Poradna duly
Jana Čurdová
Nesinka píše:
Scharlot - já jsem ještě starší vykopáfka prvorodička - 33A to jsem si říkala, že nechci dítě ve 33, jako měla moje máma, protože to už je pak ženská jako matka moc stará a mentálně vzdálená od dětí. Ha ha ha
![]()
Novalgi - tak se přidávám do klubu motorkářů
Teda holky taky je u vás tak strašně hnusný počasí? Tady je olověná obloha, inverze jako pes, blbě se dejchá a celkově depreseNevím, jestli jsi to nepsala, nebo jsem to přehlídla, co že máš za motorku? Silniční? Já mám choppříka, ale manžel se motorek bojí
Asi si lehnu s čajem do postele, na nic lepšího to není
já mám silniční Suzuki SV650S bílou perleť
počasí je děsný to máte recht
taky piju čajíky a polehávám
no vytřela jsem umyla kuchyn a peru třetí pračku he he
ještě tam jdu hodit vyprat běhounky před obývákem
Tak to máte doma teda experty…já mám chlapa, který nemá žádný extra zaměstnání, ani extra koničky…člověk by teda řekl, že nuda, ale naštěstí to tak není…
Břicho taky zatím žádné nemám, jen trochu večer se mi vyfoukne, ale cízí by to nepoznal…mám asi tak kilčo nahoře…
Všimly jste si, že vyběhla diskuze se skoro stejným názvem jako máme my?
munkina píše:
Tak to máte doma teda experty…já mám chlapa, který nemá žádný extra zaměstnání, ani extra koničky…člověk by teda řekl, že nuda, ale naštěstí to tak není…Břicho taky zatím žádné nemám, jen trochu večer se mi vyfoukne, ale cízí by to nepoznal…mám asi tak kilčo nahoře…
Já tři
Zatím to vypadá, že tentokrát nebudu hubená těhule ![]()
jaká diskuze??já než jsem sem šla tak jsem zakládala porod květen 2012 a pak mi petit napsala o vás
ale nen ito stejnej název ![]()
ale holky mi tam píšou
![]()
to mě břicho tento týden uplně nějak vypadlo ven ale nějak během pár dnů už mám docela pěkné břicho
ale já měla několik břišních operací a mě to tam asi nemá co držet tudíž vypadám jak kdyybch byla už v 6.měs
he he
Nesinko ufff
Udělala jsi mi radost! Rovnou ti ale napíšu, že kdybych před rokem a půl náhodou neotěhotněla a nepotratila tak bych snad čekala ještě 5 let, vůbec mě nenapadlo mít dítě … jenže jsem potratila a hormony se splašily. Nějak mě chytla depka a začla jsem panikařit… co když se to bude opakovat… no a přišlo to ještě 3×… ty jo ale musím říct, že i ten věk mě docela naštěstí přidal na rozumu. Toto zažít jako mladá holka tak mě asi klepne… byla jsem ráda, že už vím, že život není procházka růžovou zahradou a že se dějou daleko horší věci než je potrat… vím že to zní hodně divně ale je to tak. V práci jsem vyšetřovala třeba lidi, co byly mladší než já a měli půl roku do konce života a tak jsem si vždycky řekla… co by dali za můj potrat
fakt mi to pomáhalo a uklidňovalo… vždycky jsem si řekla, že mám možnost žít život… no a teď… jsem ráda, že to tak je a asi opravdu každá věc má v životě své opodstatnění… ![]()
Pro mě bylo adrenalinový útrácení peněz v nákupních centrech
to byl adrenalin ![]()
Kočky
a teď si taky připadám hrozně netěhotně… ještě skoro nemám nic nahoře, nevolnosti pomalu ustupujou a opravdu mi nic není, občas zabolej kozy ale jinak nic… teď je to dobrý ![]()
Jinak jsem hledala nějaký eschopy s levnýma dětskýma oblečkama… dám sem pak odkazy… chci nakoupit nová ale levnější. Nechci moc utrácet… Jen bych na každou velikost chtěla mít jedno moooc hezký poblečení na ven ale jinak jen tak něco pěknýho ale nic drahýho… to by člověk přišel na buben…
Petite
hele tady jsou super ceny za bodýčka, to si jich určitě nakoupím
ať můžu prát a prát
počkám do přištího týdne a vrhnu se na to!!!
Objevení // září 2011, přidejte se ![]()
To je název tý diskuze, všimla jsem si, že byla založená zhruba o měsíc později než naše, tak si asi někdo nevšiml, že u je tu tahle…
já nakupuju zde a jako nemužu si stěžovat
vše je nádherné některé věci uplně nové ještě s cedulkou některé nošené,ale neni to nanich vidět
a jako značková bodyčka od Next z anglie a GAP
paráda a spolupráce s e-shopem
to doporučuji