Poradna duly
Jana Čurdová
scharlota
o nakupování v obchodácích mi ani nepovídej k tomu bych se hned vrátila
jako to byli časy to jsem si užila nový hadříčky jéééé
ted si budu užívat věcičky na miminko
Já asi nic kupovat nebudu, protože si nechceme nechat říct, co to bude…setík do porodnice máme béžový, takže neutrál a pak se uvidí…když to bude opět kluk, tak je to vyřešený, když to bude chcanda, dokoupí se…Ale nejsem si uplně jistá, jestli vydržím nevědět pohlaví…co vy, necháváte si všechny pohlaví říct??
munkina píše:
Já asi nic kupovat nebudu, protože si nechceme nechat říct, co to bude…setík do porodnice máme béžový, takže neutrál a pak se uvidí…když to bude opět kluk, tak je to vyřešený, když to bude chcanda, dokoupí se…Ale nejsem si uplně jistá, jestli vydržím nevědět pohlaví…co vy, necháváte si všechny pohlaví říct??
já už se nemužu dočkat jestli budu na bříško mluvit jako Toníčku a nebo Štěpánko no my každopádně si to necháme říct
Munkina já bych to nevydržela a klidně bych si to nechala říct a okolí bych napínala ale já chci mít jasno ![]()
Novalgi a to jsou už nošený věci, že…??? Ale ceny jsou dobrý… a přes ten net by se to dalo asi koupit ale já si sama sebe neumím představit jak si jdu koupit něco do seku… já jim tam občas donesu nějaký věci kterých mi je líto hodit do konťasu ale něco si tam kupovat… asi jsem moooc zháčkaná ale zas po těch mimčách to není zničený… já vím
a ty už tam něco nakupuješ a znáš to? tak to se nechám inspirovat…
Teď budem nakupovat pro ty mimča, stejně co na nás na velryby
to nemaj nic hezkého… ale už se zase těším až se vlezu do džín co mám ve skříni ![]()
Scharlota píše:
Munkina já bych to nevydržela a klidně bych si to nechala říct a okolí bych napínala ale já chci mít jasnoNovalgi a to jsou už nošený věci, že…??? Ale ceny jsou dobrý… a přes ten net by se to dalo asi koupit ale já si sama sebe neumím představit jak si jdu koupit něco do seku… já jim tam občas donesu nějaký věci kterých mi je líto hodit do konťasu ale něco si tam kupovat… asi jsem moooc zháčkaná ale zas po těch mimčách to není zničený… já vím
a ty už tam něco nakupuješ a znáš to? tak to se nechám inspirovat…
Teď budem nakupovat pro ty mimča, stejně co na nás na velrybyto nemaj nic hezkého… ale už se zase těším až se vlezu do džín co mám ve skříni
jo jo už mi přišly dva balíčky a jako neni to ani opraný špinavý nic ani žmolky to nemá nic jsem spokojená
mužu ti poslat pár fotrečk co jsem si koupila
značkový dupačky z Anglie
Novalgi ty už nakupuješ na miminko? ty jo a já se pořád tak bojím… ale už bych jí něco koupila…chtěla bych … asi potřebuju utrácet ![]()
Tak zrovna overaly jsem já osobně moc nevyužila, Linda se narodila už poměrně do tepla, tak měla overaly prvních pár týdnů, pak už byl na ně hic.. Využili jsme je spíš až tak kolem roku. Ale na stránky mrknu, díky za tip!! Já hodně nakupovala na mmb a aukru. Ale to aukro už jde hodně do háje, není to co to bývalo.
Já si určitě nechám říct, co to je. Chci to vědět. A kdyby to byl kluk, ať se s tím psychicky vyrovnám ![]()
Tak jsem se dívala a mám jedno upozornění. Nechtěla bych aby to vyznělo, že dělám chytrou, ale na tom detskyeshop.eu jsem mrkla jenom do sekce bodýček a všechno jsou to úplně stejné věci, jaké prodávají ťamani a skoro za stejnou cenu. Já teda na malou občas u ťongů nakupuju (hlavně punčocháče a tepláky na pískoviště), ale u takhle malých dětí by to mohlo způsobovat alergické reakce na tu umělinu. Rozhodně to není 100% bavlna, je to takové tvrdé a rychle se to páře.
Já dnes objevila malinký eshop s různýma vychytávkama na kočárek. Je asi jedné maminky odtud, protože to měla v podpisu http://lilinka.mimishop.cz/katalog.php
já nehci aby to vyznělo nějak namyšleně ale co neni značkový tak nekupuju ani sobě a tak ani miminku
neni to že bych byla vybíravá ale prostě zakládám si na kvalitě. dřív ještě na škole jsme chodili i k vietnamcům a já měla vyrážky a svědění atd a ted už ne
prostě si radši připlatim za kvalitu
Jo tak to já sobě u ťamanů kupuju, protože na sobě šetřím, abych mohla koupit malé nebo mužovi
Jsem blbá. Teď naposledy softshell bundu. Moc jsem ji chtěla, ale bylo mi líto za sebe vyhodit tolik peněz, tak jsem ji vzala u ťongů za 500. No a mužovi jsem ji včera koupila za 2300 ![]()