Poradna duly
Jana Čurdová
tak já jdu dnes na první kontrolu, měla bych být v 8.týdnu… a jestli tam ta fazolka nebude - tak budu pěkně nasss… pže v tom případě jsem se vyžrala uplně zbytečně - 4kg nahoře
trumfne mě některá?????
![]()
Ahoj tak přesně proto, že nevím jak bych dětem vysvětlovala, že to nevyšlo jim to řeknu až dýl.Prvnímu synovi jsem to taky řekla brzo pak jsem byla nanervy a ještě mu to bylo hrozně dlouhý těch devět měsíců.Já jsem krásně nemocná mám kašel na kterej nic nesmim a ode dneška je se mnou doma i Valinka má horečku.
ZUZAN
Já jí to taky původně nechtěla říct, ale ona se mě ptala, jestli už tam to miminko je a proč mám velké břicho (fakt mi narostlo) a já jí nechtěla lhát. Dokud se neptala, nic jsem jí neříkala, ale jak se zeptala, tak mi to prostě nešlo, lhát jí
Tak budu doufat, že to bude ok..
ahojky holky, tak jsem byla včera na kontrole. dostala jsem těhotenskou průkazku, na ultrazvuku bylo vidět srdíčko, na další kontrolu jdu za 14 dní a tam se rovnou musím objednat na ten screening. jsem osmý týden ![]()
Čau Kočky
Nonynko nevím, co ti říct!!! Snad je to opravdu jen planej poplach… nechci ti ale dávat velké naděje, já tohle zažila už 4× a teď se taky pěkně bojím!!! Hlavně držím pěsti, ať vše dopadne nejlíp jak jen jde… a posílám ti hodně sil!!!
Berloušku k srdíčku gratulace!!! Je super to vidět na vlastní oči, viď?
pkp ať dopadneš stejně jako Berloušek… pfuj pfuj!!!
no jinak já z brambor a z banánu přesídlila na paštiku, začínám na ni myslet jen jak otevřu oči… snažím se jíst jí co nejméně a mazat si ji jen tak malinkato… ale já se po ní vážně můžu utlouct a to jsem ji nikdy nemusela nikdy bych si ji ani nekoupila. Snad jen na nějakej výlet nebo tak… ale teď hned jak jsem ji uviděla v regálu, věděla jsem, že ji chci!!! Mňam
zuzan na kašel můžes stodal a na hleny sinupret
jsou to bylinky
taky to ted beru ![]()
tak kontrola nám dopadla dobře, dnes jsme 8+1 a už nám bylo pěkně vidět srdíčko… ale co mě teda zarazilo, řikala jsem dr.,že jsem docela dost nabrala a ona mi řekla, že to nebude tim těhotenstvím, ale tím, že jsem doma
tak já měla za to, že je to třeba normální ![]()
No já sinupret znám a právě mě doktorka řikala at si na bylinky dám pozor hodně se jich v těhu nemůže.v příbalovým letáku právě neni že se může.Já si třeba stříkala do krku aloe a zjistila jsem že se taky nemůže.
ZUZAN
stodal se může určitě, měla jsem ho i v minulým těhu
jinak ono se větší množství léků v těhu nemůže, protože na to nemají studie
většinou to co m,ůžou mimina může i těhule ![]()
ahojky, říkala jsem si, že se sem mrknu zda nejní něco novýho…myslím na nonynku… snad jí to dopadlo dobře…
Kočky
Já jdu v pondělí na kontrolu a mám děsnej strach
moooc se bojím ale doufám, že vše bude ok!!!
taky jsem myslela na Nonynku!
Scharlot ty uz jsi si snad svuj dil smuly vycerpala a ted budes mit stesti!!! Drzim palce ![]()
Holky koupete se ve vane? Myslite, ze vadi ve druhem tretim mesici i vlazna vana? Mne ten relax hrozne chybi ![]()