// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
1.11.11 12:26
Nesinka píše:
Ahoj holky, hlásím se po UTZ screeningu - všechno naštěstí OK, správný počet končetin, kostí, mozků apod. :mrgreen: A nechala jsem se zvážit a já jsem zhubla! Jsem na původní váze před těhu. Nechápu, pořád něco jím (fakt pořád).
Jdu si vás dočíst :-)

Nesi super ;) já už chci mít NT za sebou, mě pozítří čeká klasická kontrola a odběry a NT až 23.11. bych tak potřebovala usnout a vzbudit se až toho 23. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
1.11.11 12:34

Scharlot pohlaví jsem se ani neodvažovala chtít, když jsem viděla, že tam není vůbec nic vidět :mrgreen: Úplně tě chápu, jak jsi říkala, že ty snímky nerada čteš, ona třeba říkala..... a tohle je nosní kůstka … a tam flek s nějakou čárkou :-D Vůbec nechápu, jak to poznala, já poznala kde je hlava a kde tělo. Že by viděla pohlaví mi přišlo úplně sci-fi. Ale věřím, že odborník to vidí 8-o

mabis to uteče! A ke komu tam jdeš? Já byla u Březinové.

• Citovat
  • Upravit
5086
1.11.11 12:53

já jdu ke svýmu ke Karhanoovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
2.11.11 08:47

Čau Kočky

jak jsem na té neschopence tak se nudím… nechcete mi napsat do zprávy třeba jak v pokročilém stavu těhu jste… udělala bych tabulku a mohli by jsme být stále v obraze a třeba by jsme tam mohly doplnit datum porodu, pohlaví a případné jméno nebo jestli máte lepší nápad :-) já se nudím a tak bych něco tvořila!!!

Jinak Vás samozdřejmě zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.11.11 08:51

Scharlota to by byl super nápad, že by to bylo pěkně pohromadě a všichni by věděli, kdy komu držet palce a u koho co vyzvídat :-D Za mne dnes 12 plus 5, pohlaví nevím, jména Vojta nebo Helena a ještě navrhuju napsat, kolikáté čeká dotyčná dítko :wink: Já první. Dík :-) A taky přeju hezké ráno :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7615
2.11.11 09:05
Nesinka píše:
Scharlota to by byl super nápad, že by to bylo pěkně pohromadě a všichni by věděli, kdy komu držet palce a u koho co vyzvídat :-D Za mne dnes 12 plus 5, pohlaví nevím, jména Vojta nebo Helena a ještě navrhuju napsat, kolikáté čeká dotyčná dítko :wink: Já první. Dík :-) A taky přeju hezké ráno :mavam:

už si to píšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.11.11 11:13

Ahoj holky, po delší době vás opět zdravím :mavam: U nás nic nového, příští týden jdu na krev ke screeningu, už aby byl za mnou i UZV..
Do tabulky taky přispěju: 2. dítě, dnes 10+5, TP 25.5., pohlaví nevím, jména taky ne.

S váhou jsem na tom opačně jak vy. Mám teď v práci týden volno, takže se cpu od rána do večera :zed: Ze začátku jsem kilo shodila, teď ho mám zpátky a ještě kilčo navíc k tomu. Břicho se mi naopak zmenšilo. Před týdnem jsem se nevešla do gatí a teď uplně v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
2.11.11 11:17

Ahoj holky, chvíli jsem se odmlčela - v pátek měl manžel střevní chřipku a já to bohužel v neděli chytla od něj. Takže jsem se věnovala kyblíku a záchodu. Za den jsem zhubla 3 kila. Bylo mi strašně blbě. :poblion:

Nevěděla jsem kam se v neděli obrátit o doktorskou pomoc - cestu na pohotovost bych asi nezvládla a na sanitku to nebylo dost vážný. Strašně mě bolely záda a bolelo mě břicho v pravo nahoře jako při žlučníku, ale ten už přece nemám.

Nakonec jsem zavolala do mého CARu, mají tam 24 hod. službu na telefonu. Doktor mi řekl, že klidně můžu ENDIARON - i 3× denně i 5 dní. Bez něj bych to asi nezvládla, naštěstí skoro hned zabral. :-D Ještě že mám už přes týden neschopenku a nemusím do práce ani k doktorovi.

Gratuluju k dobrým výsledkům screeningu i prohlídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.11.11 11:20

Dalunka tak to je mazec. Hlavně, že Endiaron zabral, píšu si ho do seznamu toho, co se v těhu smí, zatím léčím všechno živočisným uhlím :-D

• Citovat
  • Upravit
5086
2.11.11 12:43

Dalunka přesně vím jak ti je… mě to chytlo před 3ma týdnama a seděla jsem na wc s kýblem mezi nohama (naštěstí jen 24 hodin… ale nebyla jsem schopná dolézt před barák pro malou do školky a ležela tu jak mrtvola, no a pak nastoupily v plné parádě těhu nevolnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.11.11 12:51

Holky jedna známá mi říkala, že u nich v rodině platí už generace pravidlo, že když dotyčná čekala holku, tak neměla těhu-nevolnosti, a s klukem jo a hodně velký. Nemáte to některá taky tak? Já jen tak co je na tom pravdy, jestli teda taky nečekám holku :mrgreen: Když mi není :poblion: :-D

• Citovat
  • Upravit
13943
2.11.11 13:18

Já mám holku a nezvracela jsem ani jednou. Tentokrát opět nezvracím, tak doufám, že to teda bude zase holka :-) Ale já se vymykám všem pravidlům, viz. čínská tabulka či jaká to byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
2.11.11 14:07

Nesinko já jsem četla, že u kluka je ti právě míň zle jak u holky… a u kluka je ti spíš špatně večer než naopak u holky u které jsou nevolnosti ráno… taky platí, že u holky jsou na pleti více pupínky kdežto u kluka je pleť krásná čistá a vypnutá… je to kvůli hormonům.
Mě zlen bylo ale jen občas… nechutenství asi 2 měsíce a zvracení jen 5× a opravdu vždy ráno…a pupínky se mi začly dělat až teď!!! Tak nevím… Každej to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.11.11 14:18

Já myslím, že jsou to prostě všechno „zaručené“ informace, pověry. Hnusnej ksicht jsem teda u dcery měla a mám i teď. Jenže já měla akné i v pubertě hodně, dokud jsem nezačala brát antiko. Pokaždé když jsem ji vysadila, tak se mi obličej osypal. A vydrželo to dokud jsem ji zase nezačala brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
2.11.11 14:21

Taky si myslím, že jsou to zaručený rady… :-) Já zas akné nikdy neměla a teď se mi začly dlubat jeboši v oblasti kde maj chlapy knírek a i do toho tvaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí