// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16416
8.11.11 14:45
Scharlota píše:
Kočkytak to já a svatba… vdávat jsem se vůbec nechtěla a neuměla jsem si sama sebe představit jako princeznu, jenže můj muž si to mooooc přál… tak jsme se rozhodla mu udělat radost… o ruku mě požádal někdy v půlce srpna minulýho roku, pak jsme to oznámili doma a začli přemýšlet nad svatbou :-) a v půlce září jsme si řekly, že to ještě stihnem ten rok a normálně svatba zařízena pro 60 lidí za 5 týdnů a byla skvělá :-) nejlepší den mýho života. Moooc jsem si to užila… ve svým profilu mám fokty ze svatby… nevím jestli se dá na ně kouknout :-) Brali jsme se v půlce října a nikdy jsme si nemyslela, že si to tak užiju..

kouknout se na to nedá to mužou asi jen přátelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.11 14:55

Ono je to prostě divný. Zase se vdávat v zimě, zase těhotná, zase za princeznu (nemůžu jít v kalhotech, když on bude v uniformě že), zase ta samá omáčka kolem toho.. ještě to budem muset hodně promyslet. Našim se tam třeba ani moc asi nechce, sami mi řekli, že pokud bysme chtěli udělat obřad jen se svědkama, tak se vůbec nebudou zlobit :roll: Je to takové naprd no.. Jenže to musí bejt. Asi to budu muset všechno překousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
8.11.11 15:15
PetiteFillette píše:
Ono je to prostě divný. Zase se vdávat v zimě, zase těhotná, zase za princeznu (nemůžu jít v kalhotech, když on bude v uniformě že), zase ta samá omáčka kolem toho.. ještě to budem muset hodně promyslet. Našim se tam třeba ani moc asi nechce, sami mi řekli, že pokud bysme chtěli udělat obřad jen se svědkama, tak se vůbec nebudou zlobit :roll: Je to takové naprd no.. Jenže to musí bejt. Asi to budu muset všechno překousnout.

kamarádka se vdávala po druhé - měla už děti a postoj rodičů byl obdobný… takže: pozvali kamarády, rodinu a koho chtěli, řekli, že bude párty u nich na chalupě a ať nic nenosí, jen ať přijdou, že si udělají hezký den… no a tak se všichni sešli, byllo léto, takže holčina měla letní (čirou náhodou bílé) šaty a klučina měl pláťáky a košily no a tak se přivítali, pobavili a nikdy nic netušil až najednou přišel oddávající a na zahradě je oddal, pak odešel a párty pokračovala… mě to přijde úžasný - jednak, když si vezmu ty starosti a výdaje za svatbu, který jim odpadly – jasně, tak něco přichystali, ale nedá se to srovnat… ale hlavně, jestli jak říkáš PetiteFillette už si byla za princeznu, tak tohle mi přijde supr řešení, a že nebudeš pít? no tak příležitostí to zapít bude ještě dost :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.11 15:24

Jenže problém je v tom, že přítel by chtěl svatbu se vším všudy. On se bude ženit poprvé, chce mít fotky v uniformě, chce to pořádně oslavit, jak se patří. Proto jsme dumali nad tím, že bychom to udělali takto na dvakrát. Ale je to moc složité a fakt se obávám toho, aby to nebyla fraška. Proto to nejspíš budu muset všechno hodit za hlavu a sama sobě si vsugerovat, že se vdávám poprvé. Jen ty bílé šaty se mi příčí hodně, takže to ne. Asi budu mít světle zelené, dlouhé aby to nevypadalo blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
8.11.11 15:32

hele, seš mladá, takže bílý šaty mi nepřijdou nevhod… spíš mě už by bylo líto dát ty prachy za to… sice jsme měli nádhernou svatbu a opravdu můžu říct, že to byl pro mě nádherný den, ale po druhé bych do toho asi nešla… ale jestli přítel na tom trvá, tak udělejte kompromis - třeba 30lidí max. … dyť čekáte mimi a jedno dítko máte, tak se nikdo nemůže divit, že nechcete utrácet za velkou svatbu a tetičky to pochopí (snad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.11 15:43

Já poprvé velkou svatbu neměla. Čekali jsme s ex dítko, tak nebyly prašule :lol: Měli jsme jen oběd pro nejbližší příbuzné, i s náma 13 lidí. Proběhlo zametání talíře a společná polévka, pak si v té restauraci dal co kdo chtěl, zaplatili jsme 6000 a šlo se k nám, kde byly nachystané chlebíčky, jednotlamky a pár koláčků od mojí mamky a spousta slivovice (jsem původně z moravy :lol:) a chlastalo se u nás. Rodiče, sourozenci, nejbližších pár kamarádů. Já byla 2 měsíce před porodem a navíc se starala o dvoutýdenní štěňata. V noci jsem rozvezla hosty, co bydleli daleko, protože jsem byla jediná střízlivá :zed: A ještě během toho oběda jsem se jela domů převlíknout do kalhot, protože mě šaty straně tlačily.
Tento scénář bych nerada opakovala. Já hrozně chtěla, abychom měli svatbu v létě, aby se to mohlo pojmout jako zahradní párty, žádná řízená zábava. Ale vypadá to, že se historie bude opakovat. A asi i ve stejném měsíci. Pokud zase nechci obr břicho, musím se vdát co nejdřív, už teď mi roste. Listopad nepřichází v úvahu, v prosinci to těžko stihnem, protože přítel je věčně pryč, tak to bude těžší se zařizováním a pak už je leden. A to už jsem se jednou vdávala..

