Poradna duly
Jana Čurdová
beru - já mám břicho jak v pátým měsíci… jsem nafouklá jak pátrací balón ![]()
taky taky…tak to sem klidná…já jsem totiž myslela že břicho začíná růst až po třetím měsíci
jo a už mám zácpu…ani acidofilní mlíko ráno moc nezabírá… ![]()
Beru ono to nebude břicho od dělohy, ale spíš od té zácpy a nafouknutí… mimi bříško fakt až tak ten čtvrtej měsíc ![]()
Mabis porodnici vaham mezi Podolim a Horovicemi. Dneska jdu na exkurzi do Horovic (uz jsem tu, ale nikdo tu neni, tak nevim jestli nejsem blbe
), a kdyz se mi tu nebude libit, tak ve 14+0 ve ctyri rano do fronty do Podoli
V Podoli me trochu odradili, gyndr me vyslal s zadankou, at jdu do sve vybrane porodnice na internu kvuli tlaku a na endokrinologii, a v Podoli delali ze vseho takovej problem, ze jsem si rekla, ze to asi radsi zkusim jinde.
zacpa tak ja hlasim, ze mam spis opacny problem
nejspis to bude tim, ze v tech tehuvitaminech Perinatal jsou miliardy pratelskych bakterii ![]()
Je tu některá z Brna stejně jako já? V Brně se musí taky předem registrovat?
Já se hlasím z Brna
,
v Brně se myslím tak brzy registrovat nemusíš.
Ahoj holky, po delší době se hlásím, byli jsme pryč. Mám za sebou první kontrolu, mimi je tam kde má být a odpovídá 6+1 (podle PM 6+3, takže ok).
zatím vidět nebylo, kontrola za 3 týdny a rovnou si mě i objednali na prvotrimestriální screening.
Jinak zácpa u mě taky probíhá, ale bez potíží. Dnes teda po řádném vyprázdnění a i tak mám břicho zvětšené. U prvního to tak brzo nebylo.. Kalhoty už zapnu stěží. Ale neva, budu pupík vystrkovat hrdě a všude ![]()
Ahojky holky muzu k Vam
. Dneska se mi na testíku potvrdily dvě čárky. Posledni Ms jsem měla 3.9.. Doma uz mame milovonou prdelku Lucinku (5let) ![]()
Sice jsem to tušila uz od minuleho uterka. To jsem si dělala první testík a uz mi je ukazal ![]()
ahoj, tak dneska jsem si ve městě dala pěkně velkýho hambáče a připadala jsem si jak pěkný prasátko, pže ten pupek, co říkáte, že je ze zácpy já mám taky - a ze zácpy teda neni… nejspíš z toho mího žraní … má váha byla 52kg, v 6týdnu 54kg a teď (v 7.týdnu) se začínám blížit 55kg, no doufám, že je to už konečná na chvilku, jinak skončím na 1OOkg ![]()