Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem právě dostala vynadáno za mé příspěvky zde
muj manžel si čte emimino
je to moc fajn nemít vubec žádný soukromí a tajemství a když vás někdo špehuje
No holky, co máte za tchyně, jsem ráda za to, co mám:) ta moje je úplně skvělá oproti tomuto:)
Scharlot: to jsme na tom úplně stejně
![]()
Novalgi: tebe manžel špehuje? nezávidím.....
holky já jsem už třetí den mrtvá…jsem nachlazená jako blázen…ted se mi dost hustě rozjela rýma…
jsem si dneska chtěla uvařit zelí s bramborovými knedlíky plněnými uzeným masem ale nejsem schopná ani vstát ![]()
no hele nechápou co ho to napadlo
nikdy mi nic nidke nekontroloval
ale najednou se kouknul na emimino prej ho zajímalo co si tady pořád píšem
no ale nakonec se omluvil
v tomhle jsem nekompromisní
Nesinka - podle některých výpočtů a ultrazvuků mi vychází termín 28.5., podle jiných 31.5., tak uvidíme co mi naměří na NT screaningu. Včera se mimino tak mlelo, že skoro nešlo změřit ![]()
Prostě počítám s Blížencem, bude to na manžela trochu přesila - tchýně, já, mimi i morče všechno Blíženci
Možná se podaří porod na mý narozky - mám je 26.5.
Dalunka píše:
Nesinka - podle některých výpočtů a ultrazvuků mi vychází termín 28.5., podle jiných 31.5., tak uvidíme co mi naměří na NT screaningu. Včera se mimino tak mlelo, že skoro nešlo změřitProstě počítám s Blížencem, bude to na manžela trochu přesila - tchýně, já, mimi i morče všechno Blíženci
Možná se podaří porod na mý narozky - mám je 26.5.
já jen doufám,že nebudu mít blížence,blíženec je muj fotr co mě mlátil tak to bych fakt nechtěla
ale zase je i blíženec moje užasná babička tak smíšené pocity,kdyby se to posunulo na blížence hodim to na to že bude super osobnost po babičce
Moc vám děkuji od přítele jsem dostala kytku
a šly jsme vybrat kočárek i jsme si ho objednaly na leden , bude to Vánoční dárek trochu zpožděný ![]()
A jaký kočárek jste vybrali? Já jsem na kočárky hrozně náročná, už jsem jich dost vyzkoušela a mám na ně vysoké nároky, takže už vybírám tak rok ![]()
Dorjan-Danny sport prestige = paní my říkala ,že ji má i kamarádka a že je sním velmi spokojená. A ta barva mě dostala ![]()
Čau Kočky
Vím, že je to trapný ale včera už mi došla trpělivost s tabulkou… mám ji nakopčenou už ve 100 verzích a ani jedna sem nešla vložit
Já počkám na víkend až bude mít chlap dobrou náladu… nebude muset do práce (má toho teď moc… konec roku samá kontrola ve firmě a ještě mu našli nějakej hřích
tak mi to sem dá. Já si ale ani neumím představit co mi o těchle stránkách řekne… asi že jsem potroublá
No chlap!!!
Jinak já už mám taky vybranej kočárek ale já teda ještě počkám
A co vy ostatní? Sandra vlastně rodí už v březnu tak to joooo!!! Oblečky ale už začnu nakupovat příští týden… jak dopadne kontrola v 16tt … Já se holky pořád tak bojím, že to nebude dobrý… vím jsem vystreslá z toho co bylo, ale nějak se z toho nemůžu probrat. Jinak asi budu muset říct manžovi o peníze… jsem na neschopence a moc jich nemám
ten bude čumět!!! Nebo to budu objednávat na jeho jméno ![]()
Zatím papa
sxaxnxdxrxa píše:
Dorjan-Danny sport prestige = paní my říkala ,že ji má i kamarádka a že je sním velmi spokojená. A ta barva mě dostala
To je jeden z mála, který prošel do užšího výběru. Favorit je zatím Peg perego gt3. Jediná chyba, kterou jsem na něm našla je, že nejde otočit sedačka proti směru jízdy. A nejsem si jistá, jestli z tohodle požadavku chci ustoupit. Zase ale jiné kočárky toho nesplňují mnohem víc ![]()
Scharloto, to nevadí, my počkáme a oceňujeme, že sis s tím dala tu práci
![]()
Nakupování oblečků a podobně ještě vůbec neplánuju. Jen mám sepsaný seznam. Vlastně oblečení, chůvičky a cestovní postýlku mám po starší dceři, zbytek je rozdaný nebo prodaný. Tak budu stále doufat, že to bude holka, abych nemusela kupovat žádný hadříky ![]()
ahoj holky, tak už se pomalu uzdravuju…
co se týče obleček na malý tak zatím žádný neplánuju - řekla sem si až po 16. týdnu.....takže ani kočárek jsem nevybírala - to až tak v osmým měsíci ![]()
No já ho taky nebudu kupovat už teď, ale až tak v březnu. Jen vybírat už musím, páč jak jsem psala, mám vysoké nároky a spoustu požadavků. Tentokrát bych chtěla, abych měla na celou dobu jen jeden. U Lindy jsem co půl roku měnila, protože mi na něm vždycky něco radikálně vadilo. Takže po zkušenostech, raději dloouze vybírat ![]()
Scharlot - dej Tisk, ale místo tisknutí tam vyber v tom okně Tisknout do pdf
Možná tam budeš mít i možnost do png nebo jpg… ale pdf se možná pak dá i uložit jako jpg
Mu to natřeš