Holky, omluvuju se, že to tady zahlucuju příspěvkama o svatbě, když o to tady v tématu vůbec nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
8.11.11 15:50

a tak proč teda nepočkat na léto???? budeš po porodu, prcka nakojíš jak bude potřeba - chceš to mít na zahradě, takže asi neni problém, prcek bude spát, ňáký objetní beránek bude hlídat a ty budeš jen odbíhat na kojení????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
8.11.11 15:50

holky tak ted se vám svěřím s detaily já (možná trumfnu i novalgi :mrgreen: )
svatbu jako taková se vyvedla podle našich představ, ale tchýně jak nechtěla aby se její miláček ženil, tak tam stropila docela velkou ostudu…chodila za svatebčanama a každýmu vykládala ( i lidem který viděla prvně!) že jsem špatně vychovaná, že se nedokážu o jejího synáčka postarat, že jsem líná a zlá a kdo ví co ještě…no každýmu bylo trapně tak za námi chodili aby jsme ji nějak umlčeli že je to fakt trapný…no a jak nám předali dary tak hned za náma tchýně valila at jí dáme do kabelky ty obálky že by to beztak z mojí rodiny!!!!!!!!! někdo ukradl…že to musí ohlídat…samozřejmě ji půlka lidí slyšela…no nakonec jsme se s ní malinko pohádali a v šest ji vyprovodili ven :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
8.11.11 15:53

beruloušek: :-D tak to je mazec… sorry, ale to se fakt tlemim, co je to za krávu? :mrgreen: a teď s ní vycházíš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
8.11.11 16:03

beruloušek he he tak to je mazec
no my naštěstí tchýni na svadbě neměli

Příspěvek upraven 09.11.11 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
8.11.11 16:10

novalgi: no to je taky mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.11.11 16:27

Novalgi, Beruloušek.. tak to je vostrý! Oboje! 8-o

pkp., nemůžem se vzít až po porodu. Já jsem krátce rozvedená, dítě se narodí ještě v ochranné lhůtě 300 dnů, takže by mělo v rodném listě napsaného exmanžela. Museli bychom před soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
8.11.11 16:35

Holky to je síla ty vaše svatby :mrgreen: Berul ta tchýně no to by mi jeblo, asi bych jí vykopala ze svatby fópa nefópa, a vůbec se s ní nestýkala. Nemá papír na hlavu? To přece není normální. Já měla svatbu malou, 12 lidí včetně 2 dětí, v březnu, zařízenou za 2 měsíce, žili jsme ty dva měsíce ve stresu, jestli se tam tchán s tchýní a švagrovou pomlátí nebo budou na sebe ječet nebo dělat hysterický scény, ale nakonec OK. Ale znova už bych svatbu nechtěla :oops: Petite tak se vezměte až po porodu, ale to asi z nějakého důvodu nechcete, viď?

Krevní skupiny a nemoci mně taky ještě nebrali krev, nevím svojí krevní skupinu, nic takovýho. Dneska už jsem to doktorce říkala a říkala něco jako „o vánocích“. No jsem ve 14 týdnu, takže nevím nevím, jestli už to není krapet pozdě? :nevim:

Těhuoblečení zatím nemám, rozepínám poklopec od normálních kalhot níž a níž :mrgreen: Až to níž nepůjde, jdu do krámu. Nesnáším nakupování oblečení :roll:

• Citovat
  • Upravit
7615
8.11.11 16:35

Kočky
příspěvky dobrý… jsem se zachechtala :-) a to jsem si myslela, že moje tchýně je ta nejhorší :-D ale může být hůř… ta moje je jen uvědomělá učitelka a samozdřejmě je ve všem nejlepší !!!! A její dcera je ta nejkrásnější (jeboše ve 30), má nejhezčí nohy (kůly do betonu), nejkrásnější a nejdelší řasy (neomalovává si je a pak je rovnou přetře řasenkou) a chodí nádherně oblečená (stará mladá … hlavně nezkazit mamince pověst) :-) a já jsem 0!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
8.11.11 16:36

Petite aaaha, tak tím se to vysvětluje, to je jasné.

Novalgi taky dobrý, to s tou sektou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí