Poradna duly
Jana Čurdová
Nesinka: taky mi zbyde asi deset patáčků…
holky budete brát něco i ve druhým trimestru? mně to příjde už zbytečný když nejdůležitější jsou první tři měsíce…já jsem slyšela hodně od ženských že se pak spíše po těch vitamínech roděj velký děti ![]()
Čau Kočky
já už si koupila pokračovací Femibion ale je to palba a to mi na nějakých pár stovkách ani nezáleží… stálo přes 500.-
Taky mi zbyly
asi 10 patáčků ![]()
Triple testy já si je nechám udělat určitě. Teď v naší diskusi o potratech máme holku co ji NT screening nějakou vadu neodhalil (podle mě ale chyba lékaře) a přišli ji na to až ze triplu… taky jsem chtěla odmítnout ale pro jistotu do toho jdu.
cože?ten další femibion stojí 500? takhle se vydělává… tripple testy si asi nenechám udělat…ikdyž doktor už se o tom se mnou bavil…když mu to proplácí pojištovna tak co by se nenechal zaplatit že? mně ten můj gynekolog přijde že se sice snaží svoji práci dělat dobře a nic nezanedbat ale jakmile ze mě může vyrazit peníze tak neváhá ![]()
Novalgi vítej. Já jsem taky po IVF, ET 12.9., povedl se hned první pokus. ![]()
Ja beru gravital, 60tbl. neco pres 200,–. Brala jsem uz pred otehotnenim a je na cele tehotenstvi i pri kojeni.. taky nevim, jestli kupovat dalsi baleni, taky jsem slysela, ze jsou z toho velke deti…
Scharlota píše: Čau Kočkyjak jsem na té neschopence tak se nudím… nechcete mi napsat do zprávy třeba jak v pokročilém stavu těhu jste… udělala bych tabulku a mohli by jsme být stále v obraze a třeba by jsme tam mohly doplnit datum porodu, pohlaví a případné jméno nebo jestli máte lepší nápad
Jinak Vás samozdřejmě zdravím!!!já se nudím a tak bych něco tvořila!!!
Ahoj já jsem dnes 4.11. 12+5, pohlaví nevím, díťátko první, termín porodu podle UTZ 13.5.2012, jména Maruška nebo Víteček. No a celé 2 měsíce skoro nic, ale včera mi dalo díťátko pěkně zabrat, bolest hlavy, že jsem myslela , že mi do ní někdo píchá jehlamaa neustálé zvracení,dneska zakončené průjmem, ale teď už je mi dalo by se říct výborně . A co Vy , jak se cítíte ? Doufám, že co nejlépe.
Ahoj Market26, ten druhy odstavec je asi od tebe
To mne spatne nebylo zatim vubec (jsem dnes 13+3) tak uz to snad ani neprijde.Jen jsem precitlivela na tlak, takze pri kazde zmene pekna bolest hlavy. A od zacatku brutalni unava, ve spojeni s praci - jsem ucitelka - jeste umocnena.. Ale posledni tydny uz je to lepsi.
Co ty? Chodis do prace??
Ahoj, můžu se přidat? Už je vás tu dost
Čekám třetí dítko, termín mám 30.5., špatně je mi celý den
Nic moc. Prozatím hlasuji pro „nejhorší“ těhotenství. Co se týče chutí, tak mám spíš „nechutě“. K čemukoliv, ale hlavně k masu a kávě a moc vonícím jídlům.
holky je nutné brát další femibion????mám ještě platíčko tý 800stovky a nevim zda další kupovat přijde mito jako tahání peněz z lidí
určo je něco levnějšího
jak že jsou z toho velké děti???
novalgi: Říká se, že když uživáš v těhotenství vitamíny, tak dítě je pak velký…ale nevím, co je na tom pravdy…Já při prvním těhotenství jsem brala pravidelně jen první trimestr a pak tak nějak, jak jsem si vzpomněla, takže nemůžu posoudit…
Čau Kočky
Já jsem si ho koupila ten femibion a určitě ho budu kupovat dál ale já jsem jnej případ … jsem vystreslá z těch 4 potratů a prostě tohle do toho investuju. Pokud bych nezažila to co jsem zažila určitě bych si koupila něco levnějšího a nebo bych se na to vyprdla úplně… myslím si, že všechny co jsme tu v diskusy mimčo chceme a tak mu určitě nechcem ublížit… proto určitě nikdo z nás nejí jen chleba se sádlem
dopřáváte si zdravé ovoce a zeleninu a prostě nepijem alkohol po litrach a nefetujem a pod… takže si myslím, že zdravá a vyvážená strava je dostatečným přísunem živin jak pro matku tak pro dítě…
jo a dnes se vydám na nákupy a koupím si těhu džíny… sice jsem přibrala jen něco do dvou kil a ten pupík se mi roztahuje do všech stran a nechci mimčo trápit v zapnutách džínách ![]()
Scharlota píše:
jo a dnes se vydám na nákupy a koupím si těhu džíny… sice jsem přibrala jen něco do dvou kil a ten pupík se mi roztahuje do všech stran a nechci mimčo trápit v zapnutách džínách
jsem si je koupila už před3 týdnama sice jsem moc nepřibrala a břicho taky zatim nic moc,ale je to děsná pohoda ty těhu jeans to hned poznáš jak si je nandáš
novalgi píše:Scharlota píše:jsem si je koupila už před3 týdnama sice jsem moc nepřibrala a břicho taky zatim nic moc,ale je to děsná pohoda ty těhu jeans to hned poznáš jak si je nandáš
jo a dnes se vydám na nákupy a koupím si těhu džíny… sice jsem přibrala jen něco do dvou kil a ten pupík se mi roztahuje do všech stran a nechci mimčo trápit v zapnutách džínách
tak to mi holky povězte, jak jste si je koupily… já byla v C A -měli akci na těhu oblečení, takže jsem sáhla po ryflích 36,ale byly brutálně obří, a to normálně mám velikost 36… zatim chodím ve vygajdaných gatích - nahoře mám 5kg,ale ne těhu kalhoty mi přijde brzy ![]()
dala jsem na profil pár mích výtvorů z fima, jestli máte někdo podobný zájem, jukněte ![]()
snad zjistím, jak fotky zpřístupnit všem zatím marně pátrám ![]()