// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
24.9.11 19:04

a vítám nově příchozí těhulky..... :potlesk: :potlesk: dvojčátka bych teda nechtěla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
24.9.11 20:08
beruloušek píše:
a vítám nově příchozí těhulky..... :potlesk: :potlesk: dvojčátka bych teda nechtěla.....

já taky moc ne :D ale co nadělám, když budou, tak budou..

dnešek jsem strávila doma, jsem taky nějaká nachcípaná. akorát jsem si na cca 2 hoďky vyjela do města, se ségrou jsme šly na pozdní oběd na sushi. měla jsem jen zeleninový a s omeletou, ale i tak to bylo dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
25.9.11 09:47

Zitra konečně na gyndu a snad budu vědět co to bude na prcka :dance: jestli se tedy dobře natočí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
25.9.11 11:06

já zítra taky na gyndu ale teprve na krev…tak snad to dobře dopadne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
26.9.11 09:18

Dobré ráno holky :-)
Beru tak co krev? Je tam? :lol: Doufám, že jo!

• Citovat
  • Upravit
3005
26.9.11 13:36

Nesinka: takže krev mi nebral udělal mi rovnou vnitřní ultrazvuk a je tam…je to prej tak pátý až šestý týden… :-) na kontrolu jdu za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.11 13:49

beruloušku…moc moc gratuluju… :palec: :wink: Sháním ten tvůj femigard, kde jsi ho koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
26.9.11 14:01

koupila jsem ho na netu…když dáš do vyhledávače femigard tak ti tam najede hodně internetových lékáren…mně to došlo za dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.11 14:36

beruloušku…jj, už jsem to taky našla…jen jsem myslela že to koupím někde v lékárně a nikde to neznali, tak si to budu muset objednat… :pankac: Každopádně díky moc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
26.9.11 14:46

nejní zač…hlavně aby ti pomohl…ikdyž ty už prcka doma máš že? a když se zadařilo, zadaří se znovu… :pankac: :pankac: někde v lékárnách to objednávaj..ale na netu to je rychlejší… před chvílí jsem si oddělala piersing z bříška…snad to stihne zarůst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
26.9.11 15:26

Beruloušku moc gratuluju :palec: .

Bojuju s nachlazením, začíná mě bolet v krku ale hlavně jsem unavená a oslabená - možná ještě z toho IVF (- měla jsem 20 vajíček, tak to byl docela šok pro organismus). O víkendu jsem se to snažila vyležet, tak se to snad nezhorší, ještě že je středa volno.

Narozdíl od dřívějších dob, kdy jsem měla chutě na sladký, tak teď se můžu utlouct po slaným. Ani ovoce mi nechutná. Jím cokoli co je osolený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.9.11 18:48

ahoj dneska jsem byla kontole a výsledky krve mám v pořádku :palec: a čekáme holku :dance: :dance: Foto: 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
26.9.11 19:17

sandra: gratulujiiiiiiiii…taky bych chtěla holčičku ale bohužel v manželově straně se roděj pouze kluci - fakt ani jedna holka… :think: jinak jak mi dneska dělal stěry a vnitřní ultrazvuk tak potom teda hodně krvácím…říkal, že se nemám bát, že to je tím vyšetřením… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
26.9.11 20:12

Beru a Sandri velikanska gratulace holky!!!

• Citovat
  • Upravit
1105
26.9.11 21:18

hezký večer, také bych se ráda přidala - dnes jsem na testíku objevila „ducha“ :wink: termín MS mám na 29.9. ale doufám, že už nedorazí :andel: Plánuju zopakovat testík ve středu ráno, snad tam budou regulerní // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí