// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
20.9.11 09:19

Tak ty máš už doma velkého chlapa, myslím, že tomu i celkem dobře porozumí :palec:
Já holce řekla, že AŽ budeme mít v bříšku miminko (zatím to neví), tak nám ho pan doktor ukáže na velké televizi, že má takový foťák, co umí fotit miminka přes bříško. Nevěděla jsem, jak jí to jinak vysvětlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
20.9.11 09:43

Dobré ráno holky :mavam:
To je super, jak to vysvětlujete dětem, že bude bráška nebo ségra :-)
Dneska se mi povedla nepěkná věc, v práci jsem hledala na internetu, jestli se Bachovy krizové esence můžou v těhotenství a do toho přišel šéf a viděl mi to přes rameno. Sice nic neřekl, ale myslím, že pochopil :-? Jestli to neklapne a prcek nebude, tak bude o dalšího člověka víc, komu bude potřeba vysvětlovat… A to jsem to nechtěla prakticky nikomu říkat co nejdelší dobu :roll: Ale tak s už s tím nic nenadělám, že.
A jak se dneska po ránu máte? Je tu někdo, kdo nemá žádné příznaky? Uklidněte mě, že je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4648
20.9.11 10:02

tak holky jsem doma a jsem teda opravdu zklamaná z přístupu svého doktora.táhla jsem se tam 25kilometrů cesta autobusem šílená chtělo s emi :poblion: takže do autobusu už mě nikdo nedostane no a můj doktor se zeptal na poslední MS a řekl že prostě nic neuvidí takž eultrazvuk vůbec nedělal jen klasickou prohlídku myslela jsem že teda alespon podle čípku by něco mohl poznat na ten neříkal nic.no a pak řekl že na ultrazvuk mám přijít za 14dní že dřív to nemá cenu a že krev udělá taky až za těch 14dní.a příští týden si mám dojít por neschopenku ale já už do práce nechci takže mi napsal na papír že jsem v začátku těhotenství pravděpodobně a stim pomažu k obvodákovi at mi napíše na ten týden a že gyndař mi jí bude prodlužovat.takže já mám před sebou ještě 14dní nervů.dělal jsem si test alespon citlivost 25je jasně pozitivní tak alespon to mě trošku uklidnuje že asi hcg stoupá.ale jsem fakt zklamaná myslel ajsem že budu vědět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.9.11 10:17

Tak já se hlásím, že nemám žádné příznaky :-) Kromě toho, že jsem teda pěkně nachcípaná a předevčírem jsem měla žlučníkový záchvat. Akorát nevím, jestli za něj může mimino nebo anglickej rohlík.

Marcii, abych pravdu řekla, tak jsem ani nic moc jinéh nečekala. Doktoři nesdílejí naše nadšení a neschopnost počkat. Zvlášť když je to chlap. Já byla půvidně objednaná kvůli jiným věcem, ale nechala jsem to tak, protože vím, že by mi řekl to samé jako tobě. Takže až mě poprvé uvidí doktor, budu 6+3.

Musím přiznat, že jsi mě ale docela znervóznila, protože já už netestuju 3.den a jsem bez příznaků (i bez MS), tak doufám, že se mi miminko někam neztratilo :-)

Klid Marcii, ten doktor má pravdu, nic by neviděl a jen by tě to zbytečně znervóznělo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.9.11 10:23

Dobré ránko :-)

Nesinka: já nemám téměř žádné příznaky, jen trošinku pnou prsa a sem tam bolí podbřišek, jak kdyby měla přijít menstruace, jinak vůbec nic, na jednu stranu je to fajn, na druhou doufám, že je vše vpořádku :-) sestra, která je tak o týden přede mnou, má silné ranní nevolnosti atd..

Marci: hlavně klídeček a žádné nervy, vše dobře dopadne. MuDr. je tedy pěkný kretén, alespoň trošku podpořit mohl :cert: To čekání je hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
20.9.11 10:23

hm já budu už 8týden až se mi uráčí dělat ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
20.9.11 10:27

aspon fotka testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.9.11 10:27

Na druhou stranu půjde už krásně mimísek vidět :-) takže to bude krásný pohled :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
20.9.11 10:46

Marcii tu krev ti teda vzít mohl, si myslím… Když už tam člověk jde, viď. A jak říkaly holky, příště už něco uvidíš na utz :-)

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
20.9.11 10:50

Marcii a testík jasně pozitivní! :-)

• Citovat
  • Upravit
3005
20.9.11 15:58

ahoj holky, děkuji za pozvání…ráda se přidám, jestli mohu…včera jsem objevila dvě čárky na testu…u dr jsem zatím nebyla…asi půjdu zítra nebo ve čt…zatím jsem nestihla pročíst vaši diskuzi ,tak snad se chytnu :mrgreen: jak dlouho jste se snažili?my s manželem půl roku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
werzinka
20.9.11 16:14

ahoj beruloušku,tak to moc gratuluju :potlesk: a taky jsme se snažili pul roku..a k doktorovi je zatím brzo,me teda objednal až za tři týdny od objevení //.. zkus si tam nejdřív zavolat a sestřička ti řekne :-D

• Citovat
  • Upravit
7615
20.9.11 16:19

Ahoj Kočky

nevím jak to napsat ale chci se přidat k Vám!!! Chci něco pozitivního… mám za sebou 4 potraty. 3× samovolný a jednou s revizí. Teď jsem po 5 těhule. První test jsem si dělala někdy na začátku září asi tak 3., a o pár dní později jsem měla gestační váček a za chvíly i srdíčko… musím napsat, že poprvé ještě nikdy se neukázalo!!! Plakala jsem doktorce v ordinaci radostí. V pátek mě čeká další kontrola. Omývá mě děs co bude. Oproti vám jsem hodně hlídaná. CHodím na kontrolu co týden… se sestřičkama už si tykám, to víte za poslední rok a půl 4 potraty a teď jsem tam znova… tak to je už na tykání. Beru milion léků… teda 11 prášků denně.

Dítě ještě nemáme. Jinak se snažíme asi od minulýho roku tak od února. Po těch 4 potratech už si člověk řekne, že netestuju a jen čekám, jestli to vyjde a MS nedorazí. Pak testnu. Nasadíme okamžitě léky a čekáme co bude. TEntokrát jsem ani nedoufala a vyšlo to. Jinak jsme zdraví jako rybičky… já mám jen MTHFR heterozygot… je to onemocnění krvesrážlivosti ale hodně lehká forma.

Chtěla bych s váma vvydržet co nejdýl. Samozdřejmě až do konce. Řekla jsem si, že zkusím myslet pozitivně!!!! A proto se hlásím k Vám, jinak jsem v diskuzi o potratech :-) jak jinak.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
werzinka
20.9.11 16:25

ahoj Scharlotko, prošla sis teda fakt velkou zkouškou a musíš být vážně moc silná,určitě máš doma pořádnou podporu a já věřím,že tentokrát to vyjde a za pár měsícu budeš držet pořádnou zdravou vánočku :hug: moc držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7615
20.9.11 16:30

Holky, myslím si, že když jdete na tu gnydu až tak za těch 14 dní i více, tak gyndař má docela rozum. J8 jak jse hlídaná tak tam musím valit hned po objevení // a je to na palicu… sice vám z krve vyjde, že jste v tom ale na UTZ opradu nic vidět není, pokud notěhotníte dřív než v půlce cyklu a to jsem ještě zjistila, že každej UTZ je jinej… pokud Váš gyndař nemá super stroj neuvidí nic dlouho… a jste vynervovanější než když tam dojdete a je hned jasno!!! Fakt ty nervičky znám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí