Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky… ![]()
Najde se tu někdo s čerstými // na těhu testu…
Co si takhle sdělit pocity, probrat problémy a jak to probíhá dál… ![]()
Přidávám foto svých těhu testů…seshora je to 12.9. 28DC, 13.9. 29DC, 14.9. 30DC a 16.9. 32DC… ![]()
Ahojky, moc zdravím ![]()
a připojuji se k čerstvým 2//
, bylo to veliké překvapení!!! ![]()
S manželem jsme tomu nemohli uvěřit. Snažíme se od července 2011. Minulý cyklus sem byla 100% přesvědčená, že jsme v tom
, asi sugerace(nalitá prsa atd, ale pak návrat zpět na zem v podobě menstruace, po jednom snažení se přece nemůže zadařit.. ![]()
Pak nastal srpen a další cyklus. Žádné extra příznaky, pouze zvětšená prsa, ale po zkušenosti z minulého cyklu sem tomu nepřikládala žádnou váhu a říkala sem si, že se moc hlídám.
A včera vše začalo takovou malou perličkou, volala mi sestra, které nepřicházela menstruace, že si dělala test a vyšel pozitivní
samozřejmě sem sestře pogratulovala a byla příjemně překvapená, nadruhou stranu se přiznám, že mě to trošinku zamrzelo, že se to nepotkalo i nás. Včera večer jsem z toho byla docela smutná a manžel říka, neboj, my už tam mame taky mimouška ![]()
Ráno jsme se chystali, že půjdeme plavat a bolelo mě břicho, čekala sem menstruaci, tak říkam, než půjdeme, sjedeme pro test, ať víme na čem jsme ![]()
A výsledek
přikládám v podobě fotečky
pořízené dnes ráno 17.9. 2011
Hlásím se do klubu
Zadařilo se hned na poprvé. Měla bych být dnes 4+1 ![]()
Kdy se chystáte k dr.? Já jsem objednaná až na 3.10.. Ať jde rovnou kdyžtak vidět ![]()
♂ ♀
Příspěvek upraven 10.01.12 v 16:20
Ahojky, oběma Vám moc gratuluji
!!!
Ty brďo na poprvé, to muselo být radosti a překvapení
.
Já zjistila // až dnes, takže Mudr. budu volat až v pondělí, uvidím, co mi řekne. Doufám, že bude vše vpořádku!
Ahoj holky, super, pridavam se do klubu
Koukala jsem, ze je tu diskuse kveten 2012, ale uz zamcena… Tak pokud by nevadilo udrzet druhou paralelni. Nam se zadarilo na druhy pokus - doslova
K dr jdu v pondeli, ale to asi stejne nic neuvidi. Taky tem // nejak nemuzete uverit? ![]()
Vítám Tě ![]()
nám se zadařilo taky na podruhé a já tomu pořád nemůžu uvěřit ![]()
Pořád si to asi podvědomě nechci připustit, dokud nebudud vědět od MuDr., že je to realita, a že je vše vpořádku ![]()
Macenka: tak pak napis, na kdy te objednala. Ja jsem objednana na nekdy pristi tyden, uz pul roku
na standardni prohlidku. Ale vzhledem k tomu, ze jsem tak max v patem tydnu, tak se stejne prd dozvim.
Taky si delate kazdej den test, jestli ty carky nezmizely
u Sonipy vidim, ze jo, to dame lekarnam vydelat, co
A Macenka vlastne zjistila az dnes, takze dotaz bezpredmetny ![]()
Já testuju už víc než týden každý den
Měla jsem tušení, že to vyšlo, tak jsem to zkoušela. // jsem našla poprvé 15tého a sílí ![]()
Určo dam vědět
podle testu Clear blue jsme v 5. a výš.. podle mých výpočtů v 5. ![]()
Jsem sama zvědavá, na kdy mě objedná ![]()
Jinak minulý měsíc sem holky testovala o sto šest a nic a teď jen tak pro jistotu a pic a jsou tam //
![]()
Takže doufám, že až udělám pro jistotu i zítra, budou tam pořád na mě mrkat obě // ![]()
Urcite, velke drzeni palcu
Priznaky nemam vubec zadne
Jen silici carku (ted uz nema moc kam silit, ale aspon neslabne). Netusite, od kolikateho tydne by mely prijit priznaky? Aspon malickata nevolnost by me potesila ![]()
Jak tak vše pročítám
, někdo vůbec nepociťuje, že je těhu, nemá žádné bolesti, nevolnosti
nic vyjímečného
, takže buď ráda, že Tě nic netrápí ![]()
tož já zatím nevím jestli stojím za zveřejnění
dnes mám // fotka je taková nijaká zatím a předpokládanej termín MS je 20.9. takže zatím se moc neraduju
(ale 3 testy byly pozitivní takže falešně to asi nebude
)
jinak podle MS bych měla být 3+2
Už se tam krásně rýsuje ![]()
Jinak já a výpočty to nejde vůbec dohromady..
takže dle mestruace 5.t ale jinak reál tak konec 3. začátek 4.t.
hlavně musím přijít na systém, jak všude koukám třeba mabis 3+2= 3.t a 2 dny?
nebo jak tomu mam rozumět
děkuji za případné vysvětlení ![]()
Macenko presne tak, 3 ukoncene (cele) tydny + 2 dny, a tim padem 3+2 je clovek „ve ctvrtem tydnu“. Zkusila jsem www.pregnology.com, ten vypocita ten termin podle posledni MS. Tak podle toho jsem 5+6. Ale dalsi pocty a metriky az po dr, nechavaly jste si nektera udelat krevni testy?