Poradna duly
Jana Čurdová
ten elasti Q je prej hodně dobrej…taky o něm přemýšlím…ale zatím mám čas… holky si představte co se mi stalo…vařím rizoto, sypu tam mletou papriku a pak zjistím že to nejní sladká ale pálivá…rizoto má pěkný grády
![]()
Macenka84
no strie na prsou trochu mám. Ale to ještě dřív to jsem těhotná ještě nebyla
ale bříško si mažu pořád a zatím bez čáreček ![]()
beruloušek: nevím zda dobrý, ale alespoň má příjemnou neagresivní vůni, takže z tohoto hlediska spokojenost
jinak olejíček je taky super, příjemný, ale máme ho teď všude
na pyžamech, na povlečení, na koberci ![]()
Jee rizotko bych si dala, mňamky, tak dobrou chuť i když trošku pekelnou ![]()
Sandra: vzhledem k tomu, že na zadku už mám po zhubnutí čárky, tak si myslím, že mě to nemine, ale prsa mám menší a asi taková bohužel i zůstanou
takže tam by mě to mohlo minout ![]()
tak doufám, že vás aspoň pobavim: jak jsem včera vykládala o tom hladovění a že pořád jím… tak dnes jsem ucítila vůni palačinek a okamžitě mám po chuti na cokoli, takže jsem si to včera asi pěkně zakřikla ![]()
Jee a zrovna palačinky, taková dobrůtka
to je pech, ale neboj bude líp ![]()
Holky, myslíte že můžem trošku Coca Coly? Pomáhá mi to teď docela ![]()
Normálně piju jen vodu, nic neslazeného, ale teď mi nějak ta přeslazená chuť ani nevadí ![]()
myslím že někdo tady psal že dokonce doktoři doporučují sklenici denně… ![]()
já se asi budu řídit heslem všeho s mírou..ale nic si odepírat nebudu…
Pardon, nic slazeného bylo míněno:-)
No vzhledem k tomu, že razím heslo , že si tělo řekne samo, co potřebuje, tak dnes prostě potřebuje Colu
a basta
Kočky,
já si myslím, že nechutenství vás některé nemine
taky bych to viděla si nic neodpírat
teda pokud to není krabička cigaret
Já už ale piju jen nějakej čaj bilinkovej pro těhu a strašně moc si ho přesladím a pak ještě jablečnej džus a to jsem nikdy nesladila a tenhle džus byl ten poslední co bych si dala ![]()
No mě tedy úspěšně nemíjí ![]()
Já mám ráda čaj, ale celkem mě dehydruje a bolí mě pak po něm hlava, takže si i normálně dávám jen vyjímečně, když mě přepadne velká chuť. To stejné i s kávou.
Jinak asi nebudu to moc řešit, mám objednanou poradnu u MuDr., která mi řekla, že je super, že si na netu pročítám různé info, ale poradna je právě proto trošku to procedit a vybrat opravdu důležité a pravdivé věci. Tak sem zvědavá, co se dozvím ![]()
no právě každej doporučuje něco jinýho…a ted si vybrat…čím víc se v tom člověk hloubá tím je to horší ![]()
JJ, přesně tak, člověk se dočte tolik věcí, tolik rad.. je toho moc.. takže se nechám navést od té naší sestry se selským rozumem
je čerstvá babička, tak snad to bude mít nějaký wert, ty její rady ![]()
Ahoj holky, teda tady to zije
Hele taky se vam chce tak strasne spat? Priznam se vam, ze uz jsem v posteli… Normalne vstavam ve 4:30, ale tenhle tyden nemusim a vstavam v 8, ale chodim spat v 19! To je sileny. Ze to prejde? ![]()
mazani nemazu, vubec se v tom nevyznam, jeste ze sem chodim, jinak vim uplny prd.
dabelske rizoto
to asi melo riz, a byla „jen“ paliva, nebo chilli? ![]()
No a jeste hlasim, ze se nevejdu do zadnych kalhot. Mama mi rekla, ze vypadam tak zdrave
Coz v realu znamena tlusta, mama je ze stary skoly ![]()
doktori holky budete nekdo sledovanej se stitnou zlazou nebo vysokym tlakem?
Krasny vecer vsem ![]()
Dobrý večer ![]()
Já teda taky nemažu, přijde mi to divný, začínat takhle brzo. U prvního jsem začala mazat někdy na zač.6.měs. Strije mám od puberty na stehnech, zadku a bocích, od porodu trochu na prsou, ale břicho zůstalo hladké. Mazala jsem Welledou. Stejně je to hop nebo trop. Někdo maže a popraská, někdo nemaže a nepopraská. Je to jenom o tom, jak elastická je kůže a podkoží ![]()