Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak já hlásím dvanáctý týden, pohlaví kluk, ale ještě to nevím určitě, snad se dozvím zítra na screeningu, jméno Adam nebo Matěj, dítko první
ahojky, ňák mi zlobil noťas, takže jsem tu delší dobu nebyla, s tou tabulkou je to supr nápad, takže jestli můžu, hlásím 1.dítko, 11+0 (jestli to mám dobře, ještě se v tom moc neorientuju
) ![]()
jinak všem kdo shodil, nabral jen málo atd gratuluji, já mám pupek jak balón a 5kg nahoře - ikdyž už jsem se dlouho nevážila, tak možná i víc ![]()
Ahoj holčiny, kolik u vás platíte za screening…já jdu zítra na nějakou soukromou kliniku a chtějí po mně 1.560,–-
Docela mě to zaskočilo, protože v Praze jsem před dvěma lety platila „jen“ 1.000,–…no ale jdu do toho, nechci si to pak vyčitat, že jsem koukala na prachy a něco jsem zanedbala…
Munkina 1500,– oni si doktoři můžou říct od 800 do 1500 za tohle vyšetření jsem teda četla.. a možná těch 60 kč máš ještě za fotku
Kašli na to hlavně že se trošku uklidníš a dozvíš se výsledek, že je mimčo v pořádku… peníze budou mi nebudem!!!
Berloušku třeba tě dnes čeká velké překvapení… třeba to bude holčička
tak dej vědět… já jsem zvědavá
![]()
ahoj holky, já platila 1350 taky se mi to zdálo dost…jinak výsledky z krve budu vědět v pondělí a z ultrazvuku dopadlo vše dobře…
pohlaví nebylo vidět
ale já stejnak vím co to bude…
Berloušku tak to nevadí, že se neukázal ale hlavní je, že je v pohodě a v pořádku… gratuluju!!!
Tak jsem dnes byla na odběrech a v úterý, až budou výsledky krve, tak mi udělají ten UZ. Dnes jen měřil mimi a zjistili jsme, že místo 12tt jsem ve 13tt…rozhodně jsem přišla na poslední chvíli…Pohlaví si nechceme nechat říct, ale nevím jestli to vydržím…
Normálně vám závidím, že už máte screening tak blízko, některé dokonce za sebou
Já jdu v úterý teprve na krev a až dva týdny nato na UZV. To budu podle PM 13+5, podle UZV 12+5.
Ale samozřejmě moc gratuluju k dobrým výsledkům ![]()
No teším se, až to budu mít za sebou a budu vědět, že mimi je zatím v pořádku…Je škoda, že tady u nás doktoři na screening automaticky neposílají…spousta těhulí aní neví, že ta možnost je a věřím tomu, že by toho rády využily…
munkina: to je teda zvláštní… a přitom to většina gyndařů doporučuje na to jít, ani žádný letáčky nebo info na nástěnce??? ![]()
jestli ne, tak tam něco píchni ![]()