// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pkp
748
12.10.11 08:06

tak já jdu dnes na první kontrolu, měla bych být v 8.týdnu… a jestli tam ta fazolka nebude - tak budu pěkně nasss… pže v tom případě jsem se vyžrala uplně zbytečně - 4kg nahoře :nevim: trumfne mě některá????? :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.10.11 08:13

Ahoj tak přesně proto, že nevím jak bych dětem vysvětlovala, že to nevyšlo jim to řeknu až dýl.Prvnímu synovi jsem to taky řekla brzo pak jsem byla nanervy a ještě mu to bylo hrozně dlouhý těch devět měsíců.Já jsem krásně nemocná mám kašel na kterej nic nesmim a ode dneška je se mnou doma i Valinka má horečku.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.10.11 08:19

Já jí to taky původně nechtěla říct, ale ona se mě ptala, jestli už tam to miminko je a proč mám velké břicho (fakt mi narostlo) a já jí nechtěla lhát. Dokud se neptala, nic jsem jí neříkala, ale jak se zeptala, tak mi to prostě nešlo, lhát jí :nevim: Tak budu doufat, že to bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
12.10.11 09:02

ahojky holky, tak jsem byla včera na kontrole. dostala jsem těhotenskou průkazku, na ultrazvuku bylo vidět srdíčko, na další kontrolu jdu za 14 dní a tam se rovnou musím objednat na ten screening. jsem osmý týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
12.10.11 09:03

nony:držím palečky at vše dobře dopadne !!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
12.10.11 09:04

:palec: pkp: držím palečky!!!!!! neboj srdíčko tam bude!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
12.10.11 09:14

beruloušek: snad jooo … už se těším :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
12.10.11 16:53

Čau Kočky

Nonynko nevím, co ti říct!!! Snad je to opravdu jen planej poplach… nechci ti ale dávat velké naděje, já tohle zažila už 4× a teď se taky pěkně bojím!!! Hlavně držím pěsti, ať vše dopadne nejlíp jak jen jde… a posílám ti hodně sil!!!

Berloušku k srdíčku gratulace!!! Je super to vidět na vlastní oči, viď?

pkp ať dopadneš stejně jako Berloušek… pfuj pfuj!!!

no jinak já z brambor a z banánu přesídlila na paštiku, začínám na ni myslet jen jak otevřu oči… snažím se jíst jí co nejméně a mazat si ji jen tak malinkato… ale já se po ní vážně můžu utlouct a to jsem ji nikdy nemusela nikdy bych si ji ani nekoupila. Snad jen na nějakej výlet nebo tak… ale teď hned jak jsem ji uviděla v regálu, věděla jsem, že ji chci!!! Mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
12.10.11 16:55

zuzan na kašel můžes stodal a na hleny sinupret ;) jsou to bylinky ;) taky to ted beru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
12.10.11 17:45

tak kontrola nám dopadla dobře, dnes jsme 8+1 a už nám bylo pěkně vidět srdíčko… ale co mě teda zarazilo, řikala jsem dr.,že jsem docela dost nabrala a ona mi řekla, že to nebude tim těhotenstvím, ale tím, že jsem doma :-( tak já měla za to, že je to třeba normální :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.10.11 18:42

No já sinupret znám a právě mě doktorka řikala at si na bylinky dám pozor hodně se jich v těhu nemůže.v příbalovým letáku právě neni že se může.Já si třeba stříkala do krku aloe a zjistila jsem že se taky nemůže.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
12.10.11 19:25

stodal se může určitě, měla jsem ho i v minulým těhu ;) jinak ono se větší množství léků v těhu nemůže, protože na to nemají studie ;) většinou to co m,ůžou mimina může i těhule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
15.10.11 15:32

ahojky, říkala jsem si, že se sem mrknu zda nejní něco novýho…myslím na nonynku… snad jí to dopadlo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
15.10.11 21:16

Kočky

Já jdu v pondělí na kontrolu a mám děsnej strach :cry: moooc se bojím ale doufám, že vše bude ok!!!

taky jsem myslela na Nonynku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
15.10.11 21:46

Scharlot ty uz jsi si snad svuj dil smuly vycerpala a ted budes mit stesti!!! Drzim palce :palec:

Holky koupete se ve vane? Myslite, ze vadi ve druhem tretim mesici i vlazna vana? Mne ten relax hrozne chybi :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex