Poradna duly
Jana Čurdová
Scharlota: přesně tak, zákon schválnosti funguje… naši by si přáli holčičku a tchánovci to zatím ještě neví, ale určo by tchýně chtěla kluka protože pořád tvrdí, že holky jsou na nic
a její milovanej synáček by přeci mamince vnučku neudělal ![]()
Scharlota: chápu, že po těch potratech je vám to jedno, nám taky, je to spíš takový přání navíc
a ty si potratila čtyřikrát jestli si dobře vzpomínám? a vždycky hodně brzy? ted už máš to nejrizikovější období za sebou? samozřejmě jestli se o tom nechceš bavit tak mi nemusíš odpovídat…a jestli sem tě náhodou urazila svým odvážným dotazem tak mi prosím promin ![]()
Berloušku potrtat 3× na začátku asi 7 tt a pakjednou až v 11 týdnu ale to bylo jasný asi od začátku, že to zase nevyjde… strašně pomaličku rostl a pak přestal růst… teď je to ukázkový a doufám, že nejhorší je za náma
moc si to přeju… ale po těch potratech si to člověk ani neužívá a opravdu se mi nechce nějak se přátelit s tou co mi roste v bříšku… mám strašnej strach ze zklamání a vůbec nevím co se mi to honí v hlavě… celou dobu jsme pracovali jen a jen na tom aby to jednou vyšlo a teď si to vůbec neužíváme a netěšíme se … je to tak složitý. Vím, že se na ni strašně moc těším a nejradši bych se probudila už v květnu a pod… doufám, že to jsou normální pocity, těch co tolikrát potratily ![]()
Scharlota: já myslím že to normální je, já mám podobný pocity a to jsem potrat nezažila…proto taky nikomu o těhotenství neříkám protože se bojím potratu a vývojových vad… hlavně že ted máte ty nejrizikovější týdny za sebou…
ahoj… já jsem 9.týden a přesně jak říká scharlota, nějak mi nepřijde, že by bylo něco jinak… jo, jasně - já třeba mám hroznou žravou, takže jsem nabrala a mám nafouklý břicho, ale jinak nic - nezvracim a tak podobně a tak si až zas tak těhotná nepřipadám, už jsem si i řikala, zlatě až budu mít větší břicho (i když je mi jasný, že na to budu pak taky nadávat
), ale bude to aspoň trošku vidět… a samozřejmě nějaké takové myšlenky, že ještě není vyhráno se mi taky honí hlavou, ale to si moc nepřipouštím … musíme si věřit, že vše dobře dopadne ![]()
Taky mám od začátku strach, že je něco špatně, že to těhotenství nedopadne (u prvního mě to ani nenapadlo, to až teď..), no a dnes je ten strach ještě větší. Celý den mě pobolívá na pravé straně podbřišku (jako zaražené větry) a dvakrát jsem zašpinila
Teď si nadávám, že jsem to řekla malé a v práci ![]()
mě teda bolí uplně přesně, jak si popsala v pravo v podbřišku, ale zatím nešpiním. dokonce mi přijde, že mě to bolí, protože mám třeba krátkou bundu nebo mikču, jak kdybych třeba nastydla nebo tak. nevim, jestli to neni blbost, ale fakt když nemám něco do půl zadku a hlavně tílko, tak mě to bolí… ![]()
Já jdu na NT+ až 21.11., mám totiž termín až 31.5. ![]()
I když mám práci pohodovou - v sedě u PC a doma jen jím a spím a o víkendu něco trochu uklízím, ale přesto jsem tak unavená a ospalá, že už to tak dál nešlo. Musela jsem si k doktorce pro neschopenku. Mám vycházky 10-17.
já mám stejnej termín a jdu dkonce až 23.11.
se do té doby zblázním, ale naštěstí jsem se tam vpašovala ještě na jednu prohlídku, protože, by jinak mezi kontrolama byl rozdíl asi 7 týdnů ![]()
Ahoj ![]()
Já jdu na kontrolu zítra, tak uvidíme, co uvidíme. Minule ještě nebylo srdíčko, tak mi držte palce ![]()
Jinak jsem zjistila, že přítel bohužel nebude moct jít na UZV ve 12tt. A předpokládám, že ani na ten ve 20tt
Doufám, že bude moct být aspoň u porodu ![]()
Já jdu taky zítra na KO budu 8+2 taky jsem nervozní jak p…e aby tam bylo to srdíčko.Já měla ovu až 22DC tak doufám že tam bude aby mě zas neděsil že je to opožděný.
ZUZAN
Čau Kočky
tak u mě těhotenské hormony pěkně fungujou… mě se ze všech jmen nejvíc líbila Charlotte a už od té doby, co tak pojmenoval Karel Gott tu svoji starší dcerušku… to už je snad 6 let nebo tak nějak. Celou dobu o jiným jménu ani nemluvím… a o víkendu mi asi hráblo a mě se přestalo líbit
Už ho nechci!!!!Ležím u netu a hledám něco co by se mi zas začlo líbit, něco co mě osloví
Mě se to nějak rozleželo po tom screeningu
A to jsme měla fakt jasno…
Kočky kontroly dopadnou na 1!!! Srdíčka budou!!! Nebojte se…
scharlota: tak to jsme na tom obdobně - kluka máme jasnýho, ale holku ne… celou dobu, vím, že má holčička bude Eliška a teď nevim no, nějak se mi to nelíbí už ![]()
HOlky, když máte jasnýho kluka, tak prosím o radu… nějaký jednoduchý krátký krásný jméno, co by pasovalo k příjmení Smékal a sestřička se jmenuje Ema
Jinak zavržen byl Vojta, Jakub, Ondřej (prý je to řízek
)