Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jinak holky…dneska jsem byla u toho Dr., chování opět nic moc a ty moje testy, které jsem sem u prvního příspěvku vložila označil jako negativní, že prý o těhotenství nešlo…na to že byl pozitivní i test digitální Clearblue mi nedokázal odpovědět, že prý není výrobce a že nějaký týdny na něm co určuje jsou blbost… No takže podle toho jsou vlastně všechny testy k ničemu, nějaké další řešení, když už se snažíme tak dlouho jsem z něj musela tahat, že prý je všechno v pořádku a otěhotním normálně, nakonec mi navrhnul umělé oplodnění nebo laparoskopii, ale to až po té co jsem se nedala a začla s ním nebatovat…no myslím, že s ním už tohle řešit nebudu a zítra se jdu poptat tady kousek do gynekologického centra…myslím, že jsou i jiné metody pro začátek jak tuhle situaci řešit… ![]()
sonipa píše:
Jo jinak holky…dneska jsem byla u toho Dr., chování opět nic moc a ty moje testy, které jsem sem u prvního příspěvku vložila označil jako negativní, že prý o těhotenství nešlo…na to že byl pozitivní i test digitální Clearblue mi nedokázal odpovědět, že prý není výrobce a že nějaký týdny na něm co určuje jsou blbost… No takže podle toho jsou vlastně všechny testy k ničemu, nějaké další řešení, když už se snažíme tak dlouho jsem z něj musela tahat, že prý je všechno v pořádku a otěhotním normálně, nakonec mi navrhnul umělé oplodnění nebo laparoskopii, ale to až po té co jsem se nedala a začla s ním nebatovat…no myslím, že s ním už tohle řešit nebudu a zítra se jdu poptat tady kousek do gynekologického centra…myslím, že jsou i jiné metody pro začátek jak tuhle situaci řešit…
to je nějakej mamlas
asi bych si vydupala hormonální profil a spermio
a podle toho to řešit dál ![]()
Sonipa: my se snažili rok, bez úspěchu, tak mi doktorka nasadila na 3 měsíce Clostík a sledovala ovulaci, která byla v pořádku.
Objednala jsem se do CAR - a pak už to šlo rychle. 30.6. jsem nesla vzorek na spermiogram, kterej nedopadl dobře, tak nám doporučili IVF. Tak jsem se hned objednala, v srpnu jsem začala stimulovat a 7.9. byl odběr vajíček. A teď ani ne 3 měsíce od 1. návštěvy CAR a 1,5 rok od vysazení antikoncepce jsem 5tt.
IVF jsem snášela dobře, byla psychicky v pohodě, jak už jsem roky nebyla a dokonce jsem stimulací 3 kila zhubla.
beruloušek přítel chtěl tedy kluka když jsem mu řekla ,že to bude slečna
tak mi řekl že doktor to špatně viděl ,že tam ten pindík někde je
On tomu uvěří až se narodí
proč každý chlap chce jenom kluka prý co s holkou bude dělat
![]()
asi bych se taky lekla ,ale vše bude o.k ![]()
Hesi vitej ![]()
Sonipa to je nejakej neprijemnej nevstricnej doktor
Asi bych taky zmenila dr, pokud by on nebyl zrovna vyhlasena kapacita v oboru…
Dobré ranko, děkuji za přivítání
tak jsem v rychlosti prolétla pár prvních stránek…a doplním pár informací ![]()
Je mi 35, máme ročního chlapečka, v červenci jsem byla na revizi kvuli ZT ve 13tt.
Tentokrát se zadařilo na první pokus, dodrželi jsme jen šestinedělí
Věřím, že tentokrát vše bude v pohodě a dočkáme se úspěšně druhého mimíska ![]()
Sonip - bez váhání bych vyměnila lékaře
nevím, odkud jsi, ráda Ti doporučím svého, pokud jsi z Prahy ![]()
Dobré ráno ![]()
Vítám nové příchozí a držím palce, ať se dušík mění v dálnici ![]()
Já si včera dělala test jen tak pro jistotu a testovací čárka vylezla okamžitě a je o několik odstínů tmavší než kontrolní. Takže to vypadá, že se mimís drží ![]()
Je to ještě pěknejch pár dnů, než půjdu k tomu doktorovi, táhne se to jak sopel
Ale zas na druhou stranu už budu 6+3, tak si snad odnesu i fotku ![]()
Včera jsem přemýšlela nad tím, že vlastně ani přesně nevím, který den jsem to měla poslední MS. Špinila jsem totiž i přes antibejbytabletky, tak jsem je prostě vysadila a krvácení zesílilo do regulérní MS, ale já už si nemůžu přesně vybavit, který to bylo den. Jsem v tomhle dost velký lajdák a záznamy si nevedu už od puberty.
Petit:to ani vědět nemusíš…podle velikosti na ultrazvuku ti řekne který jsi týden…ty jdeš k dr. až někdy za 14 dní?
Sonipa: co to je za dr?hned si hledej jinýho…já se s manželem snažila 4 měsíce a hned jsem za ním byla..a říkal dáme tomu dva měsíce a pak hned vás pošlu na spermio a hormonální profil…(naštěstí už není potřeba
) ten femigard sis už objednala? zkoušeli jste i prstíkovou metodu? to prej taky hodně zabírá… a prostím tě tys měla pozitivní těhotenský testy a on ti řek že si nebyla těhotná?
![]()
sandra: my s manželem raději holčičku…ale možná to říká protože ví že to bude kluk
![]()
Jdu příští pondělí..
Prstíkovou metodu taky praktikuju. Mám z ní dceru hned na první pokus (předešlé byly bez prstíku) a teď opět první pokus.. ![]()
Hesinka já vím, že je to mimo téma, ale co to je za krásnou rasu pesana, co máte? Vypadá jako PAN PES ![]()
Ahoj CokeLady, vééélká gratulace
Myslím, že kdy to komu kdo řeknem se tu ještě nijak systematicky neřešilo
U nás to ví brácha+švagrová a jedna kamarádka. Říkat to rodičům budeme až někdy pozdějc. Kamarádům nejlépe až před porodem ![]()
CokeLady: gratulujiiiiiiiiiii
zatím jsme tady neřešili kdo kdy to řekne…ale já jsem v 5.-6. týdnu a zatím to ví jenom moje nejlepší kámoška a manžel…no a samozřejmě vy tady
ostatním to řeknu až na začátku čtvrtýho měsíce…prostě až nepůjde zapírat
přeci jenom do konce třetího měsíce se může stát cokoliv ![]()
Ahojky holky, dnes jsem nasla i ja // na testiku
tak bych se rada pridala k Vam ![]()