Poradna duly
Jana Čurdová
scharlota: tak to je mazec, my si to nechceme nechat říct (teda manžel no
) já jsem zvědavka,ale musim to vydržet… myslela jsem si, že je to vidět až dýl, ale gratuluji k holčičce ![]()
PetiteFillette nezapoměla sis třeba přičíst 1???
dyť to do teď sedělo ![]()
Holky, mě kluk taky vyšel, teda ten, co ho už mám ![]()
Ale zajímalo by mě, co to bude, když bych měla termín v květnu, ale rodila bych třeba už v dubnu…?
Ale vzhledem k tomu, že čekám dvojky, tak to asi z tohohle kalendáře nevyčtu… ![]()
munkina píše:
Holky, mě kluk taky vyšel, teda ten, co ho už mám
Ale zajímalo by mě, co to bude, když bych měla termín v květnu, ale rodila bych třeba už v dubnu…?
Ale vzhledem k tomu, že čekám dvojky, tak to asi z tohohle kalendáře nevyčtu…
tam je ale datum oplodnění! né porodu ![]()
Tak jsem to zkusila znovu, abych nebyla za blbku
Jedničku jsem přičetla, ale z dcery mi prostě vyšel kluk
Pro tentokrát by to měl být zase kluk, tak doufám, že se to zase splete ![]()
PetiteFillette tak já nevim no… kazíš mi statistiku
a já spoléhala na to, že nám vyšel klučík ![]()
Pkp byl to vymakanej UTZ a obrázky si mohla natočit jak chce, takže si nastavila pěkně mezi nožky a bylo to… kluk se dá poznat dobre.. je tam uplně vidět pindík a u holky není ale říkala, že je to určitě klitoris a tvoří se jí děloha… tak to už musí jít vidět… protože říkala játra v pořádku, močový měchýř v pořádku tak proč by neviděla tohle… spočítala všechny prstíky na nožkách i pacičkách… a pohlavní orgány už jsou taky založeny, tak proč by to nešlo. A ptala se jestli to chceme vědět, jinak by nám to neřekla… a já jsem to chtěla vědět. A pak nám to ukazovala.
tak vím, že holky co byly na prvotrim screeningu tak už hlásili pohlaví
takže uvidíme ![]()
no jako já se toho 13tt nedočkám, nějak se to vleče… navíc jsem zjistila, že UTZ místo v 16tt děljí v 18tt a to už bude mezi svátkama, takže jsem zvědavá, jak to bude, protože, jsme chtěli jet na štědrej den k babičce a na silvestra, ale asi budeme tady… no uvidíme…
Mabis ty to máš náročný… ale já teď jdu až v 17tt protože je tam ten svátek a tak to je někdy až v půlce listopadu … taky do té doby pojdu.
Já jsem doteď chodila co 10 dní kvůli těm potratům ale když vyšel ten screening gut, tak řekla za měsíc
tak za měsíc.
Scharlot no já jdu teď 3.11. jsem si to vydupala, protože jsem měla jít až 23.11. a poslední prohlídka byla 13.10. tak jsem řekla, že chci prostě jednu mezi ještě… že mají být po 4-6 týdench a přihřála jsem to tím, že chceme jet na dovolenou
tak za týden a kousek fazolku uvidím, ale úplně mě fascinuje jak dostanu průkazku v 12+6 a 14+0 musím vallit do porodky a já fakt nevím, kde chci rodit ![]()
Scharlota píše:
Pkp byl to vymakanej UTZ a obrázky si mohla natočit jak chce, takže si nastavila pěkně mezi nožky a bylo to… kluk se dá poznat dobre.. je tam uplně vidět pindík a u holky není ale říkala, že je to určitě klitoris a tvoří se jí děloha… tak to už musí jít vidět… protože říkala játra v pořádku, močový měchýř v pořádku tak proč by neviděla tohle… spočítala všechny prstíky na nožkách i pacičkách… a pohlavní orgány už jsou taky založeny, tak proč by to nešlo. A ptala se jestli to chceme vědět, jinak by nám to neřekla… a já jsem to chtěla vědět. A pak nám to ukazovala.
no to je krásný…
tak já se nechám překvapit, jdu na ten screening k jinýmu gyn, tak nevim, jaký má UZ, ale uplně mě to dojalo
(ty hormony)
krásné ráno holky, odpoledne valím na prohlídku tak mi držte palečky…ikdyž nevím jestli mi bude dělat ultrazvuk…některý tady psali, že se dělá v těhu jenom párkrát a mně ho zatím dělal při každý prohlídce a to tam chodím 1× za 14 dní ![]()
Dobré ráno
Taky jdu dnes na kontrolu
Tak držím
, ať je vše jak má!