Poradna duly
Jana Čurdová
A bude to od rodiny daleko? Já se odstěhovala 200km, takže hlídání nikdy žádné nebylo. Jen tchán byl 2× na 20 min s kočárkem, když měla malá 2 měsíce. Tchýně ani jednou. Hlídání mi začalo až prázdninové po 2. roce. Mezitím občas naši přes noc, když jsme potřebovali někam jít. Ale to bylo minimálně. Teď s druhým to bude stejně. Moji rodiče daleko, přítelovo matka po mrtvici.. zase si budu muset vystačit sama. Ale jde to, neboj. Všechno jde..
Ne tak daleko jako ty je to jenom 17km od domova ![]()
A odkud jsi se kam přestěhovala 200km je docela dálka
Tak to můžu být ještě ráda se budu muset holt seznamovat se sousedama ![]()
Z Břeclavi do Pardubic.
17km, tak to máš v pohodě, to nějaké to hlídání bude ne?
já jsem od Hodonína z Vracova
a stěhovat se mám do Mistřína
myslím že víš asi kde
Přítel má jenom tatínka třeba překvapí a bude vozit ![]()
Ahoj holky, 16. jsem našla dvě čárky po dvou měsících snažení…měla jsem strašnou radost…až do té doby, než jsem byla u dr., našel mi tam totiž dva gestační váčky, takže šok největší ![]()
Munkino, vítej
Tyjo, dvojčata jo? No tak z toho mám noční můru! Já ještě na gyndě nebyla, tak doufám, že mě taky nečeká překvapení.
PetiteFillette píše:
Munkino, vítejTyjo, dvojčata jo? No tak z toho mám noční můru! Já ještě na gyndě nebyla, tak doufám, že mě taky nečeká překvapení.
Nebylo by to tak hrozný, kdybych doma neměla 18ti měsíčního dosti hyperativního sviště
![]()
munkina píše:
Ahoj holky, 16. jsem našla dvě čárky po dvou měsících snažení…měla jsem strašnou radost…až do té doby, než jsem byla u dr., našel mi tam totiž dva gestační váčky, takže šok největší
Tak gratuluji bude dvojí radost nebo dvojí starost
![]()
Jejda, to se budeš mít teda co otáčet. A máš nějakou pomoc? Mamku, tchýni..?
munkina píše:
Nebylo by to tak hrozný, kdybych doma neměla 18ti měsíčního dosti hyperativního sviště![]()
Tak to už je jíná
aspoň bude doma veselo
![]()
Munkina dvojnasobna gratulace
Tak ona jeste jedna tecka muze zmizet, ale je to mazec, co
Ale to kdyztak zvladnes, zenska zvladne vsechno!! ![]()
Jinak holky hlasim se k tehu nevolnostem, konecne
Dneska odpol mam ridit auto z Prahy do Ostravy, to bude cestou zastavek ![]()
ahoj holky…s tím hlídáním závidím…taky bych chtěla být daleko od tchýně…bohužel u nich v baráku přistavujeme a budeme sousedi…a mám hrozně hyperaktivní tchýni…takže počítám že ji uvidím každý den a bude mě s..t jako doposud…
po půl roce od svatby konečně pochopila že chtějí mít manželé soukromí…nechápala třebas proč má klepat a denodenní návštěvy několikrát za den byly normální…
![]()
Já tchýni mít nebudu na jednu stranu jsem ráda když si vás čtu
ale zase si říkám třeba by to byla dobrá tchýně
ale to už se nikdy nedozvím ![]()
já z vlastní zkušenosti můžu říct lépe žádná tchýně než ta moje…o soukromí jsme museli dost tvrdě bojovat, vlastně pořád neustále ji připomínat kde je její místo..ono když ti někdo v 11 v noci leze do obýváku a mele do hlavy ..... tak to je na mrtvici…ted už naštěstí ví, že nesmí…