Poradna duly
Jana Čurdová
Oter no tak to je zajímavé ale to bych asi nebrala jako koníček… to by mě z toho švihlo
Mám co dělat abych poslala dědovi pohled z dovči !!!
A to judo… to je teda taky kůň!!!
Já jsem teď pěkně lenošná, než jsem otěhotněla chodila jsem cvičit ale jen na tu vibrační plošinu… trvá to 20 min. a výásledek se dostavuje docela rychle… tak tomu se chci věnovat i nadále po porodu … a ten trenér
ten by stál za hřích
Máme nověj byt a tak si docela lámeme hlavu se zařizením… to je asi teď ten koníček
jinak fakt nic nedělám…
je ta plošina dobrá?taky bych to chtěla vyzkoušet..
já jsem před otěhotněním hodila na zumbu a p-class…dříve ještě spinning…a ted nic…
přemýšlím že si koupím divka cvičení pro těhotný a budu cvičit na balonu…
cvičíte někdo v těhotenství?nebo cvičili jste když jste byli těhotné?
beruloušek Já jsem chodila při prvním těhotenství jednou týdně na těhu cvičení…nepřišlo mi to moc efektivní, ale člověku je dobře mezi „svými“…Chtěla bych chodit teď znovu, ale odstěhovala jsem se z Prahy a tady u nás nevím, jestli něco takového vůbec je…
Berloušku já o tom přemýšlím, že začnu cvičit… bydlíme na střeše prvorepublikovýho domu a začínám přemýšlet jestli se tam za pár týdnů vyšplhám
Přijde mi, že na to nemám dech
A taky jsem si říkala, že bych se i seznámila s nějakou ženskou co je na tom jako já… nechci nějakou upjatou matku. Chtěla bych se seznámit s někým, kdo se pak se mnou bude chodit procházek a klábosit a hlavně hubnout…
Plošina byla super… normálně se tak nenadřeš a stačilo jít několikrát a šlo to poznat… postava se formovala docela rychle…
mně ten pohyb tak chybí…hlavně já když se přestanu hýbat tak se mi vždycky začal rozjíždět zadek a stehna…jsem typická hruška
a nechci mít velikost 40 nebo dokonce více ![]()
Ahojky holky,
tady se to rozjelo ![]()
Ja chci taky nekam zacit chodit cvicit, ale nejak mi nezbyvaji sily. Zda se mi, ze sotva vylezu schody a to sem byla normlane zvykla chodit cvicit. Delala sem power jogu a taky chodila na plosinu, ta je vyborna ![]()
Premyslela sem i o plavani, ale zase si zaplatit kurzy a pak potkat kvasinky nebo nachlazeni. No budu to muset promyslet.
Zatim se jen doma povecerech trochu protahuji na balone, pac mam strasne krizove bolesti.
Ale budu se muset dokopat k necemu, abych pak vubec zvladla odrodit
.
Tak novalgi.. nedalo mi to a jen tak ze zvědavosti jsem začala zjišťovat, kdo má z mých kamarádek nejvíc bot a jak na tom jsou celkově. Většina jich má kolem 5 párů a teď se ale podrž. Jedna kamarádka má 96 párů ZIMNÍCH bot!!!!!!!!!!
Odmítla prozradit celkové číslo, ale prej ještě 4 a bude slavit kulatiny. Jdu do mdlob!
Těch bot mám taky plno kolem 50 párů určitě a protože opět jen značkový tak je v nich taky balík ani nechci hádat kolik v tom je … ale to je věc každýho z nás… moje jsou všechny černý a max. hnědý… možná jedny bílý a jedny červený lodičky ale jinak nic a stejně člověk nosí jen jedny max. dvoje za sezonu
Tak jsem si řekla, že s tím musím taky skončit… tak stejný je to s kabelkama… člověk si jich může nakoupit kolik chce a pak nosí jednu max. dvě… když jsme se před rokem stěhovali, tak jsem si nechala jen dvě kabelky a zbytek jsem vyhodila… taky jsem vyházela určitě půlku šatníku jak svýho tak manželovýho .. holky to byly značky nejlevnější Esprit… odvezli jsme to dětskám na jednu vesnici, kde máme známý a oni nám za to skoro líbaly ruce…
Dnes když tam dojedem tak na pivko půlka hospody je v našich věcech
ale máme radost, že to alespoň někdo donosí…
PetiteFillette píše:
Tak novalgi.. nedalo mi to a jen tak ze zvědavosti jsem začala zjišťovat, kdo má z mých kamarádek nejvíc bot a jak na tom jsou celkově. Většina jich má kolem 5 párů a teď se ale podrž. Jedna kamarádka má 96 párů ZIMNÍCH bot!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Odmítla prozradit celkové číslo, ale prej ještě 4 a bude slavit kulatiny. Jdu do mdlob!
tak to je frajerka
hmmmmm asi jsi mi zasadila brouka do hlavy a ty dnešní boty si zítra pojedu kooupit he he
tu musim dohnat
jo a jinak holky já chodím cvičit každý uterý na cvičení pro těhotné je to posilování svalů zad atd cvičíme s nohama posilujem vnitřní stranu stehen ruce krční páteř a kostrč a cvičíme na balonech,jako musim se vždy přemlouvat jít,ale pak je mi uplně užasně a jsem spokojená že jsem šla
tak vřele doporučuji
novalgi A jak dlouho už chodíš??Mně totiž bylo řečeno, že by se mělo chodit až od 4.měsíce, tak jsem to ještě zatím nehrotila…
Já nechodím nikam a ani chodit nebudu. Stačí mi práce
Kamarádka vede v Brně cvičení pro těhotné a má to od 15.týdne.
Petite chtěla jsem ti napsat, že jsi to napsala hezky o tom dětským oblečení… jsem ráda, že s tebou hodně souhlasím (jako se zkušenou matkou
) Hodně o tom přemýšlím co bude třeba a co je zbytečný… takže ty overaly a dupačky to nebrat… jen ty polodupačky… přijde mi to pohodlnější na obě strany… ty overaly možná jen na spaní… a pak bych se tě zeptala jako zkušené matky… značka KaY nejsou to taky ťamíci???
munkina píše:
novalgi A jak dlouho už chodíš??Mně totiž bylo řečeno, že by se mělo chodit až od 4.měsíce, tak jsem to ještě zatím nehrotila…
mě to řekl ve 12.tt gynekolog když mi zmáčknul při vyšetření v kříži a já vyjekla bolestí,mám problémy se zádama už asi 4roky a pravidelně jsem hodila na masíže a cvičit,ale pak jsem musela přestat a zase se to na mě podepsalao tak asi měsíc chodim,ale musela jsem přinést souhlas od lékaře
a pak i plavat ale to nehci jít dřív jak v 5.měs kvuli nachlazení atd
ale doporučil mi to doktor kvuli zádům