Poradna duly
Jana Čurdová
Nesinka píše:
Ahoj holky, hlásím se po UTZ screeningu - všechno naštěstí OK, správný počet končetin, kostí, mozků apod.A nechala jsem se zvážit a já jsem zhubla! Jsem na původní váze před těhu. Nechápu, pořád něco jím (fakt pořád).
Jdu si vás dočíst
Nesi super
já už chci mít NT za sebou, mě pozítří čeká klasická kontrola a odběry a NT až 23.11. bych tak potřebovala usnout a vzbudit se až toho 23. ![]()
Scharlot pohlaví jsem se ani neodvažovala chtít, když jsem viděla, že tam není vůbec nic vidět
Úplně tě chápu, jak jsi říkala, že ty snímky nerada čteš, ona třeba říkala..... a tohle je nosní kůstka … a tam flek s nějakou čárkou
Vůbec nechápu, jak to poznala, já poznala kde je hlava a kde tělo. Že by viděla pohlaví mi přišlo úplně sci-fi. Ale věřím, že odborník to vidí ![]()
mabis to uteče! A ke komu tam jdeš? Já byla u Březinové.
Čau Kočky
jak jsem na té neschopence tak se nudím… nechcete mi napsat do zprávy třeba jak v pokročilém stavu těhu jste… udělala bych tabulku a mohli by jsme být stále v obraze a třeba by jsme tam mohly doplnit datum porodu, pohlaví a případné jméno nebo jestli máte lepší nápad
já se nudím a tak bych něco tvořila!!!
Jinak Vás samozdřejmě zdravím!!!
Scharlota to by byl super nápad, že by to bylo pěkně pohromadě a všichni by věděli, kdy komu držet palce a u koho co vyzvídat
Za mne dnes 12 plus 5, pohlaví nevím, jména Vojta nebo Helena a ještě navrhuju napsat, kolikáté čeká dotyčná dítko
Já první. Dík
A taky přeju hezké ráno ![]()
Nesinka píše:
Scharlota to by byl super nápad, že by to bylo pěkně pohromadě a všichni by věděli, kdy komu držet palce a u koho co vyzvídatZa mne dnes 12 plus 5, pohlaví nevím, jména Vojta nebo Helena a ještě navrhuju napsat, kolikáté čeká dotyčná dítko
Já první. Dík
A taky přeju hezké ráno
už si to píšu ![]()
Ahoj holky, po delší době vás opět zdravím
U nás nic nového, příští týden jdu na krev ke screeningu, už aby byl za mnou i UZV..
Do tabulky taky přispěju: 2. dítě, dnes 10+5, TP 25.5., pohlaví nevím, jména taky ne.
S váhou jsem na tom opačně jak vy. Mám teď v práci týden volno, takže se cpu od rána do večera
Ze začátku jsem kilo shodila, teď ho mám zpátky a ještě kilčo navíc k tomu. Břicho se mi naopak zmenšilo. Před týdnem jsem se nevešla do gatí a teď uplně v pohodě. ![]()
Ahoj holky, chvíli jsem se odmlčela - v pátek měl manžel střevní chřipku a já to bohužel v neděli chytla od něj. Takže jsem se věnovala kyblíku a záchodu. Za den jsem zhubla 3 kila. Bylo mi strašně blbě. ![]()
Nevěděla jsem kam se v neděli obrátit o doktorskou pomoc - cestu na pohotovost bych asi nezvládla a na sanitku to nebylo dost vážný. Strašně mě bolely záda a bolelo mě břicho v pravo nahoře jako při žlučníku, ale ten už přece nemám.
Nakonec jsem zavolala do mého CARu, mají tam 24 hod. službu na telefonu. Doktor mi řekl, že klidně můžu ENDIARON - i 3× denně i 5 dní. Bez něj bych to asi nezvládla, naštěstí skoro hned zabral.
Ještě že mám už přes týden neschopenku a nemusím do práce ani k doktorovi.
Gratuluju k dobrým výsledkům screeningu i prohlídek.
Dalunka tak to je mazec. Hlavně, že Endiaron zabral, píšu si ho do seznamu toho, co se v těhu smí, zatím léčím všechno živočisným uhlím ![]()
Dalunka přesně vím jak ti je… mě to chytlo před 3ma týdnama a seděla jsem na wc s kýblem mezi nohama (naštěstí jen 24 hodin… ale nebyla jsem schopná dolézt před barák pro malou do školky a ležela tu jak mrtvola, no a pak nastoupily v plné parádě těhu nevolnosti…
Holky jedna známá mi říkala, že u nich v rodině platí už generace pravidlo, že když dotyčná čekala holku, tak neměla těhu-nevolnosti, a s klukem jo a hodně velký. Nemáte to některá taky tak? Já jen tak co je na tom pravdy, jestli teda taky nečekám holku
Když mi není
![]()
Já mám holku a nezvracela jsem ani jednou. Tentokrát opět nezvracím, tak doufám, že to teda bude zase holka
Ale já se vymykám všem pravidlům, viz. čínská tabulka či jaká to byla ![]()
Nesinko já jsem četla, že u kluka je ti právě míň zle jak u holky… a u kluka je ti spíš špatně večer než naopak u holky u které jsou nevolnosti ráno… taky platí, že u holky jsou na pleti více pupínky kdežto u kluka je pleť krásná čistá a vypnutá… je to kvůli hormonům.
Mě zlen bylo ale jen občas… nechutenství asi 2 měsíce a zvracení jen 5× a opravdu vždy ráno…a pupínky se mi začly dělat až teď!!! Tak nevím… Každej to má jinak.
Já myslím, že jsou to prostě všechno „zaručené“ informace, pověry. Hnusnej ksicht jsem teda u dcery měla a mám i teď. Jenže já měla akné i v pubertě hodně, dokud jsem nezačala brát antiko. Pokaždé když jsem ji vysadila, tak se mi obličej osypal. A vydrželo to dokud jsem ji zase nezačala brát.
Taky si myslím, že jsou to zaručený rady…
Já zas akné nikdy neměla a teď se mi začly dlubat jeboši v oblasti kde maj chlapy knírek a i do toho tvaru ![]()