Poradna duly
Jana Čurdová
Kočky
Oter vzít si prachy a nedodělat to… tak to je hustý! Pracuju ve zdravotnictví a umím si představit co je to za doktora
I když každý svého štěstí strujcem… pochopila jsem to tu na emiminu, nemá cenu někomu něco radit
Vítej mezi náma!!!
Kočky, tak jsem tu předpokládám nejstaší prvorodička
Měj je 31, pro mě jste strašně mladý ale chápu, že na každýho nepřijdou mateřský pudy tak pozdě jako na mě
Tohle se u mě nějak opozdilo
Já jsem ve 25 byla trhlá mladice toužící po životě jako v seriálu Sex ve městě
musím se přiznat, že mi to docela šlo a nepotkat svýho muže, tak si žiju asi takhle do teď ![]()
Tak je fakt, že doktor asi prostě využil situace a já nereagovala jak měla. Teď mě to štve, ale bohužel s tím nic neudělám.
Na konci roku mi bude 24.
Scharlota píše:
KočkyOter vzít si prachy a nedodělat to… tak to je hustý! Pracuju ve zdravotnictví a umím si představit co je to za doktora
Kočky, tak jsem tu předpokládám nejstaší prvorodičkaI když každý svého štěstí strujcem… pochopila jsem to tu na emiminu, nemá cenu někomu něco radit
Vítej mezi náma!!!
Měj je 31, pro mě jste strašně mladý ale chápu, že na každýho nepřijdou mateřský pudy tak pozdě jako na mě
musím se přiznat, že mi to docela šlo a nepotkat svýho muže, tak si žiju asi takhle do teď
tak mě bude 29 a taky prvorodička a nebýt mý boouračky na motorce nepotkám manžela a nevrátimse z prahy k nám do krušných hor a neusadim se,kdyby mi to před dvěma rokama někdo řekl pošlu ho někam he he muj život se mi líbil a nechtěla jsem ho měnit užívala jsem si bujarého žicota a pak najendou bouračka a ta mi změnila život
takže asi to samé co ty,jen tobě to vydrželo dýl
novalgi píše:Scharlota píše:tak mě bude 29 a taky prvorodička a nebýt mý boouračky na motorce nepotkám manžela a nevrátimse z prahy k nám do krušných hor a neusadim se,kdyby mi to před dvěma rokama někdo řekl pošlu ho někam he he muj život se mi líbil a nechtěla jsem ho měnit užívala jsem si bujarého žicota a pak najendou bouračka a ta mi změnila život
KočkyOter vzít si prachy a nedodělat to… tak to je hustý! Pracuju ve zdravotnictví a umím si představit co je to za doktora
Kočky, tak jsem tu předpokládám nejstaší prvorodičkaI když každý svého štěstí strujcem… pochopila jsem to tu na emiminu, nemá cenu někomu něco radit
Vítej mezi náma!!!
musím se přiznat, že mi to docela šlo a nepotkat svýho muže, tak si žiju asi takhle do teď
takže asi to samé co ty,jen tobě to vydrželo dýl
A můžu se zeptat co se ti stalo?
Já měla malou ve 23, za 4 měsíce 24 letech, teď se malé narodí chvilku před 28. narozeninama, příteli bude 33 ![]()
PetiteFillette píše:novalgi píše:Scharlota píše:tak mě bude 29 a taky prvorodička a nebýt mý boouračky na motorce nepotkám manžela a nevrátimse z prahy k nám do krušných hor a neusadim se,kdyby mi to před dvěma rokama někdo řekl pošlu ho někam he he muj život se mi líbil a nechtěla jsem ho měnit užívala jsem si bujarého žicota a pak najendou bouračka a ta mi změnila život
Vítej mezi náma!!!
takže asi to samé co ty,jen tobě to vydrželo dýlA můžu se zeptat co se ti stalo?
Já měla malou ve 23, za 4 měsíce 24 letech, teď se malé narodí chvilku před 28. narozeninama, příteli bude 33
co myslíš???co se mi stalo??
