Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj zuzan! Taky jsem tomu nemohla uvěřit, když jsem poprvé uviděla //
Hlavně nestresuj a užívej si ten nový pocit ![]()
Já už dvě dítka mám tak jsem si řikala že potřetí nebudu ze všeho vyplašená vždyt už jsem spokojená matka ale nějak to nefunguje
ZUZAN
ZUZAN vítej k nám. ![]()
Mě se pleť začala strašně mastit po vysazení antikoncepce (před 1,5 rokem) po IVF se mi vlivem injekcí přestala asi na 2 týdny mastit, ale teď už je to zase strašný. Mastí se mi i vlasy - musím je mýt max. po 1,5 dni. ![]()
Konečně mi MUDr. povolil sex nebudou-li problémy. Copak mám ale na to energii? Když přijdu z práce, akorát se najím a skoro okamžitě usínám u televize. Manžel vaří, uklízí, zavařuje (nacož nebyl zvyklej protože jsem to dělávala já) takže taky nemá sílu. Kvůli dlouhodobýmu snažení o mimi nás to skoro přestalo bavit, tak jsme byli rádi že díky IVF chvilku nemusíme, ale po 2 měsících, kdy jsme nejdřív nechtěli a pak nemohli už nám to dost chybí. ![]()
A co vy - provozujete sex i na začátku těhotensví nebo radši čekáte na 2. trimestr? ![]()
Tak kdyby bylo po mým, provozovala bych několikrát denně. Muž ale bohužel chodí z práce dost utahaný (je hodně fyzicky i psychicky náročná), takže provozujeme obden. Teď teda né, páč je na 5 týdnů pracovně pryč, takže naše jsou jenom víkendy. (Už bylo i hůř, když byl pryč půl roku.) Rozhodně nečekám na druhý trimestr. Když dr. nezakázal, není důvod ![]()
Ahoj Kočky
Zuzan vítej!!!
Jinak já a sex, no už přes měsíc nic… prvně jsme jeli na vyšetření do prahy a to měl muž abstinovat 4 dny… pak z toho byl vyřízenej a nic nechtěl dělat (takový trauma si dovezl z podolí
a teď ne protože to máme omezit.. kvůli těm 4 potratům, tak to máme vynechat… jen nevím jak dlouho. Já na to naštěstí nemám náladu a chlap ať si to vyřeší sám
je šikovnej ![]()
Dobré ráno
včera jsem byla na hematologii a zjistili mi sklon k embolii a teď si celé těhotenství musím pichat injekce
ach jo
tak ty si píchám taky … neboj je to dobrý!!! Má to hodně lidí… myslím si, že tě nenechají píchat si celé těhu… jen na začátku a na konci ale uvidíš… já do 14tt a pak myslím od 32 týdne!!! A k tomu ještě beru anopyrin na ředění krve…
Dobré ránko, sexu se nevyhýbám, myslím že není důvod…ale je pravda, že od té doby co jsem těhotná tak tomu moc nedáváme
manžel je utahanej z práce a chce se mu až tak kolem desátý večer ale to už já jsem utahaná a v polospánku
a bohužel to nejistí ani víkendy protože rekonstruujeme ![]()
holky jak vám zjistili ty sklony k embolii?to se dělá nějaký vyšetření? co když to mám taky? ![]()
mě to zjistili přes mého otce: den na Vánoce se mu zastavilo srdce a spadl na postel a tou ránou se nahodil a pak mu zjistili embolii plic.A my jako jeho děti jsme byli posláni na vyšetření a zjistili to mě i mojí sestře která si taky pichala celé těhotenství. Trošku jsem stým byla už smířena ,ale pořád jsem doufala ,že mi nic nenajdou
Dneska jsem se si dala první injekci byla jsem nervozní,ale dopadlo to dobře ![]()
ahoj, koukám, že jsem uplně neinformovaná, ani mě nenapadlo, že bychom nemohli mít sex v 1. trimestru (možná i lepší nevědět
) ale žádný problémky nemám, tak budem vesele pokračovat dál…
Ahoj holky ![]()
Taky vítám nově příchozí, tady vás nikdo vyhánět a urážet určitě nebude
To je fakt komedie.
sex já se teda přiznávám, že nějak nemám kdy, přijdu z práce, jdu na tři hodiny lítat se psem a když přijdu, jdu rovnou spát
Jak už tu někdo psal, že manžel vaří pere zavařuje, tak můj taky
Ale už s tím musím něco udělat, jestli jsem zdechlá teď, co budu říkat za dalších pár měsíců?
jídlo přidávám se do klubu těch, co můžou jíst donekonečna.
kila já nevím, kolik jsem vážila předtím, ale včera mě vážila jedna dr, dneska druhá a rozdíl udělal dvě a půl kila
Co to mají ti doktoři za váhy ![]()
Musím si vás přečíst, co se tu všechno zdrblo, aby mi něco důležitýho neuniklo
Jinak jsem po kontrole, mrňous má 2 cm a už jsem objednaná do Gennetu na 1.trimestrální screening. A konečně mám průkazku
Teda to je zas román, radši to jdu odeslat.
jééé … dostanu taky v 8.týdnu průkazku???
- bude to má první kontrola ![]()
To se máte, ja jdu příští pondělí, to budu 8+1 a ještě nedostanu, až 19.10.
Holky, sem se strašně vylekala, začínam být nachlazená a pomáhá mi zázvor, ale teď sem se dočetla, že čersvý ve větších dávkách ( 4g/ denně) je špatně pro mimíska, tak doufám, že sem teď něco moooc hodně nepokazila ![]()