// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
21.9.11 09:48

Já si dnes taky ještě test udělala, když už jsem ho měla doma, ale už na to prdím, další kupovat nebudu. Už aby byl říjen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.9.11 10:18

Držíme, moc!!! :-)

Jinak na testování asi tedy taky prdím, akorát bych se zbytečne nervovala :-P Jak říká sonipa, přesvědčit samu sebe, že je vše oka.. tím se budu řídit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
21.9.11 10:19

tohle j můj poslední test :palec: už faktkončim stim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.9.11 10:40

Já dnes testovala RapidClearem a takovouhle tlustici tam teda rozhodně nemám.
Nejhorší je, že mám takový divný pocit, že není vše tak jak by mělo být. :cry: U prvního těhotenství jsem nic neřešila, byla jsem v klidu a v pohodě, ale tentokrát je to tak nějak jinak. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
21.9.11 10:51
PetiteFillette píše:
Já dnes testovala RapidClearem a takovouhle tlustici tam teda rozhodně nemám.
Nejhorší je, že mám takový divný pocit, že není vše tak jak by mělo být. :cry: U prvního těhotenství jsem nic neřešila, byla jsem v klidu a v pohodě, ale tentokrát je to tak nějak jinak. :-(

jakým tim jak dělá čárky nebo ten jak jsem dělala včera jak ukazuje plus?nemusíš mít stejně silné to nemusí nic znamenat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
21.9.11 10:52

petite a bud v klidu mimi to škodí když se nervuješ…já jsem ale to samý.chvilku jsem v klidu a pak na nervy střídá se to jan na houpačkce :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
21.9.11 10:53

no já teda taky nemám stejně silný.....ani stejně barevný..ale je to asi tím že jsou to jiný značky…doufám…a zítra tam valím odpoledne tak pak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.9.11 11:20

beruloušku…a já zítra už v 9… :dance:
Tak mi holky taky držte pěstičky…už mám „cestovní horečku“ teď… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
21.9.11 11:28

no já jich mám teda udělanejch hromadu ;)
ale sestuju stejnou značkou.. mamatest 10 a tam už je krásná dálnice, obě čárky už jsou stejné )
a pak testuju nějakým no name (kámoška mi je donesla od nich z gyndy, byly to reklamní vzorky ;) )a ty jsou 25 a tam je ta čárka zatím světlá ;) takže nejlíp držet se jedné značky a sledovat jestli sílí a testovat ideálně ob den ;)
jinak jak říká mj pan doktor do 12tt je to buď a nebo… prostě buď bude vše v pohodě a nebo to nebude… a tak to platí i se škodlivinama v okolí prostě buď to nezanechá žádný následky a nebo to tělo samo stopne…
jo a pak mi připomínal, že je hrozně důležité od 6tt brát kys. listovou aspoň do konce toho 12tt protože v tu dobu se vytváří základ nervové soustavy a je to strašně důležitý mít v těle vysokou hladinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
21.9.11 11:35

mabis naprosto s tebou souhlasím. Testem (stále stejným) obden člověk pozná, jestli hladina nějak rapidně neklesá, nic s tím sice neudělá, ale aspoň má orientačně představu.

Na listovku nebo vitamíny jsem se vás taky chtěla zeptat, jestli něco zobete. Já si šla od dr do lékárny pro listovku a doporučili mi nějaký multivitamíny, kde kyselina listová je součástí. Netuším, jestli je to přehnané nebo ne, brát v 7 týdnu vitamíny, ale už je mám, tak je doberu a pak asi uvidím. Uškodit snad nemůžou, když jsou těhotenské, tak v nejhorším to budou vyhozený peníze :mrgreen:

sonipa palce držíme, všechny čtyři, i na nohách! :palec:

• Citovat
  • Upravit
5086
21.9.11 11:53

Nes já beru femibion800+metamfolin (tak se to celý jmenuje) je v tom část té listovky poupravené a líp se do těla vstřebává ;) jinak stačí klidně listovka obyč a hodně zelené zeleniny ;)
jia já určitě budu do 12tt brát femibion a pak se uvidí, přece jen přes zimu těch vitamínů nebude asi tolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.9.11 11:58

Nesinko:-) díky, díky…bude to třeba… :wink: Jinak já jsem si koupila Elasti-Q kyselinu listovou, obsahuje to ještě vitamin B6 a tuším ještě něco a je to přímo pro těhotné… :wink:
Mabis…jj, listovka je důležitá, loni mi ji Dr. taky napsal když jsem brala Clostilbegyt a Utrogestan…teď jsem si ji zatím koupila sama… :pankac: A taky jsem četla o těch škodlivých látkách, že je to zákon všeho, buď to mimi přežije bez následků nebo bohužel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
21.9.11 11:59

Mabis: beru to samý co ty…manžel mi to včera koupil…slyšela jsem na to dobrý recenze…jinak neberu nic…ani před otěhotněním…to jsem pila akorát ten femigard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.9.11 11:59

Ale jinak je fakt že u prvního těhu jsem žádné vitamínky nebrala a mám doma zdravého velkého klučinu… :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.9.11 12:38

Já do sebe láduju Mamavit, ten mi doporučila MuDr. když sem u ní byla na prohlídce, zda mám vše vpořádku, než sme se začali snažit a naše těhotná lékarnice, že ho taky bere a byla k němu akce na gel či co na strie, tak manža se nechal překecat do Mamavitu, nevím, zda lékárna i Mudr. mají zaplaceno aby doporučovaly :think: , ale co, prostě beru na jejich doporučo Mamavit. Jinak mi ješte MuDr. předepsala Acidum Folicum.. takže obojí beru již cca od konce července. Nevím, zda to k něčemu bude, ale říkám si alespoň snaha je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí