// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3066
6.11.11 10:20

Můžeš napsat Sandro nebo Lenny(Lenka jméno mé)já to poznám :palec: Dostávám injekce a každý den si je pichám a právě že beru ještě železo tak neberu žádné vitáminy abych nebyla přeželezována :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
6.11.11 13:00

novalgi: Já bych moc ráda investovala do pohodlí v těhotenství a vím, že se dají koupit super věci, ale bohužel těch peněz není nazbyt…Mám kalhoty z minulého těhu asi za 600,–- a krom toho, že mi jsou větší, tak jsou i tak moc pohodlný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
6.11.11 13:51
munkina píše:
novalgi: Já bych moc ráda investovala do pohodlí v těhotenství a vím, že se dají koupit super věci, ale bohužel těch peněz není nazbyt…Mám kalhoty z minulého těhu asi za 600,–- a krom toho, že mi jsou větší, tak jsou i tak moc pohodlný…

jasan já to nemyslela jako tak že bych rozhazovala já bych klído koupila levnější jenže na mě nic nemaj tak jsem koupila první co jsem viděla jen abych na sebe něco měla
mám taky větší a pohodlí super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
6.11.11 17:17

novalgi Já to taky nemyslela špatně…jen jsem měla potřebu zareagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
6.11.11 17:20
munkina píše:
novalgi Já to taky nemyslela špatně…jen jsem měla potřebu zareagovat :mrgreen:

jasan v klíííídku od toho to tady je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
6.11.11 17:50

Zítra jdu poprvé do poradny a v úterý na krev na NT screaning. :-)

Já mám minus 1 kg. Ale vzhledem k mojí váze je to spíš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.11.11 07:52

Ahoj těhulky :mavam: Já mám výhodu, že těh. kalhoty mám od minula. Kupovala jsem je tenkrát ve spec. krámech. Každé stály přes 1500 - mám troje. A dvoje už nosim :roll: Jedny jsou jen na gumu pod břicho a další dvoje klasika s veklým břuchem :lol:
Můžu být za blba? :mrgreen: K čemu je dobrý ten těh. pás? Nikdy jsem tomu nepřišla na kloub.. :oops: :lol:

Jinak jsem právě slezla z váhy a s hrůzou jsem zjistila, že mám od poslední poradny (před 5 týdny) o 3kg víc 8-o Budu se muset začít v tom jídle trochu krotit. Nemám hlad, ale pořád chuť na „něco“, tak do sebe furt něco tlačím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
7.11.11 08:09

Čau Kočky

tak včera návštěva u tchánovců. Zeptali se jestli už máme jméno. Tchýně pro mě je docela případ pro vraha :-) takže velká láska…
Sophie… splácla ruce nad hlavou,
Klaudie… vy jste se zbláznily,
Viktorie… kroutila hlavou,
Charlotte… takový z prdele jméno…
a nabídla mi Jiřinku po babičce, takový přece krásný jméno :-) tomu nemůžete říct ne… tak to teda můžu, řekla jsem že by to bylo za trest a bylo po nedělním klidným odpoledni. a taky jsem dodala, že moje babička se kdyžtak jmenovala Marie a to je 100× hezčí…

Petite já to budu mít taky za chvilku nahoře :-) včera strašná chuť na bramboráky a tak jsme v 6 večer tvořily :-) Mám strašnou chuť neustále na kořeněný věci a na česnekový :-) a v pátek jsme taky hřešila :-) nákladanej hermelín … ten bych neměla ale padl do mě celej :-) a bylo zameteno… Dnes strašná nechuť cokoliv sníst, tak uvidíme jak se to vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
7.11.11 08:14
Scharlota píše: Čau Kočkytak včera návštěva u tchánovců. Zeptali se jestli už máme jméno. Tchýně pro mě je docela případ pro vraha :-) takže velká láska…
Sophie… splácla ruce nad hlavou,
Klaudie… vy jste se zbláznily,
Viktorie… kroutila hlavou,
Charlotte… takový z prdele jméno…
a nabídla mi Jiřinku po babičce, takový přece krásný jméno :-) tomu nemůžete říct ne… tak to teda můžu, řekla jsem že by to bylo za trest a bylo po nedělním klidným odpoledni. a taky jsem dodala, že moje babička se kdyžtak jmenovala Marie a to je 100× hezčí…

