// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
16.11.11 12:36

minkina - já mám problém i s 51m 2kk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 13:14

Holky… my máme 136m a vůbec si už neumím představit bydlet v něčem menším :-) Sice je to makačka na úklid ale pokud se rozhodneme ještě postavit domečej tak musí mít určitě 200m nejméně… když jsme si na to zvykly, tak je to strašná pohodička… sice zatím žijem jen v ložnici a v obýváku s kuchyní ale máme ještě dva prázdný pokoje… z jednoho udělám pokojíček a v jednom máme zatím jen bordel (vysavač, vytírání, boty, lyže, žehlení a sušák apod).Mám ještě svůj holčičkovskej byt a to je garsonka asi 40m… tam jsem si užívala a tam byl uklid fakt pohodička, stála jsem uprostřed a uklidila všechno :-), teď ji mám pronajmutou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
16.11.11 13:19

to my máme jen obývák 60m2 k tomukuchyn 30m2
máme barák a dohromady asi 230m2 jako je to mazec ale já si nemužu stěžovat žila jsem v praze v podnájmu jen jedna místnost a jako hruza hrozně málo prostoru tak si to ted užívám
ale jinak vytírat obývák s kuchyníje tady mazec to vám povim to bych občas chtěla garsonku he he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 14:08

Novalgi takovej domeček bych si jednou přála… no uvidíme co kalousek vymyslí :-) nebo budem muset začít krást :-)
Ještě ani nemáme zařízenej tenhle byt, dělá nám na tom architektka ale asi má trošku rodinné problémy (občas plná modřin) a pak zas chvíli zapomenem my… takže se to pěkně prodlužuje… a popravdě řečeno všechno stojí fakt balík!!! Všechno jsme chtěli nový a teď tu máme pár věcí!!! a taky nás to zařizování přestalo hodně bavit proto jsme si najali tu architektku a designerku… Ale žijem i tak dobře … co už!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 14:10

Mabis jen se zeptám :-) jak tam žijete všichni v jednom pokoji nebo máte rozkládací gauč… ty jo to musíte být jak na mraveništi a bude vás ještě víc… ohhh patří ti můj obdiv!!!! Ale zas se jen tak natáhneš a je to uklizeno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 14:36

Kočky a musím se pochlubit… už mám skoro celý vánoce… dnes dorazí poslední balík a pak ještě přijede o víkendu kamarád u kterýho mám objednaný taky nějaký věci a možná už to zabalím a mám klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
16.11.11 14:38

No vzhledem k tomu, že tu mám dva kazitele úklidu (malá a manžel (včera jsem 3 hodiny uklízELA? 6Ehlila, prala druhla kuchyň - dotáhli jsme si jakýsi rezavý broučky z obchodu v mouce … no a manžel s malou ráno vstal a až jsem za 30 minut vstala já tak to vypadalo, jak kdybych večer nic nedělala :-O :zed: )
jinak máme velkej obyvák s kuchyní a pak ložnici… no nacpat tamtu postýlku bude už kumšt, ale stavíme domeček, tak snad do dvou let budeme ve svým ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
16.11.11 14:40

Scharlota Tak to se máš…já mám zatím tři dárky a jsou všechny pro malýho, takže v podstatě nemám nic..hlavně nemám žádný nápady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 15:39

Mabis tak to je alespoň vyhlídka na větší bydlení, když stavíte :-) To jo!!! A to mi vykládej… já mám zatím jen chlapa ale vypadá to u nás podobně… ani si nevšimne že uklidím nebo mi udělá bordel ani se nestačím otočit :-) Oni ti chlapi maj tento dar danný od přírody :-) a k tomu ještě dítě… já se teď směju ale myslím, že mi úsměv brzy zmizí ze tváře a já mám mooooc ráda napucováno a to hodně :-) tak budu muset polevit ale nevadí… No před chvilkou jsem umyla okna a to je už na vánoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 15:42

Munkina hmmm já jsem tento rok opravdu nápaditá… takže všichni dostanou parfém a nějakou kosmetiku v akci z eschopu a kašlu na to… nemám jen pro mužíka ale to je každej rok stejný :-) Košile a trenky a parfém a dokonce všechno stejné značky ani tu neměníme … a pak musím vymyslet nějaký překvápko!!! A pak malýmu od ségry to jsem taky nekoupila nic, ale to jí buď přispěju na autosedačku a koupím mu pár oblečků… protože je mu půl roku a zatím nic moc nepotřebuje… a čekám jak naroste :-) Já jsem dokonce nakoupila i sama sobě … protože nevěřím tomu, že můj muž mi něco koupí… to je na zabití jenže jsem si to zavinila sama … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
16.11.11 17:02

ahoj holky, nebyla jsem zde několik dní, než jsem se dočetla konce tak mi to dalo zabrat :mrgreen:
musím říct že jste mě inspirovali, takže zítra udělám taky pořádnej úklid… :dance:
jinak dárečky zatím žádný nemám :cry: začnu nakupovat tak za 14 dní…ikdyž letos se moc nerozšoupnu - po Vánocích budem dělat koupelnu a záchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
16.11.11 17:03

ted mě napadá : jak dopadla ta tabulka?je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
16.11.11 17:57

Tabulka

joooo chtěla jsem říct mužíkovi ať mi ji sem o víkendu šupne… jenže jsem se tu rozjela s jeho rodičema a on je na to háklej tak jsem nechtěla upozorňovat… zkusím to zítra.. bude se mnou doma :-) Jinak nevím co budu dělat… on se mi bude hrozně moc smát, že chodím na takovýhle stránky :-) Musím se úplně smát, když se mu budu muset přiznat co zas po něm chci… a jaká jsem trubka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
16.11.11 19:37

Scharlota Mně se manžel taky směje a vždycky, když ho vyhánim od PC, tak říká, zase jdeš na „facebook“, jo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
18.11.11 09:19

Čau Kočky

tak jsem dnes opět po probdělé noci pádila na gyndu :-) v noci jsem nemohla usnout a ráno jsem vstávala snad ve 4… spala jsem jen 4 hoďky… ale naštěstí vše dopadlo OK…v 17TT mimi měří asi 17cm, váží asi 200gramů a já mám nahoře 4 kg… uffff…

Mimi mě pobavilo jak tam leželo… jakoby na stropě té placenty a leželo hlavou dolů na zádech… úplně naopak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí