// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3066
7.11.11 08:56

Scharlota já jsem psala uplně na začátku 14 stránce :-P
Ale přidala jsem se ,ale nebyla jsem objevení //září :mrgreen:
Jsem hodně vepředu ,ale snad to nevadí ,ale zkušenosti pořád sbírám :lol:
Termín porodu 1.3. a jsem tedy 24 týden :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
7.11.11 09:20
PetiteFillette píše:
Ahoj těhulky :mavam: Já mám výhodu, že těh. kalhoty mám od minula. Kupovala jsem je tenkrát ve spec. krámech. Každé stály přes 1500 - mám troje. A dvoje už nosim :roll: Jedny jsou jen na gumu pod břicho a další dvoje klasika s veklým břuchem :lol:
Můžu být za blba? :mrgreen: K čemu je dobrý ten těh. pás? Nikdy jsem tomu nepřišla na kloub.. :oops: :lol:Jinak jsem právě slezla z váhy a s hrůzou jsem zjistila, že mám od poslední poradny (před 5 týdny) o 3kg víc 8-o Budu se muset začít v tom jídle trochu krotit. Nemám hlad, ale pořád chuť na „něco“, tak do sebe furt něco tlačím. :cry:

buď v klidu, já mám 5kg nahoře… ten těhu pás mám zatim k normoš kalhotům -aby nelezl pupek, měla jsem moc ráda hodně moc moc bokový kalhoty, takže sice teď nabírám, ale kalhoty pořád zapnu a na pupek mě netlačí, ten pás je pod tričko, někdo nosí tílka a já budu nosit pás… neměla jsem ani jedno a uchvátil mě těhu pás s pacičkama :oops: a pokukuju i po kalhotech který jsou bez toho vysokýho nápletu, tak si myslim, že je využiju dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.11.11 12:17

Scharlota já jsem ve 13.tt a termín ještě nemám přesně stanovený, čekám na ulz za týden…jinak je to druhé mimi…co je ještě potřeba napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
7.11.11 13:32

munkina na tebe jsem taky myslela a něco jsem ti do té tabulky napsala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
7.11.11 14:54

ahoj holky
tak tu čtu diskuzi o návštěvě tchýně a výběr jména a mě řeknu ti že mě se Charlotka zrovna líbí a Viktorka je krásný jméno taky
my máme vybraný pro holčičku Štěpánka a pro kluka Toníček a hele taky se nesetkávám s pozitivníma ohlasama jen v rodině se to všem strašně líbí,ale kamarádi to nějak jako neberou ale je m ito u p…e he he je to naše volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
7.11.11 16:59
novalgi píše:
ahoj holky
tak tu čtu diskuzi o návštěvě tchýně a výběr jména a mě řeknu ti že mě se Charlotka zrovna líbí a Viktorka je krásný jméno taky
my máme vybraný pro holčičku Štěpánka a pro kluka Toníček a hele taky se nesetkávám s pozitivníma ohlasama jen v rodině se to všem strašně líbí,ale kamarádi to nějak jako neberou ale je m ito u p…e he he je to naše volba.

přesně tak, nakonec až se to děcko bude nějak jmenovat, lidi si zvyknou a řešit to nebudou, kamarádka má Benjamina a taky ji všichni odrazovali, nakonec ho dali a teď je to prostě malej Bendík a nikdo nic neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
7.11.11 17:14
pkp píše:
novalgi píše:
ahoj holky
my máme vybraný pro holčičku Štěpánka a pro kluka Toníček a hele taky se nesetkávám s pozitivníma ohlasama jen v rodině se to všem strašně líbí,ale kamarádi to nějak jako neberou ale je m ito u p…e he he je to naše volba.
přesně tak, nakonec až se to děcko bude nějak jmenovat, lidi si zvyknou a řešit to nebudou, kamarádka má Benjamina a taky ji všichni odrazovali, nakonec ho dali a teď je to prostě malej Bendík a nikdo nic neřeší

přesně hele a co jména slavných rodičů kordulka,kryšpín,Mikuláš atd hele každej at si jdá jméno jaký chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
7.11.11 18:10
novalgi píše:
ahoj holky

My se taky shodli na Tonickovi, puvodne jsem tohle jmeno chtela pro holcicku, ale libil se mi akorat ten zakladni tvar toho jmena Antonie, ale kdyz jsem si predstavila dalsi tvary, jako Tonda, Tona a nevim co jeste, tak se spis bude hodit k tomu klukovi. Pro holcicku porad nevim… Libi se mi akorat Karolina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.11.11 18:45

Scharlota Tak to se teda těším, až tabulku uvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
7.11.11 18:59
munkina píše:
Scharlota Tak to se teda těším, až tabulku uvidím :mrgreen:

jakou tabulku???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
8.11.11 08:41

Tabulka holky hotová ale normálně jsme blond jak blázen… zapoměla jsem převádět excelu do pdf… a nejde mi to vložit… jen co na to přijdu tak to sem nacpu… ale jestli se mi do té doby neodvaří hlava… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
8.11.11 09:57

Scharlot: to zvládneš my ti držíme palečky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.11.11 11:02

Ahojky holky, tak jsem byla dnes na NT a vše je v pohodě…tak jsem konečně klidnější, na tripple test asi nepůjdu, abych se pak nestresovala, kdyby to náhodou vyšlo pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
8.11.11 11:33
munkina píše:
Ahojky holky, tak jsem byla dnes na NT a vše je v pohodě…tak jsem konečně klidnější, na tripple test asi nepůjdu, abych se pak nestresovala, kdyby to náhodou vyšlo pozitivní…

prosimtě co je to zkratka NT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
8.11.11 11:36

munkina: gratuluji k super výsledkům… já jsem taky dopadla dobře…dneska jsem tam volala…
holky koukala jsem na net jaký všelijaký testy by jsme měly v těhu absolvovat…a všimla jsem si, že by se měly absolvovat krevní testy do konce druhýho měsíce na nějakej Rh faktor, žloutenku typu B a pohlavní nemoci (nevím zda jsem vše napsala správně)…ale mně brali krev akorát minulej týden na ten screening…máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí