usínáme..kéž bych jej mohla budit já po 4 hodinách:) ![]()