Poradna duly
Jana Čurdová
Já měla včera večer, byla sem za to tak ráda, na večeři sem měla bramoráčky a pak krupičnou kaši
, ale dnes je to zase fuč a je mi
, třeba se to zase večer vrátí a já se s chutí najím ![]()
Já jsem byla na ultrazvuku 6+0 a byly tam jen takové černé ohraničené skvrnky…příště jdu až za měsíc, tak to už určitě budou bobani vidět…
Jinak je mi taky strašně blbě, nepomáhá mi nic a pořád bych jenom chrápala…doufám, že to brzy odezní…tohle jsem vůbec při prvním neměla…
to je super ! A závidím,a hrozně se na tohle období těším. ![]()
Já tak miluju pátky.
Holky,já se přeci nenarodila pro práci !
Už se těším,až to oznámím v práci a pak už bude klídeček.Vidím to u kolegyně,je teď v 6.měsíci,a co to ví její šéf (od nějakého 4.měsíce)tak jí nikdo „neřeší“ a má takovou pohodu.
Jinak co tady píšete o jídle,já jsem nikdy nebyla moc na teplé obědy,ale teď padne 11h dopoledne a já už se klepu,abych si mohla dát polévku.
Denně bych mohla vývar.Dneska jsem ho třeba neměla,jen se odbyla rohlíkem a něčím k tomu,a byla jsem celý den taková hladová.
Na zítřek už mám vyndaná žebra z mrazáku,a bude polévka z uzeného s rýží. ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Holky včera jsem cítila pohybychytla jsem se za břicho jestli to ucítím víc a jo ucítila jak mi naráží do ruky
bylo to krásné až jsem měla úsměv na tváři
ty jo, tak dneska to byl pro naši fazolku záhul, byla jsem na výletě s kámoškama, dopo jsem se nechala ukecat na sklenku bílého vína - tak to už nikdy neudělám, bylo mi tak blbě - to jsem ještě nezažila
no a odpol. jsem si furt musela muchlat malýho od kamarádky, je k sežrání! ale brutálně mě bolel podbříšek, už jsem ho nemohla ani unést … no a jelikož jím po dvou hodinách, tak hlad - dělala jsem hrdinku, nenajedla se a bylo mi zas blbě… takže zlatě svatě na zadku doma, nepřepínat se a pěkně papkat, chudák naše malá fazole ![]()
tak to já sem si před chvílí dala ptáčka s rýží a zapila to jahodovým džusem…
![]()
Ahooj, já to mám úplně stejné…snažíme se od svatby, takže od 17.7.2011 a každý si myslel, že ze svat. cesty z Turecka přijedu těhotná......taky jsem si to vsugerovala, prsa atd…a nic, tak jsme byli zklamaní i poté,co mi doktorka řekla, že tam vidí prasklou cystičku…tak jsem začala pít kontryhelový čaj…a říkala si, že tomu dáme čas že…no a pak zase prsa a hlavně mi bylo místama na zvracení a 21.9. mi test ukázal 2 čárky…a příští týden jdeme na kontrolu, tak uvidímee
snad bude všechno v pořádku !!!!
Nevite někdo jak na rýmu a nachlazení v těhotenství??? Od včerejška nemužu spát teče mě rýma a bolí nosík s toho smrkání a začíná škrábat v krku
piju čaj ,ale nic mě nepomáhá a tabletky jsou tabu ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Nevite někdo jak na rýmu a nachlazení v těhotenství??? Od včerejška nemužu spát teče mě rýma a bolí nosík s toho smrkání a začíná škrábat v krkupiju čaj ,ale nic mě nepomáhá a tabletky jsou tabu
zkus šípkový čaj… a paralen můžeš ne??? ![]()
pkp paralen myslím právě ,že se nesmí tak jsem si ho ani nedávala ![]()
Cokelady my s přítelem řešíme pohlaví pořád ,řekla jsem tu že je ho holčička a pokaždé spolu mluvíme tak pořád že je to chlapeček doktor prý špatně viděl
Jinak jméno jsme měly vybraní hned já jsem ho navrhla a jemu se taky líbílo
aspoň na něčem jsme se shodli* S přítelem spolu nebýváme takže mi volá vždy na skype jestli jsem opatrná ať nedivočím
jelikož jsem trochu víc hyperaktivní
A pomalu vybíráme kočárek ,ale spíš jenom koukáme na kvalitu a pak se rozhodnem na ten spěchat moc nechci ![]()
jo jsem květen ,ale potřebuji aspoň s někým kecat nebo se zblázním nudou
tak jsem se přidala ,ale předem jsem oznámila ,že nejsem září ![]()
Když on nikdo nepsal
a však jsem psala ,že jsem hyperaktivní
![]()
Já jsem nešpinila ani nekrvácela ale taky jsem hned od OPU brala Utrogestan a Estrofem.
Nevědomky mluvím o miminu jako o holce, až mě na to známí upozorňují. Když jsem před měsícem převlíkala postele a měla na výběr prostěradla a peřiny modrý a růžový, tak jsem samozřejmě dala růžový, co kdyby to pomohlo. ![]()
S manželem mimino řešíme často, taky i proto že jsme se už dlouho snažili a byli jsme už dost natěšení.
Jídlo mi pořád ještě špatně nedělá, ale bývá mi špatně, když se jdu projít v teplu na slunku.
Takže nějakej výlet nepřichází v úvahu a procházka leda večer ale to už pospávám.