:mrgreen: :mrgreen: tak to musel být zajimavý den a mezi jménama se ještě rozhoduješ nebo je jedno víťezné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
7.11.11 08:20

Sandro já už snad 5 let zpátky mám vybranou tu Charlottu ale nějak se toho jména začínám bát… nevím jestli není moc drsný nebo jestli zautočily hormony :-) Ale asi to vyhraje… to víš, z prdele jméno je to nej!!! A zas jedna moje teta mi teď řekla, že je to krásný jméno a to jí je 70… a normálně i řekla asi 10 zdrobněli k němu, Lola, lotka, lotynka, lolynka, karla, a já ti nevím co všechno ještě k tomu řekla… že se mi to zas vrátilo a hned jsme se zas do toho zamilovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
7.11.11 08:28

Scharlota: no to máš asi hooodně podobnou tchýni :mrgreen: proboha jak může říct z prdele jméno kdyby řekla no mně se moc nelíbí ale záleží to na vás..... to zas moje tchýně mně furt rve do hlavy že to bude kluk že chce kluka že holky jsou blbý 8-o 8-o
jinak držte mi palečky kolem poledne si volám pro výsledky ze screeningu…
holky a je normální že na další kontrolu jdu až za tři týdny? doted jsem chodila po čtrnácti dnech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
7.11.11 08:28

Scharlota jméno je to náhodou hezký není obvyklé a to se mi hodně líbí :palec: Já jsem chtěla i dvě jména ,ale nebudu radši nikoho dráždit :lol: Já jsem první jméno měla vybrané Xenie ,ale všichni mi řekli jestli jsem normální že bude trpět.Tak jsem hledala radši další.Ale pořád se mi to jméno líbí je prostě jiné :pankac: Ale bude to Natálie a všichni jsou spokojeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
7.11.11 08:43

sandro jsk jsi na tom tvořím zrovna tu tabulku a nemůžu tě najít, třeba jsem to přehlídla ale na papíře tě nemám a teď nám tu takdy pojíždím tu diskusy… napiš termín porodu, jméno už vím a kolik jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
7.11.11 08:56

Scharlota já jsem psala uplně na začátku 14 stránce :-P
Ale přidala jsem se ,ale nebyla jsem objevení //září :mrgreen:
Jsem hodně vepředu ,ale snad to nevadí ,ale zkušenosti pořád sbírám :lol:
Termín porodu 1.3. a jsem tedy 24 týden :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
7.11.11 09:20
PetiteFillette píše:
Ahoj těhulky :mavam: Já mám výhodu, že těh. kalhoty mám od minula. Kupovala jsem je tenkrát ve spec. krámech. Každé stály přes 1500 - mám troje. A dvoje už nosim :roll: Jedny jsou jen na gumu pod břicho a další dvoje klasika s veklým břuchem :lol:
Můžu být za blba? :mrgreen: K čemu je dobrý ten těh. pás? Nikdy jsem tomu nepřišla na kloub.. :oops: :lol:Jinak jsem právě slezla z váhy a s hrůzou jsem zjistila, že mám od poslední poradny (před 5 týdny) o 3kg víc 8-o Budu se muset začít v tom jídle trochu krotit. Nemám hlad, ale pořád chuť na „něco“, tak do sebe furt něco tlačím. :cry:

buď v klidu, já mám 5kg nahoře… ten těhu pás mám zatim k normoš kalhotům -aby nelezl pupek, měla jsem moc ráda hodně moc moc bokový kalhoty, takže sice teď nabírám, ale kalhoty pořád zapnu a na pupek mě netlačí, ten pás je pod tričko, někdo nosí tílka a já budu nosit pás… neměla jsem ani jedno a uchvátil mě těhu pás s pacičkama :oops: a pokukuju i po kalhotech který jsou bez toho vysokýho nápletu, tak si myslim, že je využiju dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí