Poradna duly
Jana Čurdová
munkina: buď v klidu já od začátku těhu mám šilenou žravou, nabrala jsem myslim si dost a to že jsem těhotná, už rozhodně nezakryju ani volným trikem - mám fakt lavor ![]()
holky na mně už to jde taky znát…za posledních 14 dní se mi udělalo fakt veliký břicho…já je měla vždycky plochý takže to na mně jde vidět už docela dlouho…včera jsem byla na návštěvě u známé a poznala to na mě…tak jsem musela s pravdou ven ![]()
Tak to jsem ráda, že nejsem sama…já totiž u prvního těhu měla břicho až tak přelom 5-6 měsíce, tak jsem z toho vyjevená…
já jsem si vždycky myslela že pupek jde vidět tak od pátýho měsíce, taky mě překvapilo, že už od čtvrtýho…
dyt ten prcek má jenom pár centáků…tak na co potřebuje velký břicho ![]()
beruloušek píše:
já jsem si vždycky myslela že pupek jde vidět tak od pátýho měsíce, taky mě překvapilo, že už od čtvrtýho…dyt ten prcek má jenom pár centáků…tak na co potřebuje velký břicho
Zvětšuje se i děloha, je tam navíc placenta a plodová voda…nejde jen o mimi samotné…
Příspěvek upraven 23.11.11 v 16:17
Klííd, na mě už to jde vidět též
Dokonce už tak měsíc
U předchozího to šlo vidět až tak po 25tt, teď jsou svaly asi už povolený, tak se břuch vyvalil dřív.
Jinak máme za sebou vyš. a vše je ok, riziko downa 1:17000. Pohlaví prd, nebylo vidět nic. Trochu jsem zklamaná, že si ještě dva měsíce minimálně počkám, ale co už ![]()
Scharlota píše:
Macenko tak podvozek se mi taky líbí ten co máš ty ale ta korba neee a pro tento rok se mi opravdu asi ani jedna nelíbí tak že bych si ji musela koupit a tak taky počkám, co vyjde na příští rokNovalgi jinak ten tvůj kočárek se mi teda taky líbí… úplně jsi mě nahlodala
i to vidoéo je super… no budu to muset zajet okouknout … a maj ho pěknej i v černé už jsem koukala
jen mi vadí ta trojkombinace, to jsem nechtěla… jsem si to chtěla nakombinovat sama …
hele si zadej ten název a někde je prodávaj samotný a mužeš si kombinovat a do týhle konstrukce pasuje autosedačka maxi-cosi
tak mám skvělou zprávu objednali jsme dnes kočárek,domluvila jsem se s mamkou jelikož už začínaj ty kočárky mizet a za chvilku bynebyl a já bych to psychicky neunesla jako bych se asi zbláznila kdybych neměle tenhle byc mi to asi bylo moc moc líto jsem se do něj uplně zamilovala,hlavně kvuli vlastnostem a konstrukci jelikož plánujem s mimčem v létě Krkonoše a hodně turistiky takže jsem uplně nadšená z tohodle kočárku ![]()
![]()
jinak Scharloto tady jsem objednávala
http://www.detskyraj.cz/…autosedackou
Novalgi
dobrá cena
a ty máš ten červenej … pokud se nepletu! Já ještě počkám pár týdnů, a pak to taky prubnu a něco koupím. Ještě jsem nekoupila ani bodýčko ![]()
máme konečně techničák k miminku ![]()
odpovídáme přesně termínu 12+6 takže termín porodu jak podle MS i UTZ je 31.5.
měříme 7,5 cm (po zadeček)
NT máme 2mm takže super a riziko T21 1:10603, T18 1:27091 a T13 1:84643 (ještě lepší čísla než u Em ![]()
jinak tak dobrej krevní obraz jsem hooodně dlouho tak dobrej neměla
No jen se malý Smékalo projevilo a vystrčilo na nás hřbet, takže fotku sice mám ale stojí za prd a jednu chvíli na nás ukazovalo cosi rukou (podezíráme ho, že to bylo něco neslušnýho)… takže zatím pouze můžeme filozofovat co to vlastně bude ![]()
Já se po kočárku zatím ještě vůbec nedívala. Plánuju začít s nákupama až po Vánocích. Takže nemám vůbec nic, ale mám 2 kamarádky, co mi osvědčené kousky výbavičky odprodají.
Vychází mi TP přesně na moje narozeniny, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. ![]()
Taky jsem ještě nekoupila ani chrastítko
Po vánocích, nebo spíš novém roce pomalu začnu.
Já nikdy nechtěla kočár trojkolku, ale u PPgt3 jsem ochotná to risknout, samozřejmě po osobním vyzkoušení v obchodě. Má spoustu vychytávek, které už dneska vím, že ocením. Například ten skládací koš, to je mazec
Taky potřebuju kočár i do terénu, často hodím na procházky na takové lesní cesty. I když vlastně nevím, jestli budu mít s kým, minule jsem měla kámošku se skoro stejně starým svištěm.
Předtím jsem měla jak 4 kola s dvěma otáčecími o 180st, což bylo super například do MHD, tak jsem měla s natáčecí nápravou, ale zadní. Taky to mělo svoje výhody, ale s celootáčecíma kolečkama se to nedá srovnat. Každému ale vyhovuje něco jiného, já mám na kočár obrovské nároky, proto si nejsem jistá, jestli překousnu to, že u PPgt3 se nedá hodit sedačka proti směru jízdy, když vlastně kvůli tomu jsem prodávala svůj první kočár ![]()
holky vy jste teda dobrý já už mám dupajdy několik,bodyček,tepláčků,overálků,ponožtiček he he i chůvičku, podložku na kontolu dýchání nábytek do pokojíčku a ted i objednaný kočárek ![]()
no a proč ne, každá někdy začneme
Já třeba začnu po vánocích probírat co mám a co ne ![]()