Poradna duly
Jana Čurdová
macenka:taky mám žaludek na vodě ale spíš večír…řekla bych že trpím večerníma nevolnostma…ale zatím jsem taky nezvracela… ![]()
To vis, ze te vezmem
vitame ![]()
No ja mam celodenni, snad bude brzy lip, ale co bybchom pro cukriky nevydrzely
.
Jinak mam precitlively i nosik.. to bych neverila.. jak silne muze clovek vse cichove vnimat a to i v normal stavu mam celkem silne cichove vjemy.. no a ted.. citim az za roh ![]()
tak jsem si řekla, že aspoň večer vydržím nejíst, zaháním to už pátým rajčetem, ale nejde to - já mám fakt hlad… ![]()
jee, to se mas.. ja mam taky celkem hlad, ale vubec ne chut
a jakoby plne bricho, ale zase jakmile dam prvni sousto, tak uz to jde..
Macenka84 píše:
jee, to se mas.. ja mam taky celkem hlad, ale vubec ne chuta jakoby plne bricho, ale zase jakmile dam prvni sousto, tak uz to jde..
no nevím, jestli se mám????… v 6týdnu a mám 2kila nahoře…
taky nemám moc chut…večer je mi zle…a taky vše cítím až za roh ![]()
Ja bych s tebou klido menila, hlavne kdybych si mohla dat neco normalniho s velkou chuti na to, ale je to jasny, kazdy chce to, co zrovna nema ![]()
Holky nechci byt zbytecne aktivni
, ale mazete se uz necim proti striim?
** Macenka84:** tak to mám v plánu až opravdu tak v 6.měs. … ![]()
s tím mazáním bych to viděla taky na ten pátý měsíc…
ještě najít nějakej fakt dobrej…nemáte nějaký typy?
No tak sem zase blbe aktivni
ja uz pro jistotu mazu
, pac minuly rok sem mela tak o 8 kg vic a celkem rychle sem zhubla a na zadecku a na bocich se mi utvorili ryhy, sice ne nijak zavratne, ale asi k tomu sklon budu mit.
Poridila sem Elasti Q a od Saloos tehotensky a matersky pestici olejicek. Oboji celkem oka voni, tak ted jeste, zda to bude mit nejaky ucinek
Vecer masti manzel predek
a ja zadecek a boky a melo by se i rano, ale na to mi nezbyva zatim cas
.