// v září 2011... :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
5.11.11 15:55

pkp : Já jsem si první tehotenství koupila v CA 38, s tím, že do nich dorostu a byly mi velký i před porodem…a to normálně nosím 36,38…myslím, že zrovna v CA maj tu těhotenskou módu dost obří…HM je lepší, tam jsou i menší velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
5.11.11 16:00

dík za typ :-) koukám i na bazárky, nechci do těhu kalhot moc investovat a právě v CA měli akci za 200 kalhoty, ,kraťasy… jenže odhadni to na začátku… pěkně si počkám až ani poslední gatě nedopnu a pak začnu shánět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.11.11 16:26

LLLL : Ahoj, já do práce bohužel nechodím mám roztroušenou sklerózu, takže už jsem doma, zatím šla RS opravdu stranou tak jsem ráda.Mě taky bylo furt dobře až teď se to nějak přihnalo, no jono hold to k tomu patří. :wink: Koukala jsem jak se nám ten čas překulí, bude prosinec a pak už to pojede.Kdy máš termín, začátkem května? Měj se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
5.11.11 16:59

hm tak já jsem trochu v jiné velikosti he he ale kalhoty jsem si koupila v C&A v německu a velikost 46 i když mám 44 ale myslim,že třeba ještě narostu :oops: po hormonech jsem přibrala 12kilo :cry:
ale i když ještě asi těhu neni potřeba i když ted už jo břicho mám už tvrdý a normál jeansy mi tlačilil hrozně nemohla jsem vubec sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.11.11 17:12

Market26: Tak na druhou stranu zase muzes odpocivat, nezabyvat se jinyma zalezitostma a pekne si uzivat :) Ja se na jednu stranu taky tesim, az budu moct byt doma a valet se, ale nevim, jak dlouho to vydrzim, pac pak musim porad neco delat,nevydrzim na jednom miste bez cinnosti ;) Termin mam 8.kvetna, myslim, ze jsme na tom stejne, ne? Vis, co budes mit? Ja se na to nejak zapomnela naposledy zeptat :) Na dalsi ko jdeme 16.11,tak snad priste. Hezky vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.11.11 17:17

To jsem rada, ze jsem se dozvedela, ze na kalhoty v CA jsou obrovske, dekuju :) Chystam se podivat se po nejakych, mam normalni velikost 36 a prave jsem si nebyla jista, jestli si nemam koupit vetsi. Zatim jsem nic nepribrala a kazdy rika, ze na me neni nic videt, ale dziny me v pase pekne tlaci, je to docela neprijemne, obzvlaste kdyz se dobre najim. Kupovaly jste nekdo jeste nekde jinde krom CA a HM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
5.11.11 17:39

Já mám opačný problém, těhotenské velikosti v CA jsou mi malé :-(

Našla jsem jen pár věcí na Bonprixu, ale nemám odvahu nakupovat oblečení bez zkoušení. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.11.11 17:43

No ja toho na netu nasla hodne, posledne i akci, kde maji ruzne kalhoty do 1000,– a k tomu i tehotenskou nocni kosili, ale s padnoucima kalhotama mam problem i v normalnim stavu, takze se z netu taky neodvazuju objednavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
5.11.11 17:48
Dalunka píše:
Já mám opačný problém, těhotenské velikosti v CA jsou mi malé :-(Našla jsem jen pár věcí na Bonprixu, ale nemám odvahu nakupovat oblečení bez zkoušení. :-(

mě bylo v C&A taky vše malé,ale v německu mají v C&A kalhoty těhu až do velikosti 56 což je podle mě víc než v čechách zde jsme viděla jen 44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
5.11.11 19:47

Vím, že když jsem zkoušela chodit do speciálních krámů na těhu věci, tak kalhoty pod tisícovku nebyly…příjde mi to dost peněz na to, že je to vlastně jen na přechodné období…vždycky najdu něco na aukro, ale bojím se, že mi nebudou sedět, tak si nikdy nic nekoupím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
5.11.11 20:20
munkina píše:
Vím, že když jsem zkoušela chodit do speciálních krámů na těhu věci, tak kalhoty pod tisícovku nebyly…příjde mi to dost peněz na to, že je to vlastně jen na přechodné období…vždycky najdu něco na aukro, ale bojím se, že mi nebudou sedět, tak si nikdy nic nekoupím :roll:

já si nemyslim že kalhoty za tisku je moc na to,že je to na období těhotenství kdy by měla být ženská v pohodě a cítit se dobře ty moje zde stojí 1500,– ale já je mám za 930kč a neváhalaj sem jelikož jsem byla ráda,že mi vubec něco je a že se v něčem cítim dobře a nemusim nosit tepláky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
5.11.11 20:32

Kočky

tak já jsem si je nakonec koupila v HaM a jsem spokojená… v CaA měli ale katastrofa… stáli 1300,– a ty v HM stály 900 a měli docela výběr v barvách as třihách… já mám vysoký kozačky tak jsem si koupila úzký ale nemaj tam moc velký velikosti… teda maj ale musím říct, že já velikost 38 jsem si tam vzal 44… jsou mi trošku větší ale zas ty 42 mi byly normálně takže za měsíc bych mohla vyrazit nanovo… já si teda normálně kupuju replayky nebo PEPE a to už nešlo nosit… já moc nepřibrala ale fakt se mi nějak rozjely boky.

Těhu džíny měli i v obchodě s Mustangama ale stály už přes 3OOO a neměly tu látku na břicho ale byli jen bod břicho a k tomu ten bederní pás…

Přes nest bych si to nekupovala, asi bych si to chtěla vyzkoušet… vždyť musíme být krásný maminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
6.11.11 04:52

pkp Těhotenské kalhoty jsem si koupila v bazaru za pouhé 200kč takže ihned jsem vyskoušela a padly perfektně.Ale budu si muset koupit větší. Břicho se trochu zase zvětšilo ,ale přemýšlím že investuji větší částku a budu se cítim pohodlněji :mrgreen: Nahoře mám taky 5 kg -doufám :lol:

Jinak nebylo některé z vás zjištěna srážlivost krve?? Kromě Scharloty ty jsi na tom stejně jako já. :mavam: :lol: Užívám kromě toho právě ještě železo a nesmím na to brát žádné vitamíny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
6.11.11 09:07
sxaxnxdxrxa píše:
pkp Těhotenské kalhoty jsem si koupila v bazaru za pouhé 200kč takže ihned jsem vyskoušela a padly perfektně.Ale budu si muset koupit větší. Břicho se trochu zase zvětšilo ,ale přemýšlím že investuji větší částku a budu se cítim pohodlněji :mrgreen: Nahoře mám taky 5 kg -doufám :lol:Jinak nebylo některé z vás zjištěna srážlivost krve?? Kromě Scharloty ty jsi na tom stejně jako já. :mavam: :lol: Užívám kromě toho právě ještě železo a nesmím na to brát žádné vitamíny :think:

no já právě taky koukám na aukru a na mimibazaru, nechci dát za kalhoty víc jak 400, to mi přijde zbytečné, objednala jsem si těhu pásy a tak na ty se těším, ještě kalhoty a jsem uplně spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
6.11.11 09:41

sxaxdxrxadoufám, že jsem ti napsala správně tvé jeméno.. nejradši bych napsala sandra :-) já beru ten femibion a ten b´mi byl doporučenej, protože je právě pro ženský s vyšší srážlivostí krve… takže tak. A pícháš si i injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí