// v září 2011... :-)

1575
17.9.11 11:52

// v září 2011... :-)

Ahojky holky… :kytka:
Najde se tu někdo s čerstými // na těhu testu… :srdce: Co si takhle sdělit pocity, probrat problémy a jak to probíhá dál… :wink:
Přidávám foto svých těhu testů…seshora je to 12.9. 28DC, 13.9. 29DC, 14.9. 30DC a 16.9. 32DC… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
17.9.11 13:21

Ahojky, moc zdravím :-)

a připojuji se k čerstvým 2// :-) :srdce: , bylo to veliké překvapení!!! :andel:
S manželem jsme tomu nemohli uvěřit. Snažíme se od července 2011. Minulý cyklus sem byla 100% přesvědčená, že jsme v tom :-), asi sugerace(nalitá prsa atd, ale pak návrat zpět na zem v podobě menstruace, po jednom snažení se přece nemůže zadařit.. :think:

Pak nastal srpen a další cyklus. Žádné extra příznaky, pouze zvětšená prsa, ale po zkušenosti z minulého cyklu sem tomu nepřikládala žádnou váhu a říkala sem si, že se moc hlídám.

A včera vše začalo takovou malou perličkou, volala mi sestra, které nepřicházela menstruace, že si dělala test a vyšel pozitivní :-) samozřejmě sem sestře pogratulovala a byla příjemně překvapená, nadruhou stranu se přiznám, že mě to trošinku zamrzelo, že se to nepotkalo i nás. Včera večer jsem z toho byla docela smutná a manžel říka, neboj, my už tam mame taky mimouška :srdce:

Ráno jsme se chystali, že půjdeme plavat a bolelo mě břicho, čekala sem menstruaci, tak říkam, než půjdeme, sjedeme pro test, ať víme na čem jsme :think:

A výsledek :kytka: přikládám v podobě fotečky :srdce: pořízené dnes ráno 17.9. 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.9.11 13:34

Hlásím se do klubu :dance: Zadařilo se hned na poprvé. Měla bych být dnes 4+1 :pankac:
Kdy se chystáte k dr.? Já jsem objednaná až na 3.10.. Ať jde rovnou kdyžtak vidět :srdce:

♂ ♀

Příspěvek upraven 10.01.12 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
17.9.11 13:39

Ahojky, oběma Vám moc gratuluji :-)!!!

Ty brďo na poprvé, to muselo být radosti a překvapení :-).

Já zjistila // až dnes, takže Mudr. budu volat až v pondělí, uvidím, co mi řekne. Doufám, že bude vše vpořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
17.9.11 14:11

Ahoj holky, super, pridavam se do klubu :-) Koukala jsem, ze je tu diskuse kveten 2012, ale uz zamcena… Tak pokud by nevadilo udrzet druhou paralelni. Nam se zadarilo na druhy pokus - doslova :-D K dr jdu v pondeli, ale to asi stejne nic neuvidi. Taky tem // nejak nemuzete uverit? :-D

• Citovat
  • Upravit
1315
17.9.11 14:35

Vítám Tě :-)

nám se zadařilo taky na podruhé a já tomu pořád nemůžu uvěřit :wink:

Pořád si to asi podvědomě nechci připustit, dokud nebudud vědět od MuDr., že je to realita, a že je vše vpořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
17.9.11 15:10

Macenka: tak pak napis, na kdy te objednala. Ja jsem objednana na nekdy pristi tyden, uz pul roku :-D na standardni prohlidku. Ale vzhledem k tomu, ze jsem tak max v patem tydnu, tak se stejne prd dozvim.

Taky si delate kazdej den test, jestli ty carky nezmizely :-D u Sonipy vidim, ze jo, to dame lekarnam vydelat, co ;-) A Macenka vlastne zjistila az dnes, takze dotaz bezpredmetny ;-)

• Citovat
  • Upravit
13943
17.9.11 15:20

Já testuju už víc než týden každý den :lol: Měla jsem tušení, že to vyšlo, tak jsem to zkoušela. // jsem našla poprvé 15tého a sílí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
17.9.11 15:25

Určo dam vědět :-) podle testu Clear blue jsme v 5. a výš.. podle mých výpočtů v 5. :-)

Jsem sama zvědavá, na kdy mě objedná :think:

Jinak minulý měsíc sem holky testovala o sto šest a nic a teď jen tak pro jistotu a pic a jsou tam // :srdce: :srdce:

Takže doufám, že až udělám pro jistotu i zítra, budou tam pořád na mě mrkat obě // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
17.9.11 15:34

Holky a pociťujete nějaké hodně intenzivní příznaky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
17.9.11 15:41

Urcite, velke drzeni palcu :-) Priznaky nemam vubec zadne :-( Jen silici carku (ted uz nema moc kam silit, ale aspon neslabne). Netusite, od kolikateho tydne by mely prijit priznaky? Aspon malickata nevolnost by me potesila :-D

• Citovat
  • Upravit
1315
17.9.11 15:53

Jak tak vše pročítám :think: , někdo vůbec nepociťuje, že je těhu, nemá žádné bolesti, nevolnosti :poblion: nic vyjímečného :-) , takže buď ráda, že Tě nic netrápí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
17.9.11 15:56

tož já zatím nevím jestli stojím za zveřejnění ;) dnes mám // fotka je taková nijaká zatím a předpokládanej termín MS je 20.9. takže zatím se moc neraduju ;) (ale 3 testy byly pozitivní takže falešně to asi nebude ;) )
jinak podle MS bych měla být 3+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
17.9.11 16:11

Už se tam krásně rýsuje :-)

Jinak já a výpočty to nejde vůbec dohromady.. :oops: takže dle mestruace 5.t ale jinak reál tak konec 3. začátek 4.t. :-) hlavně musím přijít na systém, jak všude koukám třeba mabis 3+2= 3.t a 2 dny? :-) nebo jak tomu mam rozumět :oops: děkuji za případné vysvětlení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
17.9.11 16:19

Macenko presne tak, 3 ukoncene (cele) tydny + 2 dny, a tim padem 3+2 je clovek „ve ctvrtem tydnu“. Zkusila jsem www.pregnology.com, ten vypocita ten termin podle posledni MS. Tak podle toho jsem 5+6. Ale dalsi pocty a metriky az po dr, nechavaly jste si nektera udelat krevni testy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex