// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
11.11.11 11:52

Tak teď si připadám trochu divná - já mám x let vždycky boty troje :lol: Jedny na zimu, jedny treky na normální nošení a na festivaly atd. sharky a to mi vždycky stačilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
11.11.11 11:58

hehe no a toj á mám i červený zelený žlutý he he
dřív jsem nosila i dost podpatky ale tady na horách kdybych vyšla v těch kozačkách co jsem hcodila v praze asi bych si hned rozbila hubu
ale je fakt že plat tady a plat v Praze já na ARU a ještě vedlejšák repatriační převozy z ciziny pacientů zpět do čech a nebo cizinců k nim do vlasti jsem vydělávála hodně ach jo kde jsou ty časy kdy jsem měla mesíčně sama to co máme ted oba dohromady
a bude hůř až bude mateřská tak se uplně poseru
musim se vybavit aspon ted z nemocenský abych si pak nemusela nic kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
11.11.11 12:00
Oter píše:
Tak teď si připadám trochu divná - já mám x let vždycky boty troje :lol: Jedny na zimu, jedny treky na normální nošení a na festivaly atd. sharky a to mi vždycky stačilo :lol:

tak to by mě zabilo
to bych psychicky neunesla :-) fakt ne
já vim jsem divná
mám asi patnáctery sluneční brýle a 56 párů bot každej má něco
jako podle mě má každá ženská na něco uchylku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 12:06
novalgi píše:
Oter píše:
Tak teď si připadám trochu divná - já mám x let vždycky boty troje :lol: Jedny na zimu, jedny treky na normální nošení a na festivaly atd. sharky a to mi vždycky stačilo :lol:

To asi jo :lol: Já nemusím boty a ostatní oblečení, ale se aktivně zapojuju do postcrossingu a sbírám tak pohledy z celýho světa :-)

tak to by mě zabilo
já vim jsem divná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
11.11.11 12:19
Oter píše:
novalgi píše:
Oter píše:

To asi jo :lol: Já nemusím boty a ostatní oblečení, ale se aktivně zapojuju do postcrossingu a sbírám tak pohledy z celýho světa :-)

tak to by mě zabilo
já vim jsem divná

aha hmm zajímavý
a kam to dáváš????kolik jich už máš? to jako kupuješ pohledy tam kde jsi byla a nebo si je necháš kupovat od lidí co cestujou nebo jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.11.11 12:25

Tak já jsem asi divná, protože já žádnou úchylku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 12:29
novalgi píše:
Oter píše:
novalgi píše:
Oter píše:

tak to by mě zabilo
já vim jsem divná
aha hmm zajímavý
a kam to dáváš????kolik jich už máš? to jako kupuješ pohledy tam kde jsi byla a nebo si je necháš kupovat od lidí co cestujou nebo jak se to dělá?

No to je taková stránka http://www.postcrossing.com/, kde si lidi z celýho světa posílají navzájem pohledy z místa, kde žijí. No já jich mám zatím asi 240 ze všech možných zemí. No a co s nimi dělám - mám je vystavené na jedné zdi a jinak mě hrozně baví si v nich číst, protože každý ti napíše něco o sobě či o své zemi a taky se mi hrozně líbí pocit, kdy se těším do schránky, že mě tam čeká milé překvapení a ne jen složenky nebo letáky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
11.11.11 12:31

ahoj holky, no teda než jsem vás dneska dočetla to mi dalo pěknou chvíli zabrat :mrgreen:
co se týče závislosti na chlapovi- nadtím jsem vlastně nepřemýšlela - každý jsme si hospodařil se svou výplatou po svým - akorát jsme oba dávali část výplaty na náš společný ,,šetřící´´ účet…
docela jste mě vyplašili - ale zase si myslím že s tím přeci chlap musí počítat že ted bude živit mě a dítě…snad v tom nebude problém…
jo a ta snížená mateřská je schválená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.11.11 12:32
Oter píše:
novalgi píše:
Oter píše:
novalgi píše:
Oter píše:

tak to by mě zabilo
já vim jsem divná
aha hmm zajímavý
a kam to dáváš????kolik jich už máš? to jako kupuješ pohledy tam kde jsi byla a nebo si je necháš kupovat od lidí co cestujou nebo jak se to dělá?
No to je taková stránka http://www.postcrossing.com/, kde si lidi z celýho světa posílají navzájem pohledy z místa, kde žijí. No já jich mám zatím asi 240 ze všech možných zemí. No a co s nimi dělám - mám je vystavené na jedné zdi a jinak mě hrozně baví si v nich číst, protože každý ti napíše něco o sobě či o své zemi a taky se mi hrozně líbí pocit, kdy se těším do schránky, že mě tam čeká milé překvapení a ne jen složenky nebo letáky :-D

To zní jako mooooooc hezký koníček :potlesk: To se mi fakt líbí, asi to proštuduju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 12:34

Jen študuj :wink: Já bych si to nenechala vzít ani zanic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
11.11.11 13:04
Oter píše:
novalgi píše:
Oter píše:
novalgi píše:
Oter píše:

tak to by mě zabilo
já vim jsem divná
aha hmm zajímavý
No to je taková stránka http://www.postcrossing.com/, kde si lidi z celýho světa posílají navzájem pohledy z místa, kde žijí. No já jich mám zatím asi 240 ze všech možných zemí. No a co s nimi dělám - mám je vystavené na jedné zdi a jinak mě hrozně baví si v nich číst, protože každý ti napíše něco o sobě či o své zemi a taky se mi hrozně líbí pocit, kdy se těším do schránky, že mě tam čeká milé překvapení a ne jen složenky nebo letáky :-D

tak to je mazec to jsem absolutně netušila že něco takovýho existuje ???
a za jaképak nejzajímavější země máš pohled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 13:23

To je těžký, mám pohledy třeba z JARu, Nového Zélandu, Austrálie, Taiwanu, Číny, Makedonie, Turecka, Ruska, USA, Brazílie, Portugalska, Malajsie, Japonska, Izraele atd. Momentálně je to z 41 zemí světa. Samozřejmě, že nejvíc pohledů mám z Evropy, zvlášť v Nizozemí a Finsku je tahle zábava hodně populární ale zrovna dneska jsem dostala pohledy z Nizozemí, Taiwanu, Indonezie a Ruska. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
11.11.11 13:28
Oter píše:
To je těžký, mám pohledy třeba z JARu, Nového Zélandu, Austrálie, Taiwanu, Číny, Makedonie, Turecka, Ruska, USA, Brazílie, Portugalska, Malajsie, Japonska, Izraele atd. Momentálně je to z 41 zemí světa. Samozřejmě, že nejvíc pohledů mám z Evropy, zvlášť v Nizozemí a Finsku je tahle zábava hodně populární ale zrovna dneska jsem dostala pohledy z Nizozemí, Taiwanu, Indonezie a Ruska. :-D

hmmmmmm teda
a kolik jich týdně tak pošleš ty??
to je zajímavý koníček teda o tom jsem ještě neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.11.11 13:33

Já mám taky asi čtvery boty, ale jsou to většinou kvalitní boty, takže je mám hruba na 5 a více let…jednu dobu jsem si hodně kupovala kabelky, ale pak mi ležely doma, takže jsem se na to vybodla…jo a ještě jsem hodně nakupovala šminky, ale to už je taky pryč :mrgreen:
Teď nějak nekupuju nic, jen jídlo, oblečení pro malýho a sem tam něco do bytu…
Jinak mám taky trochu zvláštní koníček (teda jako na ženskou v mým věku) - judo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 13:39
novalgi píše:
Oter píše:
To je těžký, mám pohledy třeba z JARu, Nového Zélandu, Austrálie, Taiwanu, Číny, Makedonie, Turecka, Ruska, USA, Brazílie, Portugalska, Malajsie, Japonska, Izraele atd. Momentálně je to z 41 zemí světa. Samozřejmě, že nejvíc pohledů mám z Evropy, zvlášť v Nizozemí a Finsku je tahle zábava hodně populární ale zrovna dneska jsem dostala pohledy z Nizozemí, Taiwanu, Indonezie a Ruska. :-D
hmmmmmm teda
a kolik jich týdně tak pošleš ty??
to je zajímavý koníček teda o tom jsem ještě neslyšela

Já teď týdně posílám plus mínus 8 až deset. Ono záleží na tom kam posíláš, protože třeba do USA trvá doručení zhruba 14 dní, ale třeba do Německa dva dny a další můžeš poslat až dojdou ty, které jsi posílala předtím. Navíc ze začátku máš limit 5 pohledů a množstvím zaslaných se ti zvětšuje. Mě třeba teď putuje po světě 13 pohledů a čekají na doručení ke svým adresátům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí