// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
29.9.11 11:39

ten elasti Q je prej hodně dobrej…taky o něm přemýšlím…ale zatím mám čas… holky si představte co se mi stalo…vařím rizoto, sypu tam mletou papriku a pak zjistím že to nejní sladká ale pálivá…rizoto má pěkný grády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
29.9.11 12:07

Macenka84

no strie na prsou trochu mám. Ale to ještě dřív to jsem těhotná ještě nebyla :-P ale bříško si mažu pořád a zatím bez čáreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.9.11 12:15

beruloušek: nevím zda dobrý, ale alespoň má příjemnou neagresivní vůni, takže z tohoto hlediska spokojenost :-) jinak olejíček je taky super, příjemný, ale máme ho teď všude :-D na pyžamech, na povlečení, na koberci :-D

Jee rizotko bych si dala, mňamky, tak dobrou chuť i když trošku pekelnou :-D

Sandra: vzhledem k tomu, že na zadku už mám po zhubnutí čárky, tak si myslím, že mě to nemine, ale prsa mám menší a asi taková bohužel i zůstanou :-D takže tam by mě to mohlo minout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
29.9.11 12:40

tak doufám, že vás aspoň pobavim: jak jsem včera vykládala o tom hladovění a že pořád jím… tak dnes jsem ucítila vůni palačinek a okamžitě mám po chuti na cokoli, takže jsem si to včera asi pěkně zakřikla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.9.11 12:54

Jee a zrovna palačinky, taková dobrůtka :-) to je pech, ale neboj bude líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.9.11 12:56

Holky, myslíte že můžem trošku Coca Coly? Pomáhá mi to teď docela :oops:

Normálně piju jen vodu, nic neslazeného, ale teď mi nějak ta přeslazená chuť ani nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
29.9.11 12:59

myslím že někdo tady psal že dokonce doktoři doporučují sklenici denně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
29.9.11 12:59

já se asi budu řídit heslem všeho s mírou..ale nic si odepírat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.9.11 13:01

Pardon, nic slazeného bylo míněno:-)

No vzhledem k tomu, že razím heslo , že si tělo řekne samo, co potřebuje, tak dnes prostě potřebuje Colu :-) a basta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
29.9.11 13:05

Kočky,

já si myslím, že nechutenství vás některé nemine :-)taky bych to viděla si nic neodpírat :-) teda pokud to není krabička cigaret :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já už ale piju jen nějakej čaj bilinkovej pro těhu a strašně moc si ho přesladím a pak ještě jablečnej džus a to jsem nikdy nesladila a tenhle džus byl ten poslední co bych si dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.9.11 13:16

No mě tedy úspěšně nemíjí :-)
Já mám ráda čaj, ale celkem mě dehydruje a bolí mě pak po něm hlava, takže si i normálně dávám jen vyjímečně, když mě přepadne velká chuť. To stejné i s kávou.

Jinak asi nebudu to moc řešit, mám objednanou poradnu u MuDr., která mi řekla, že je super, že si na netu pročítám různé info, ale poradna je právě proto trošku to procedit a vybrat opravdu důležité a pravdivé věci. Tak sem zvědavá, co se dozvím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
29.9.11 13:29

no právě každej doporučuje něco jinýho…a ted si vybrat…čím víc se v tom člověk hloubá tím je to horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.9.11 13:33

JJ, přesně tak, člověk se dočte tolik věcí, tolik rad.. je toho moc.. takže se nechám navést od té naší sestry se selským rozumem :-) je čerstvá babička, tak snad to bude mít nějaký wert, ty její rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
29.9.11 19:22

Ahoj holky, teda tady to zije :-) Hele taky se vam chce tak strasne spat? Priznam se vam, ze uz jsem v posteli… Normalne vstavam ve 4:30, ale tenhle tyden nemusim a vstavam v 8, ale chodim spat v 19! To je sileny. Ze to prejde? :-D
mazani nemazu, vubec se v tom nevyznam, jeste ze sem chodim, jinak vim uplny prd.
dabelske rizoto :mrgreen: to asi melo riz, a byla „jen“ paliva, nebo chilli? :-D
No a jeste hlasim, ze se nevejdu do zadnych kalhot. Mama mi rekla, ze vypadam tak zdrave :mrgreen: Coz v realu znamena tlusta, mama je ze stary skoly ;-)
doktori holky budete nekdo sledovanej se stitnou zlazou nebo vysokym tlakem?
Krasny vecer vsem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13943
29.9.11 19:49

Dobrý večer :mavam:
Já teda taky nemažu, přijde mi to divný, začínat takhle brzo. U prvního jsem začala mazat někdy na zač.6.měs. Strije mám od puberty na stehnech, zadku a bocích, od porodu trochu na prsou, ale břicho zůstalo hladké. Mazala jsem Welledou. Stejně je to hop nebo trop. Někdo maže a popraská, někdo nemaže a nepopraská. Je to jenom o tom, jak elastická je kůže a podkoží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí