// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
23.9.11 09:16

A bude to od rodiny daleko? Já se odstěhovala 200km, takže hlídání nikdy žádné nebylo. Jen tchán byl 2× na 20 min s kočárkem, když měla malá 2 měsíce. Tchýně ani jednou. Hlídání mi začalo až prázdninové po 2. roce. Mezitím občas naši přes noc, když jsme potřebovali někam jít. Ale to bylo minimálně. Teď s druhým to bude stejně. Moji rodiče daleko, přítelovo matka po mrtvici.. zase si budu muset vystačit sama. Ale jde to, neboj. Všechno jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 09:24

Ne tak daleko jako ty je to jenom 17km od domova :wink:
A odkud jsi se kam přestěhovala 200km je docela dálka :-) Tak to můžu být ještě ráda se budu muset holt seznamovat se sousedama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.9.11 09:28

Z Břeclavi do Pardubic.
17km, tak to máš v pohodě, to nějaké to hlídání bude ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 09:33

já jsem od Hodonína z Vracova :mrgreen: a stěhovat se mám do Mistřína :lol: myslím že víš asi kde :palec: Přítel má jenom tatínka třeba překvapí a bude vozit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.9.11 09:34

Ahoj holky, 16. jsem našla dvě čárky po dvou měsících snažení…měla jsem strašnou radost…až do té doby, než jsem byla u dr., našel mi tam totiž dva gestační váčky, takže šok největší 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.9.11 09:40

Munkino, vítej :mavam: Tyjo, dvojčata jo? No tak z toho mám noční můru! Já ještě na gyndě nebyla, tak doufám, že mě taky nečeká překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.9.11 09:44
PetiteFillette píše:
Munkino, vítej :mavam: Tyjo, dvojčata jo? No tak z toho mám noční můru! Já ještě na gyndě nebyla, tak doufám, že mě taky nečeká překvapení.

Nebylo by to tak hrozný, kdybych doma neměla 18ti měsíčního dosti hyperativního sviště :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 09:44
munkina píše:
Ahoj holky, 16. jsem našla dvě čárky po dvou měsících snažení…měla jsem strašnou radost…až do té doby, než jsem byla u dr., našel mi tam totiž dva gestační váčky, takže šok největší 8-o

Tak gratuluji bude dvojí radost nebo dvojí starost :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.9.11 10:04

Jejda, to se budeš mít teda co otáčet. A máš nějakou pomoc? Mamku, tchýni..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 11:37
munkina píše:
Nebylo by to tak hrozný, kdybych doma neměla 18ti měsíčního dosti hyperativního sviště :zed: :lol:

Tak to už je jíná :lol: aspoň bude doma veselo :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
23.9.11 12:02

Munkina dvojnasobna gratulace :-D Tak ona jeste jedna tecka muze zmizet, ale je to mazec, co ;-) Ale to kdyztak zvladnes, zenska zvladne vsechno!! ;-)
Jinak holky hlasim se k tehu nevolnostem, konecne ;-) Dneska odpol mam ridit auto z Prahy do Ostravy, to bude cestou zastavek :-D

• Citovat
  • Upravit
3005
23.9.11 12:12

ahoj holky…s tím hlídáním závidím…taky bych chtěla být daleko od tchýně…bohužel u nich v baráku přistavujeme a budeme sousedi…a mám hrozně hyperaktivní tchýni…takže počítám že ji uvidím každý den a bude mě s..t jako doposud… :zed: :zed: po půl roce od svatby konečně pochopila že chtějí mít manželé soukromí…nechápala třebas proč má klepat a denodenní návštěvy několikrát za den byly normální… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
23.9.11 12:16

jo gratuluji ke dvojčátkům :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 12:18

Já tchýni mít nebudu na jednu stranu jsem ráda když si vás čtu :lol: ale zase si říkám třeba by to byla dobrá tchýně :roll: ale to už se nikdy nedozvím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
23.9.11 12:24

já z vlastní zkušenosti můžu říct lépe žádná tchýně než ta moje…o soukromí jsme museli dost tvrdě bojovat, vlastně pořád neustále ji připomínat kde je její místo..ono když ti někdo v 11 v noci leze do obýváku a mele do hlavy ..... tak to je na mrtvici…ted už naštěstí ví, že nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí