Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, my vánoce taky moc neřešíme, koupila jsem jen něco málo - stavíme baráček, takže penízky půjdou jinam, od příbuzných dostaneme peníze a ty schováme pro miminko…
holky zeptám se - mažete si některá už bříško??? celkem mi vystouplo poslední dobou - už je to na mě fakt vidět, ale zatim se mi zdá brzy mazat…
pkp píše:ahoj, my vánoce taky moc neřešíme, koupila jsem jen něco málo - stavíme baráček, takže penízky půjdou jinam, od příbuzných dostaneme peníze a ty schováme pro miminko…
holky zeptám se - mažete si některá už bříško??? celkem mi vystouplo poslední dobou - už je to na mě fakt vidět, ale zatim se mi zdá brzy mazat…
holka já si mažu břicho už od 10tt
pkp píše:
novalgi: fáááákt????tak sem brzda
jo jo fáááákt mažu si prsa i břicho,a mužu ti říct že mi břicho ted bleskově vyrostlo a nemám jedinu prsklinku a prsa mám o dvě čísla větší a taky mažu a nikde nemám strii
jako bez mazání bych se asi zbláznila
jako břicho mažu hlavně i kvuli tomu že tam mám jizvu tak aby byla pořádně promazaná
novalgi: a čim mažeš???? slyšela jsem, že je dobrý používat i oliv.olej… ale to bych asi musela ráno až manžel odejde do práce ![]()
novalgi Já myslím, že strie se dělají, až když máš pořádnej pupek ne…a prej někdy až po porodu…?
Ale jinak mazání taky schvaluju co nejdříve…kůže bude hezky promaštěná…
Já jsem zatím mazala asi 2×, protože jsem na to líná…první těhu jsem to teda dodržovala víc ![]()
Mě se strie udělaly až při porodu a po něm, do té doby nebyla ani jediná a nemazala jsem… to mazání to nijak neovlivní, je to dané geneticky ![]()
já mažu timhle
http://www.elasti-q.cz/produkty
mažu hlavně kvuli tomu že mám na břiše asi 6 jizev a hodně operací a nehci aby se mi to nějak rozjelo a prsa mažu kvuli tomu že jak mi rostou prsa tak mě to hrozně bolí a tahá a po namazání je to prostě lepší tolik se mi nenatahuje kůže a tenhle krém je uplně super
Já teda stále ještě nemažu, ale asi se do toho brzo pustím. Břicho mi taky hodně vyrostlo, snad ze dne na den
A koupím si zase Weledu, byla jsem s ní spokojená. A používali jsme ji i v práci na novoších a já pak na Lindu taky. Sice je to hodně drahá sranda, ale co dneska není že
https://www.weleda.cz/…estici-olej/ Jo a strije se mi na břiše neudělaly žádné, na prsou jen trošičku. Ale ty mi vyrostly během 3 dnů o skoro 3 čísla až v porodnici, tak to asi proto. Jinak teda zkušenost kámošky.. celý těhotenství nic a až v den porodu jedna velká jizva přes půl břicha a 2cm tlustá ![]()
Je ale pravda, že strašně moc záleží na elasticitě kůže, to mazání někomu pomůže, někomu ne. Je to loterie ![]()
Ahoj holky, taky už mažu Eucerinem, co kdyby… Moc tomu nevěřím, ale co kdyby ![]()
no tak nevim, asi nakoupim masážní olejíky a budu mazat tim, vím, že stačí ten oliv.olej, ale raději bych něco voňavého ![]()
holky neznáte nějaký další stránky na nákup dětského oblečeníčka??chtěla bych si udělat radost a něco si objednati ![]()
Vyšetření NT+ dopadlo super, byla jsem na UTZ skoro 20 minut, tak se manžel dost pokoukal. Akorát bylo mimi furt otočený jinak než bylo potřeba, tak mě doktorka musela pořád mírně bouchat do břicha, aby se otočilo ![]()
Slabé špinění trvá už 3 dny, tak i když byl dnes UTZ ok, tak radši budu volat doktorce.
pkp já už břicho mám
Ale není se čemu divit když jsem už tak daleko ![]()
Jinak jsem si břicho mazala olejíčkem z rossmanu stál 250kč a teď se mažu dětským olejíčkem a zatím nic nejde vidět žádná strie tedy doufám
![]()
Dalunka krásný mimísek ![]()