No jako jaké zranění jsi měla z té bouračky. To je totiž moje noční můra, mít nehodu. Na motorku bych v životě nesedla, v autě jsem posraná, i když řídím často a ráda, do letadla mě nikdo nikdy nedostane.. Prostě mám strach z vybourání a z toho, co by se mě nebo blízkým v tom autě všechno mohlo stát.. Jsem asi moc zvědavá, promiň ![]()
Prostě třiskl blesk z nebe ![]()
Novalgi tak já jsem to užívala o dva roky dýl ![]()
PetiteFillette píše:
No jako jaké zranění jsi měla z té bouračky. To je totiž moje noční můra, mít nehodu. Na motorku bych v životě nesedla, v autě jsem posraná, i když řídím často a ráda, do letadla mě nikdo nikdy nedostane.. Prostě mám strach z vybourání a z toho, co by se mě nebo blízkým v tom autě všechno mohlo stát.. Jsem asi moc zvědavá, promiň
kdo se bojí sere v síni moje přísloví
no jen jsem si přetrhala vazy v koleni a utrhla meniskus,narazila žebra,pánev a modřiny naraženiny položila jsem motroku ve 110km/h jinak se mi nic nestalo,ale na neschopence jsem byla 10měsíců a poznal svýho chlapa he he
a motorku mám opravenou a už jsem zase letos jezdila a těšim se až se na to zase posadim aspon na pár kilometrů
Petite já zas tvrdím od té doby co chodím do práce tak je jedno jestli sedneš na kolo, motorku, do auta, do rogala, do letadla nebo jen přecházíš silnici nebo jen stojíš na zastávce busu prostě cokoliv … osud je osud a co se má stát se stane!!! To si nevybereš. A může být člověk opatrnej jak chce… to je na tom to nejhorší…
Scharlota píše:
Petite já zas tvrdím od té doby co chodím do práce tak je jedno jestli sedneš na kolo, motorku, do auta, do rogala, do letadla nebo jen přecházíš silnici nebo jen stojíš na zastávce busu prostě cokoliv … osud je osud a co se má stát se stane!!! To si nevybereš. A může být člověk opatrnej jak chce… to je na tom to nejhorší…
přesně když jsem si udělal papíry ak oupila mašinu tak moje máma vyšilovala (já jí,ale chápu) a jako řekla jsem jí že mě muže klidně přejet tramvaj nebo bouračka v autě jsem pořád pendlovala mezi prahou a mamkou to je 140km a že se muže statá cokoli a já nikdy nebyla usedlá holka pořád jse musela něco dělat a nikdy to nebylo moc bezpečný a motorky to byla třešínka na dortu a muj život tim strašně získal během těch chvil na silnicích na dvou kolech jsem zažila tolik zážitků že ne to budu vzpomínat celej život byla jsem na motorce i v Itálii v Benárkách v alpách rakouskou alpy procestovala jsem čechy poznala spoustu fajn lidí a to bych za nic na světě nevyměnila a nelituji toho a ani té bouračky,díky ní mám zas manžela a zázemí a ted čekáme miminko
Máte pravdu, vím. Ale mě nejvíc děsí (nevím jak bych to popsala, aby se to dalo pochopit) pocit toho, že jsem nechráněná (na motorce) a toho, že si nemůžu vystoupit a stoupnout si na pevnou zem (letadlo, loď). To je fuk, hlavně že jsi Novalgi v pořádku a nestalo se ti nic horšího. Například, že ta pánev byla jenom naražená a né zlomená.
Mně brali tu krev k NT taky až v 12+5, ale výsledky byly za tři dny a hned jsem šla na ten UZ, tak snad to nebylo zkreslené. Jsem z Teplic a většina gyndařů tady na to taky neposílá, dalo mi docela práci najít kliniku, kde to dělají a taky jsem si to pěkně zaplatila (proto jsem byla tak pozdě)…ale jsem ráda, že jsem do toho šla, výsledky vyšly dobře a já teď můžu být v klidu a domítnout tripple testy, které bývají někdy falešně pozitivní…
Jinak motorek se taky bojím…jsem ráda, že manžel
tuhle vášeň nemá, jinak bych trnula hrůzou…ale chápu, že to musí být něco fakt krásnýho, když tě to pohltí…
Mně je teď 29, takže prvního sviště jsem rodila v 27 letech…jsem ráda, že to sfouknu do 30ti ![]()