// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
26.9.11 21:34

Jo jinak holky…dneska jsem byla u toho Dr., chování opět nic moc a ty moje testy, které jsem sem u prvního příspěvku vložila označil jako negativní, že prý o těhotenství nešlo…na to že byl pozitivní i test digitální Clearblue mi nedokázal odpovědět, že prý není výrobce a že nějaký týdny na něm co určuje jsou blbost… No takže podle toho jsou vlastně všechny testy k ničemu, nějaké další řešení, když už se snažíme tak dlouho jsem z něj musela tahat, že prý je všechno v pořádku a otěhotním normálně, nakonec mi navrhnul umělé oplodnění nebo laparoskopii, ale to až po té co jsem se nedala a začla s ním nebatovat…no myslím, že s ním už tohle řešit nebudu a zítra se jdu poptat tady kousek do gynekologického centra…myslím, že jsou i jiné metody pro začátek jak tuhle situaci řešit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.9.11 22:01
sonipa píše:
Jo jinak holky…dneska jsem byla u toho Dr., chování opět nic moc a ty moje testy, které jsem sem u prvního příspěvku vložila označil jako negativní, že prý o těhotenství nešlo…na to že byl pozitivní i test digitální Clearblue mi nedokázal odpovědět, že prý není výrobce a že nějaký týdny na něm co určuje jsou blbost… No takže podle toho jsou vlastně všechny testy k ničemu, nějaké další řešení, když už se snažíme tak dlouho jsem z něj musela tahat, že prý je všechno v pořádku a otěhotním normálně, nakonec mi navrhnul umělé oplodnění nebo laparoskopii, ale to až po té co jsem se nedala a začla s ním nebatovat…no myslím, že s ním už tohle řešit nebudu a zítra se jdu poptat tady kousek do gynekologického centra…myslím, že jsou i jiné metody pro začátek jak tuhle situaci řešit… :roll:

to je nějakej mamlas ;) asi bych si vydupala hormonální profil a spermio ;) a podle toho to řešit dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
27.9.11 00:00

Sonipa: my se snažili rok, bez úspěchu, tak mi doktorka nasadila na 3 měsíce Clostík a sledovala ovulaci, která byla v pořádku.

Objednala jsem se do CAR - a pak už to šlo rychle. 30.6. jsem nesla vzorek na spermiogram, kterej nedopadl dobře, tak nám doporučili IVF. Tak jsem se hned objednala, v srpnu jsem začala stimulovat a 7.9. byl odběr vajíček. A teď ani ne 3 měsíce od 1. návštěvy CAR a 1,5 rok od vysazení antikoncepce jsem 5tt.

IVF jsem snášela dobře, byla psychicky v pohodě, jak už jsem roky nebyla a dokonce jsem stimulací 3 kila zhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
27.9.11 03:54

beruloušek přítel chtěl tedy kluka když jsem mu řekla ,že to bude slečna :dance: tak mi řekl že doktor to špatně viděl ,že tam ten pindík někde je :mavam: On tomu uvěří až se narodí :pankac: proč každý chlap chce jenom kluka prý co s holkou bude dělat :palec: :mrgreen:
asi bych se taky lekla ,ale vše bude o.k :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
27.9.11 07:14

Hesi vitej :-)
Sonipa to je nejakej neprijemnej nevstricnej doktor :-( Asi bych taky zmenila dr, pokud by on nebyl zrovna vyhlasena kapacita v oboru…

• Citovat
  • Upravit
1105
27.9.11 08:17

Dobré ranko, děkuji za přivítání :-) tak jsem v rychlosti prolétla pár prvních stránek…a doplním pár informací :wink:
Je mi 35, máme ročního chlapečka, v červenci jsem byla na revizi kvuli ZT ve 13tt.
Tentokrát se zadařilo na první pokus, dodrželi jsme jen šestinedělí :andel: Věřím, že tentokrát vše bude v pohodě a dočkáme se úspěšně druhého mimíska :huban:

Sonip - bez váhání bych vyměnila lékaře :cert: nevím, odkud jsi, ráda Ti doporučím svého, pokud jsi z Prahy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.9.11 08:36

Dobré ráno :mavam:
Vítám nové příchozí a držím palce, ať se dušík mění v dálnici :wink:
Já si včera dělala test jen tak pro jistotu a testovací čárka vylezla okamžitě a je o několik odstínů tmavší než kontrolní. Takže to vypadá, že se mimís drží :dance:
Je to ještě pěknejch pár dnů, než půjdu k tomu doktorovi, táhne se to jak sopel :lol: Ale zas na druhou stranu už budu 6+3, tak si snad odnesu i fotku :lol:
Včera jsem přemýšlela nad tím, že vlastně ani přesně nevím, který den jsem to měla poslední MS. Špinila jsem totiž i přes antibejbytabletky, tak jsem je prostě vysadila a krvácení zesílilo do regulérní MS, ale já už si nemůžu přesně vybavit, který to bylo den. Jsem v tomhle dost velký lajdák a záznamy si nevedu už od puberty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 09:05

Petit:to ani vědět nemusíš…podle velikosti na ultrazvuku ti řekne který jsi týden…ty jdeš k dr. až někdy za 14 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 09:08

Sonipa: co to je za dr?hned si hledej jinýho…já se s manželem snažila 4 měsíce a hned jsem za ním byla..a říkal dáme tomu dva měsíce a pak hned vás pošlu na spermio a hormonální profil…(naštěstí už není potřeba :dance: ) ten femigard sis už objednala? zkoušeli jste i prstíkovou metodu? to prej taky hodně zabírá… a prostím tě tys měla pozitivní těhotenský testy a on ti řek že si nebyla těhotná? 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
27.9.11 09:10

sandra: my s manželem raději holčičku…ale možná to říká protože ví že to bude kluk :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.9.11 09:21

Jdu příští pondělí..
Prstíkovou metodu taky praktikuju. Mám z ní dceru hned na první pokus (předešlé byly bez prstíku) a teď opět první pokus.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
27.9.11 09:49

Hesinka já vím, že je to mimo téma, ale co to je za krásnou rasu pesana, co máte? Vypadá jako PAN PES :-)

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
27.9.11 12:58

Ahoj CokeLady, vééélká gratulace :-) Myslím, že kdy to komu kdo řeknem se tu ještě nijak systematicky neřešilo :mrgreen: U nás to ví brácha+švagrová a jedna kamarádka. Říkat to rodičům budeme až někdy pozdějc. Kamarádům nejlépe až před porodem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3005
27.9.11 13:03

CokeLady: gratulujiiiiiiiiiii :potlesk: :potlesk: zatím jsme tady neřešili kdo kdy to řekne…ale já jsem v 5.-6. týdnu a zatím to ví jenom moje nejlepší kámoška a manžel…no a samozřejmě vy tady :mrgreen: ostatním to řeknu až na začátku čtvrtýho měsíce…prostě až nepůjde zapírat :mrgreen: přeci jenom do konce třetího měsíce se může stát cokoliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
27.9.11 13:14

Ahojky holky, dnes jsem nasla i ja // na testiku :-) tak bych se rada pridala k Vam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí