// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
18.11.11 09:55

Scharlot: tak to gratuluju…ted dopadne všechno dobře, uvidíš… já jdu na kontrolu až příští týden ve čtvrtek… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
18.11.11 10:30

Scharlot - to byla plánovaná kontrola, nebo jsi měla nějakej problém?

Já jdu v pondělí na NT+. Je to den po manželových narozkách. Tentokrát ho tam beru s sebou, ještě na UTZ se mnou nebyl, tak se těší jako malý děcko. :-D Akorát mě strašně mrzí, že můj oblíbený doktor - primář by měl mít dovolenou, tak jsem zvědavá, kdo ho bude zastupovat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
18.11.11 10:42

Danulko normální kontrola… po měsíci a teď jdu až za měsíc…

Kočky
jinak jsem si nechala udělat triple testy a v pondělí budou výsledky… doufám, že mě nehrábne :-)

K tabulce
něco pro pobavení… můj muž mi to už našel v PC a chechtal se, dá mi to sem o víkendu a já jsem ji rovnou předělala… ve středu se doslova a do písmene „ožral“ a včerejšek proležel v posteli :-) bylo mu zle!!! On pije tak jednou za půl roku a pak dopadne takhle :-) Táhl z něj alkohol a ani jsem se k němu nepřibližovala… fuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
18.11.11 12:16

ach jooo to je hrozný být poslední květňátko :(
já ještě nemám ani průkazku, teprve za týden jdu na NT+ šmarjá já už chci vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
18.11.11 14:59

mabis jak to? mně ji dali hned při druhý návštěvě :nevim:
Scharlot: mně budou dělat tripple testy za 14 dní…já je moc nechci ale ani se mně neptali a hned to naplánovali…když má z toho gynekolog peníze tak proč by to neudělal…ty testy se dělají pouze z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
18.11.11 15:28

Mabis - nic si z toho nedělej, já ji dostala teprv minulý pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
18.11.11 16:29

Mabis já jsem ji taky dostala až NT .. já ji ani dřív nechtěla :-) Hlavně, že je vše ok… nač průkazka…

Berloušku bylo to jen z krve… dvě zkumavky!!! No a v pondělí jsou výsledky… tak to je šmahem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
19.11.11 09:22

Scharlota
dvě zkumavky? to nerozchodím…už při jedné jsem zase omdlela…no to bude zase pecka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
19.11.11 12:04

Jsem ve 13 tt a začala jsem trochu špinit, v pondělí jsem přestala brát Utrogestan. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
19.11.11 17:25

Danulko může to být z toho, že jsi přestala brát utroš ale já z osobní zkušenosti bych už dávno byla na gyndě… vím, že to nemusí vůbec nic znamenat a taky sama za sebe vím, že to může znamenat hooodně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
19.11.11 20:57

Špinění mizí a v pondělí mám kontrolu, tak uvidíme, pokud se to zítra nezhorší, tak to zítra řešit asi nebudu, počkám na to pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ifm
126
19.11.11 21:22

Ahoj, já měla průkazku hned, ale byla jsem asi v devátém týdnu poprvé u Dr. Příští týden jdu na UTZ, jsem moc zvědavá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
20.11.11 10:06

Dalunko klid, když nekrvácíš a víc se to nerozjede tak si myslím že je to v normě… já jsem taky zhruba dva dny špinila…a hlavně když jdeš zítra na kontrolu - bud v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.11.11 16:49

Mabis, já taky ještě průkazku nedostala, mám ji slíbenou na čtvrtek :-) Ve středu jdu na NT+, už se moc těším :dance: Akorát škoda, že tam s náma nemůže taťka :-( Zase bude pryč..

Dalunko, myslím, že to nebude nic znamenat, když se to nerozjíždí. Určitě bych jela do špitálu, kdyby se to zhoršilo, ale zítra bude kontrola, tak budeš pak klidná.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
21.11.11 08:40

Ahoj holky o víkendu byla u nás zase velká sláva. Prarodiče slavili zlatou svatbu a já pořád něco jedla čokoládu ,chlebíčky prostě všechno co mě ji pozdráždilo ,ale já nemohla odolat a teď to mám za to :cry: a pak mě dva dny šíleně pálila žáha ,že jsem pořád byla na záchodě a bylo mě pořád zle.Tak jsem jenom ležela a odpočívala :nevim:
Dárky na Vánoce si kupovat nebudeme domluvili jsme se s přítelem ,že penízky co bys me utratili za nás investujeme pro malou na nějakou hezkou věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí