// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
10.11.11 15:32

Hehe, já mám doma něco horšího než motorkáře :lol: Budoucí muž je výsadkář a například letos strávil 6 měsíců a kousek ve válce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
10.11.11 15:34
PetiteFillette píše:
Hehe, já mám doma něco horšího než motorkáře :lol: Budoucí muž je výsadkář a například letos strávil 6 měsíců a kousek ve válce :zed:

tak to je taky mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
10.11.11 15:42

tak to já mám doma taky něco zvláštního - programátora…takže od rána do večera sedí u PC…a bud pracuje nebo hraje hry :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.11.11 15:43

:lol: aspoň máš relativní jistotu, že ho to nezabije. Teda aspoň by nemělo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
10.11.11 15:50

no to bych ho spíš zabila dřív já než třeba meteorit co by ho zabil u počítače he he :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
10.11.11 15:54

Scharlot - já jsem ještě starší vykopáfka prvorodička - 33 :mrgreen: A to jsem si říkala, že nechci dítě ve 33, jako měla moje máma, protože to už je pak ženská jako matka moc stará a mentálně vzdálená od dětí. Ha ha ha :wink:

Novalgi - tak se přidávám do klubu motorkářů :-D Nevím, jestli jsi to nepsala, nebo jsem to přehlídla, co že máš za motorku? Silniční? Já mám choppříka, ale manžel se motorek bojí :-D

Teda holky taky je u vás tak strašně hnusný počasí? Tady je olověná obloha, inverze jako pes, blbě se dejchá a celkově deprese 8-o Asi si lehnu s čajem do postele, na nic lepšího to není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7615
10.11.11 15:54

..............jen neeee programátor!!! :-D to musí být nuda :-D

Já mám podnikatele a docela děs běs… má to svoje plusy a svoje mínusy… odchází ráno a vrací se večer a holt naštěstí vydělá :-)

Jdu si teď na zákusek s kamoškou… dneska mě honí mlsná asi dnes do sebe hodím pár kalorii navíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
10.11.11 15:55

Ještě jsem se holky chtěla zeptat… co bříško jak vám roste… já už trošku mám ale myslela jsem si, že už ho budu mít touhle dobou větší … dnes začínám 16tt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
10.11.11 15:56

Scharlot mně vůbec :-? Nepřipadám si těhotná, nemít to na utz černý na bílým :roll:

• Citovat
  • Upravit
13943
10.11.11 16:02

Břuch mám větší než minule v tomto tt. Normální kalhoty už nenosím :zed:

Můj chlap odchází v pondělí ve 4 ráno a vrací se v pátek ve 4 odpoledne. Někdy. Někdy se vrací za 2 týdny . Letos v únoru jel do práce a vrátil se v srpnu :lol: :lol: Ale je fakt, že pak byl doma v kuse 3 týdny (jak ubohé :-) ). Toho programátora bych brala..já jsem na pc téměř antitalent a můj chlap je ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
10.11.11 16:13

programátory nebrat-nuda nuda nuda…
zná akorát PC a nic jinýho…žádný nápady žádný koničky…prostě počítač je kamarád :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.11.11 16:30

Jo, no tak to nic. To beru teda toho svýho závisláka na adrenalinu. Ale zas to má jiné nevýhody, když pominu riziko, že se mi nevrátí z práce.. např. vymyslet mu dárek k vánocům či narozeninám..téměř nemožné. Miluje adrenalin, ale máloco je pro něj adrenalin. A pak..kdyby bylo po jeho, bydleli bysme v lese, topili si otevřeným ohněm (a nesměli k zatopení použít sirky nebo nedejbože papír) a jedli vlastnoručně ulovenou zvěř. Na svatební cestu by chtěl jet na Ural. Když jsem to zhrozeně naprosto jasně zamítla, přemlouvá mě aspoň na Kavkaz (já nesnáším hory a fyzickou námahu). A našlo by se toho hooooodně dalšího :-) Jenže já ho miluju a tak bych ho za jiného nevyměnila a ani jeho bych nechtěla změnit :-) Už by to nebyl on :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
10.11.11 16:36
beruloušek píše:
zná akorát PC a nic jinýho…žádný nápady žádný koničky…prostě počítač je kamarád :zed:

Tak můj přítel není vyloženě programátor, ale IT technik a je fakt, že u počítače je často ale kromě toho má hrozně koníčku - např. žonglování, hru na ukulele, nebo box :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.11.11 16:39
Oter píše:
beruloušek píše:
zná akorát PC a nic jinýho…žádný nápady žádný koničky…prostě počítač je kamarád :zed:
Tak můj přítel není vyloženě programátor, ale IT technik a je fakt, že u počítače je často ale kromě toho má hrozně koníčku - např. žonglování, hru na ukulele, nebo box :-D

Zajímavé koníčky :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
10.11.11 16:41
PetiteFillette píše:
Oter píše:
beruloušek píše:
Tak můj přítel není vyloženě programátor, ale IT technik a je fakt, že u počítače je často ale kromě toho má hrozně koníčku - např. žonglování, hru na ukulele, nebo box :-D
Zajímavé koníčky :potlesk: :palec:

To víš, on můj Pavel je prostě originál :-D Občas mám pocit, že chovat se jako většina, tak asi umře nudou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí