// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
24.10.11 17:36

holky tak i podle kalendáře mi vyšel kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 17:45

scharlota: tak to je mazec, my si to nechceme nechat říct (teda manžel no :roll: ) já jsem zvědavka,ale musim to vydržet… myslela jsem si, že je to vidět až dýl, ale gratuluji k holčičce :hug:
PetiteFillette nezapoměla sis třeba přičíst 1??? :wink: dyť to do teď sedělo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
24.10.11 17:54

Holky, mě kluk taky vyšel, teda ten, co ho už mám :-)
Ale zajímalo by mě, co to bude, když bych měla termín v květnu, ale rodila bych třeba už v dubnu…?
Ale vzhledem k tomu, že čekám dvojky, tak to asi z tohohle kalendáře nevyčtu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 17:56
munkina píše:
Holky, mě kluk taky vyšel, teda ten, co ho už mám :-)
Ale zajímalo by mě, co to bude, když bych měla termín v květnu, ale rodila bych třeba už v dubnu…?
Ale vzhledem k tomu, že čekám dvojky, tak to asi z tohohle kalendáře nevyčtu… :mrgreen:

tam je ale datum oplodnění! né porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 18:00

Tak jsem to zkusila znovu, abych nebyla za blbku :mrgreen: Jedničku jsem přičetla, ale z dcery mi prostě vyšel kluk :-) Pro tentokrát by to měl být zase kluk, tak doufám, že se to zase splete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 18:08

PetiteFillette tak já nevim no… kazíš mi statistiku :mrgreen: a já spoléhala na to, že nám vyšel klučík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.11 18:12

Omluvuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 18:14

Pkp byl to vymakanej UTZ a obrázky si mohla natočit jak chce, takže si nastavila pěkně mezi nožky a bylo to… kluk se dá poznat dobre.. je tam uplně vidět pindík a u holky není ale říkala, že je to určitě klitoris a tvoří se jí děloha… tak to už musí jít vidět… protože říkala játra v pořádku, močový měchýř v pořádku tak proč by neviděla tohle… spočítala všechny prstíky na nožkách i pacičkách… a pohlavní orgány už jsou taky založeny, tak proč by to nešlo. A ptala se jestli to chceme vědět, jinak by nám to neřekla… a já jsem to chtěla vědět. A pak nám to ukazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.10.11 18:15

tak vím, že holky co byly na prvotrim screeningu tak už hlásili pohlaví ;) takže uvidíme ;)
no jako já se toho 13tt nedočkám, nějak se to vleče… navíc jsem zjistila, že UTZ místo v 16tt děljí v 18tt a to už bude mezi svátkama, takže jsem zvědavá, jak to bude, protože, jsme chtěli jet na štědrej den k babičce a na silvestra, ale asi budeme tady… no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
24.10.11 18:19

Jéé, tak to jsem úplně přehlídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.10.11 18:19

Mabis ty to máš náročný… ale já teď jdu až v 17tt protože je tam ten svátek a tak to je někdy až v půlce listopadu … taky do té doby pojdu. :-D Já jsem doteď chodila co 10 dní kvůli těm potratům ale když vyšel ten screening gut, tak řekla za měsíc :-) tak za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.10.11 18:22

Scharlot no já jdu teď 3.11. jsem si to vydupala, protože jsem měla jít až 23.11. a poslední prohlídka byla 13.10. tak jsem řekla, že chci prostě jednu mezi ještě… že mají být po 4-6 týdench a přihřála jsem to tím, že chceme jet na dovolenou ;) tak za týden a kousek fazolku uvidím, ale úplně mě fascinuje jak dostanu průkazku v 12+6 a 14+0 musím vallit do porodky a já fakt nevím, kde chci rodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
24.10.11 18:32
Scharlota píše:
Pkp byl to vymakanej UTZ a obrázky si mohla natočit jak chce, takže si nastavila pěkně mezi nožky a bylo to… kluk se dá poznat dobre.. je tam uplně vidět pindík a u holky není ale říkala, že je to určitě klitoris a tvoří se jí děloha… tak to už musí jít vidět… protože říkala játra v pořádku, močový měchýř v pořádku tak proč by neviděla tohle… spočítala všechny prstíky na nožkách i pacičkách… a pohlavní orgány už jsou taky založeny, tak proč by to nešlo. A ptala se jestli to chceme vědět, jinak by nám to neřekla… a já jsem to chtěla vědět. A pak nám to ukazovala.

no to je krásný… :hug: tak já se nechám překvapit, jdu na ten screening k jinýmu gyn, tak nevim, jaký má UZ, ale uplně mě to dojalo :oops: (ty hormony)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
25.10.11 08:44

krásné ráno holky, odpoledne valím na prohlídku tak mi držte palečky…ikdyž nevím jestli mi bude dělat ultrazvuk…některý tady psali, že se dělá v těhu jenom párkrát a mně ho zatím dělal při každý prohlídce a to tam chodím 1× za 14 dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.10.11 08:59

Dobré ráno :mavam: Taky jdu dnes na kontrolu :-) Tak držím :palec: , ať je vše jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí